ne diyosun ya ne biliyosun kitap okumadimi telden giriyorum elim kisatmaya alismis hizli hizli yazinca harfler yutuluyo nevar bunda bu kadar buyutucek ya hem bence sen oku iki harf cikinca anlamiyosan kimin ihtiyaci var acabaSen onu bırakta aç kitap oku azıcık. Türkçen berbat herşey evlilik kayınvalide falan değil biraz ufkun genişler, hemde bu kadar takılmazsın.
Altı üstü hasta olduğunu söylemiş, oda laf arasında geçmiştir büyük ihtimalle. Ada aile sırrınızı vermemişki neticede.
ne diyosun ya ne biliyosun kitap okumadimi telden giriyorum elim kisatmaya alismis hizli hizli yazinca harfler yutuluyo nevar bunda bu kadar buyutucek ya hem bence sen oku iki harf cikinca anlamiyosan kimin ihtiyaci var acaba
bu nasıl bir yazım hataları böylee yaaa
demeyim demeyim dedim ama lütfen okuyana saygı
konuna gelince bence sen başka şeylerden yani konuşulanlardan dolmuşsun
bu da son fdamla olmuş.. yoksa insan hastalık muhabbetine bu kadar kızmaz
Mevzu 2 harf değil :) EvliliYim, isDemiyorum, deYil gibi türkçede olmayan ama senin ısrarla kılavuza sokmak istediğin kelimelerden bahsediyorum. Okuyorum, keşke daha fazla okuyabilsem ama iş hayatı işte çoğu şeyden bizi mahrum bırakıyor
Bende calisiyorum ve acikdan unuversite okuyorum telden giriyom yazinca birden basa donuyo cumleler karisiyo telden kaynaklaniyo yazarken bi ust siranin araya atliyo ve yazilanlar kaliyodur bu benim kitligim degil
Butun yazilanlar okursaniz sorunun o olmadini anlarsiniz konuyu burdan acdim cunku babaanne gelip kizinca bende kayinvalideme anlatma dedim oda kusdu bana diyorum sorun kizmak deyil
ya onun kizmasi onemli deyil ben evimde yemek yaparken kokudan rahatsiz oldum balkonu acdim ve hasdaladim aksam uyudum biraz kayinvalidem aramis esimde balkonu acdigi icin hasda uyuyo demis uyaninca aradim konusduk sonra babaanneye aramis demis oda sabah erkenden geldi bagirdi cagirdi niye hasda ediyon kendini tabi alt komsumda duydu bende kayinvalidemi aradim anne bise anlatma gelip bagirdi alt komsumda duydu insanlar bise var sancak hem her kese anlatiyo bise deme dedimKonunuz çok karışık olmuş. anladığım kadarıyla yorum yaptım bende.
sizin hasta olduğunu kv babanneye söylemiş. babanne size niye kızdı peki? niye hasta oldun diyemi.
valla bişa anlamadım:44:
ya onun kizmasi onemli deyil ben evimde yemek yaparken kokudan rahatsiz oldum balkonu acdim ve hasdaladim aksam uyudum biraz kayinvalidem aramis esimde balkonu acdigi icin hasda uyuyo demis uyaninca aradim konusduk sonra babaanneye aramis demis oda sabah erkenden geldi bagirdi cagirdi niye hasda ediyon kendini tabi alt komsumda duydu bende kayinvalidemi aradim anne bise anlatma gelip bagirdi alt komsumda duydu insanlar bise var sancak hem her kese anlatiyo bise deme dedim
oda bana kusdu niye bole demisim diye uc aydir aramiyo sormuyo sikintili bi hamileliyim oldugu halde ve tedaviyle oldu herkes bunu bekliyoken bole bise icin kusdu simdi esim hafta sonu yanlarina gidelim diyo bende gururuma yediremiyorum bole bise icin kusdyu halde ayagina gitmeyi ne yapmaliyim diye ben kisaca anlatiyim isdedim ama yeterince acik olmadi sorum galiba simdi oldu umarim yazim hatalari icinde uzgunum telden giriyom ve sikinti cikariyo cumleler karisip duruyo bu benim turkcesizliyimden degil hanimlar
Hmm anladım canım şimdi.
