konu kizilmak deyil her seyin her kese yetisdirilmesi dikatli okursan esmden yna bi srun yok cok skur cok guzel evliliyimHic birsey anlamadim. Hastasiniz diyemi kizildi size?
konu kizilmak deyil her seyin her kese yetisdirilmesi dikatli okursan esmden yna bi srun yok cok skur cok guzel evliliyim
Kizlar cok onemli diyil ama sormak fikir almak isdiyorum ben kayinvalidemden uzagim ve kayinvalidesi yakin bana mutfakda yemek yapiyodum yeni hamileyim usudum ve hasdaladim kayinvalidemle konusurken soledim bunu hemen kayinvalidesine solemis sabahina bize geldi bana kizdi bnde kayinvalidemi aradim evimde olan evimde kalsin kimseye anlatma dedim kayinvalidem ve kayinvalidesinin bu huyu var her seyi her kese anlatirlar buna cok sinir oluyorum yapma dedim diye bana kusdu esim hafta sonu yanlarina gidelim diyo gitmek hic isdemiyorum bu defalarca oldu haber tasimalari cok sinirimi bozuyo ama esimi kiramiyom cunku cok cok iyi biri napiyim sizce acaba gencim diye benmi sitres yapiyom gereksiz yere
isden kacmadan diyil agizlarinda bakla islanmiyo kusmu kalalim yani ben kayinvlidemi cok sviyorum kayinvalidesini semiyorum annm gbi her seyi paylasmk isdiyorum ama kyinvalidesine anltiyo oda cok uzakdaki kizlarina bnm evmde olani her kese anlatiyo ama kimseye kendi cocuklari hakginda bise anlatmaz hemde kayinvalidem olmadigi halde ve burun burunayiz esime cok balilar cunku en sevdikleri torunu hmde yanlarinda byumus ama ben semiyorum napiyim bilemiyomsanırım hastalık bahanesiyle işten kaçacağın düşünüldü bu yüzden kızmış doğru anladım değil mi?
madem laf dışarı taşınıyor siz de artık havadan sudan sohbet edersiniz ki böyle sorun olmasın
ben cok seviyorum ama huyu bise kalmiyo her seyide en ince ayrintisina kadar sorar napiyimki solemiyim hm cok seviyorum kyinvlidemiEeeee ne var bunda bacim... Evinde olan evinde kalcaksa niye kayinvalidene söylüyosun... Esin cok iyi biriyse neden onu kirmayi ve ayni tavri senin ailene yapacak olacagini göz önüne almayip gitmem diyosun.. Bazen allah su kayinvalidelerede sabir versin yahu
isden kacmadan diyil agizlarinda bakla islanmiyo kusmu kalalim yani ben kayinvlidemi cok sviyorum kayinvalidesini semiyorum annm gbi her seyi paylasmk isdiyorum ama kyinvalidesine anltiyo oda cok uzakdaki kizlarina bnm evmde olani her kese anlatiyo ama kimseye kendi cocuklari hakginda bise anlatmaz hemde kayinvalidem olmadigi halde ve burun burunayiz esime cok balilar cunku en sevdikleri torunu hmde yanlarinda byumus ama ben semiyorum napiyim bilemiyom
hayir glip niye yemek yapiyon hasda oluyon ccga bise olck diyip bagirip cagirdi yasli kdn hic bse demedm tbikibence hastasın niye haber vermiyosun gelip bakıyım diye söylemiştir eğer böyleyse bence hiç bi sorun yok ama başka türlüyse bilemem
isden kacmadan diyil agizlarinda bakla islanmiyo kusmu kalalim yani ben kayinvlidemi cok sviyorum kayinvalidesini semiyorum annm gbi her seyi paylasmk isdiyorum ama kyinvalidesine anltiyo oda cok uzakdaki kizlarina bnm evmde olani her kese anlatiyo ama kimseye kendi cocuklari hakginda bise anlatmaz hemde kayinvalidem olmadigi halde ve burun burunayiz esime cok balilar cunku en sevdikleri torunu hmde yanlarinda byumus ama ben semiyorum napiyim bilemiyom
asla bi terbiyesizlk ypmadim asla alhdan korkrm ysli kdin azima tukurse ynede bse demem ama her seyi ama her seyi milete anltmsi cok uzuyo ne ypiyomda bni smiyo anlatiyo bilmiyorumSen kayinvalideni nasil annen gibi seviyosan oda belki kayinvalidesini annesi gibi seviyodur olamazmi.. Onlarin hatasi yoksa sevemiyorum ne yapim diyosan biraz senle alakali bisi sevgisizsindir belki.. Bide esini cok seviyolarmis bak demekki sicak aile.. Sorun sende bence
hayir glip niye yemek yapiyon hasda oluyon ccga bise olck diyip bagirip cagirdi yasli kdn hic bse demedm tbiki
asla bi terbiyesizlk ypmadim asla alhdan korkrm ysli kdin azima tukurse ynede bse demem ama her seyi ama her seyi milete anltmsi cok uzuyo ne ypiyomda bni smiyo anlatiyo bilmiyorum
kendi annemle oldugu gibi olsun isdedim esim ayri buyumus bn ykin olmk onlarla ayni sehire tasinmak esimn bndan snra ayni yerde ysamasni isdiyordum gliba annm kdr her seyi pylasamicam blkide haklisin
yani o zaman yanlarında fazla konuşmamaya calısın özel mevzuları vs
dediğim gibi havadan sudan bahsedin
bu yaştan sonra değişmez onlar.:26:
kendi annemle oldugu gibi olsun isdedim esim ayri buyumus bn ykin olmk onlarla ayni sehire tasinmak esimn bndan snra ayni yerde ysamasni isdiyordum gliba annm kdr her seyi pylasamicam blkide haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?