teşekkür ederimm :)çok begendimmmmmmmm .
Son renk çok güzel olmuş gerçekten peki siliciden sonra boya uygulamadınmı bu siliciyle oluşan renk mi ?
Mecburen canım, malum kendi saçım baya koyu renk :)canıım şimdii senin dip boya falan yaptırman gerekir mi? :)
Çok başarılısınız. Sarıdan siyaha uzun saçlarla dönmek kolay birşey değil.
Yanlış anlamazsanız bişey dicem:) Ne sarı ne siyah.. Bence kahve rengi, orta kumral veya kızıl kahve sizi daha alımlı gösterecektir..
gayet güzel..beğendim..yıpranmada olmamışsa daha ne olsun..
canım,silicinin markası ne acaba tam olarak? S12 Mi?
rica etsem yazarmısın?
Canım çook güzel olmuşşş bişey sorucam siliciden sonra ne renk boyadın bide bu siliciyi nerden bulabilirim sence kestane rengide açarmı ??
Çok teşekkür ederim canımmmm :) koyu renge boyamadan önceki halim palette altın karamel. onda da önce saçımı açıp sonra boyamıştım. bu saçıma göre daha fazla bakırlık var ondasaçlarının rengi çok hoş olmuş sana her renk yakışıyor
bir sorum olacak
saçlarını koyu renge boyamadan önceki hali yani birinci resimdeki renk ne renk acaba
ayrıntısıyla yazarsan sevinirim
benim saçımda dibi gelmiş koleston fındık kabuğu var
bu renklerde boyamak istiyorum ama tereddütteyim koyu boğuk bir renk çıkar mı diye
Çok sevindim canım benimm. Ne güzel senin de hiç yıpranmamış saçların. Rica ederim ne demek çok mutlu oldum ben deee :)@ebrusuyum
öncelikle sana teşekkür ederim . uzun zaman önce açıcıdan saçım yanmıştı . yanan saça boya tutmadığı için saçımın rengini siyaha çevirdim ve saçımı uzutmaya çalıştığım için rengini hiç açtıramadım tekrar yanarsa o kadar emek boşa gider die. senin konunu okudum . kafama takıldı bu işlem . ben 1 yıldır falan siyah boya kullanıyorum . siyahtan çok sıkılmıştım ve başka renk yapamıyordum . senin konun deli cesareti verdi bana yanarsa ben yakarım mantığı ile dün kuaför malz.satan yerden aldım boya siliciyi tabi başka marka vardı. veee kurtuldumm siyahtan kızıl kahve turuncu gibi orta karışım bi renk çıktı . hiç yıpranma yanma yaşamadım. tekrar teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığın için
hangi şehırden aldın cnm acaba altında röfle olan saçı yıpratırmı
7.0 boyalı saçıma boya siliciyi uygulasam ne renk çıkar acAba fikri olan var mı
Resimler güncellendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?