Kyaınvaliden senin hasta olduğunu dedikodu mayetinde söylememiş o belli, ama yaşlılar işte nası tepki vereceklerini bilmediğinden babannde olayı abartmış. Seninde bu durumda kayınvalidenden böyle bi talepte bulunman gayet normal.
Ama sanırım kayınvaliden ona dedikoducu muamelesi yapıyosun gibi algılamış olayı buyüzden küslük yaratmış. Tabi nolursa olsun hamile bi gelin var ortada onunda duymazdan gelmesi gerekirdi.
Bence gitmemezlik yapıp olayı büyütme, çocuğun olacak mecburen gelip gidecek bu olaylar başka ere varır ozaman. Git ama mesafeli ol, yada aranız düzelsin istiyorsan '' anne aşk olsun küçücük bi lafıma alındın, kocaman kadınlarız yakışıyomu bize'' de ortalığı ılıt. Tercih senin. Eğer aranızda başka önemli sorunlar yoksa, ben arayı bulmaktan yana uğraşırdım ki yaptımda yani.
İnşallah bi fikir verebilmişizdir.
konu kizilmak deyil her seyin her kese yetisdirilmesi dikatli okursan esmden yna bi srun yok cok skur cok guzel evliliyim
önce hepsini oku neden oldunu anlarsiniz ilk firsatda bilgisayari yapdircam bu ne hakaret ya burda konu acmak hata egolarini baskasindan cikarmak isdeyenler bi haylıTürkçe eğitimi almadınız mı?
önce hepsini oku neden oldunu anlarsiniz ilk firsatda bilgisayari yapdircam bu ne hakaret ya burda konu acmak hata egolarini baskasindan cikarmak isdeyenler bi haylı
tesekkur ederim baska bi sorunumuz yok esimide uzmek isdemiyorum ama cok kirildim isde ben bu cocuk ne kadar cabaladim onu bile arayip sormuyo bu cok uzdu beni benim ailem esimi o kadar seviyoki oglum diyolar onlar olsa kusmezdi yanliz birakmazdi aslinda esimin a ileside cok seviyo biliyorum ama hic gitmek isdemiyorum belkide ben konusmak isdemiyordum evime geldi konusmak zorunda kaldim demesinden korkoyorum
ben üsdüme düşeni yapıyim eşim bebeğim için teşekkürlerOkadar çiğ bi kadın mı. Demez heralde. Dersede sen üstüne düşeni yapmış olursun en azından. Bak başka sorununuzda yokmuş, yakında bebeğinde olacak sık sık gelip gidecekler. Sonra temelinde bu sorunun olduğu başka sorunlarda türer. Bence buna fırsat yaratma.
Git, konuş.
Terbiyesizleşmeyin cevap verip muhatdap olmuçam:)))bence şimdilik sadece ünsüz sertleşmesi konusuna da göz atabilirsiniz.Bir de tabiki anlatım bozukluğu
öylede çok kırıldım yinede gitmeliyim galiba zaten aramız o kadar iyken böyle birşey için küsmesene kırıldım beni gercekden sevse bu zamanda yanlız burkmak dıEn sonunda yine gitmek zorunda kalacaksin. O yuzden simdi yerine 6 ay sonra gitmenin anlami yok. Simdi gitte aranizdaki buzlar erisin.
Evet bundan kizmadim her seyi yedimizi bile komsularinsa anlatmasina kiziyorum gelip bana kizinca kayinvalidemi aradim bise soyleme her kese anlatiyo dedim oda bana kusdu bu yuzden bu olayi anlatdim kusdu simdide esim hafta sonu ziyarete gidelim diyo ama uc aydir aramiyo sormuyo ve sikintili bi hamilelik geciriyorum buna remen aramadi bi kere kusduyu konuda bu simdi bende gururuma yediremiyom gitmeyi ne yapmaliyim diye bunu anlatdim
öyle yapmam gerekiyor hiç istemiyorum ama sisters yaşamak istemiyorum anlayan yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim yapmam gerekende yardımcı oldukları için.belki dediğine alınmıştır kv
farkında olmadan sesini yükselterek ya da sert tonda söylediysen alınmıştır
kimi yaşlılar da hamile idare edeyim yok maalesef
kv normalde iyi bir insansa seviyorsan bence gitmeli ve konuşmalısın
anne ben kırıl üzül diye yapmadım babaanne herşeyi abartıyor v.s. gibi gönlünü al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?