P petek118 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2010 2.319 219 373 52 31 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi petek118 #1 Çoraptan Olaf Kardan adam Yapımı Bir adet çorap ve bir kaç basit malzemeyle yılbaşı için kendi Olaf Kardan adamınızı hazırlayabilirsiniz Malzemeler: 1 adet beyaz çorap 1,5 bardak pirinç 2 adet beyaz ponpon Minik bir parça turuncu keçe 1 cm çağında iki adet göz Yapışkanlık siyah keçe 3 adet renksiz saç lastiği Silikon tabancası ve silikon Yapılışı: Pirincin 3/4'ünü çoraba dökün ve iyice yerleştirin. Saç tokasıyla sıkıca bağlayın. Kalan pirincin 1/3'ünü orta boğum, son kalan pirinci de kafa yapmak için kullanın. Her bir boğuma biraz silikon sıkarak çorabın sabit kalmasını sağlayın. Siyah keçeden ağzını, turuncudan burnunu yapın ve gözleri yapıştırın. Devamında kol ve düğmeler kesip onları da yapıştırın. Saçlarını da eklemeyi unutmayın. Ponponlardan ayaklarını da yapıştırdıktan sonra Olaj Kardan adamınız hazır.(milliyet) Evde bez bebek nasıl yapılır? Resimli Anlatım Tıklayınız
Çoraptan Olaf Kardan adam Yapımı Bir adet çorap ve bir kaç basit malzemeyle yılbaşı için kendi Olaf Kardan adamınızı hazırlayabilirsiniz Malzemeler: 1 adet beyaz çorap 1,5 bardak pirinç 2 adet beyaz ponpon Minik bir parça turuncu keçe 1 cm çağında iki adet göz Yapışkanlık siyah keçe 3 adet renksiz saç lastiği Silikon tabancası ve silikon Yapılışı: Pirincin 3/4'ünü çoraba dökün ve iyice yerleştirin. Saç tokasıyla sıkıca bağlayın. Kalan pirincin 1/3'ünü orta boğum, son kalan pirinci de kafa yapmak için kullanın. Her bir boğuma biraz silikon sıkarak çorabın sabit kalmasını sağlayın. Siyah keçeden ağzını, turuncudan burnunu yapın ve gözleri yapıştırın. Devamında kol ve düğmeler kesip onları da yapıştırın. Saçlarını da eklemeyi unutmayın. Ponponlardan ayaklarını da yapıştırdıktan sonra Olaj Kardan adamınız hazır.(milliyet) Evde bez bebek nasıl yapılır? Resimli Anlatım Tıklayınız
KadinlarKulubu Popüler Üye Pro Üye 21 Ağustos 2011 5.186 592 198 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi petek118 #2 Çoraptan Kardan Adam Nasıl Yapılır?Resimli Tarif Tıklayınız
KadinlarKulubu Popüler Üye Pro Üye 21 Ağustos 2011 5.186 592 198 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi petek118 #3 Çoraptan Bebek Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım Tıklayınız