Saç Rengi ve Saç Boyama evde sarı boyanır mı?

hamsilos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
172
2
68
size bi sorum olacak. saçlarımı uzun zaman sultan bakırına boyamışım. en son baya akınca garnierin 9 numara sarısı ile boyadım. ama karamel bal rengi gibi bişey oldu. uçlar diplere göre daha koyu.ben sarı olsun istiyorum saçlarımı. kuaförlerin bi çoğu açamam yada açarsam çok yıpranır dedi. yaparım diyende kamyon yüküyle para istedi. iş başa düştü yine. daha önce evde palettenin açıcısıyla açıp bakır yapmıştım. sarı olurmu dersiniz?:KK17::KK17: uçlar daha koyu uçlarda daha çokmu bekletmem lazım. son sorum :)) açıldıktan sonra normal sarıylamı boyamalıyım yoksa röfle seti olan kutu boyasıylamı?

Ben kendimden örnek vereceğim. neredeyse 1 yıl önce bir kuaföre gittim ve dedim doğal açık bir sarı istiyorum. kuaförden çıktığımda saçlarım turuncuydu ve tonla para vermiştim. O gün bugündür kuaförlerin kapısından bile geçmiyorum.
Yapman gereken şey palette deluxe ile bir kez daha açman ama bu kez saçlarının uçlarından başlamaya dikkat et. Yıkayınca turunculu bir renk elde edeceksin. bu turunculuğu gidermek için ise istediğin tonlarda küllü bir boya al ve boya. Ama boyayı fazla bekletme. Ben sürer sürmez yıkıyorum yoksa sarılığı kayboluyor. Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin

boya yerine röfle seti sürüldüğünü duymuştum o olurmu? bide saça açıcı sürünce streç filmle sarimmi? teşekkür ederim bu arada. kuaförlere bende güvenmiyorum. saçlarımda uzun rezil edecekler zaten çoğu ben yapamam dedi. fön çekmek için dükkan açmışlar resmen.

röfle seti renk açıcıdan daha çok açar diye bilyorum hiç kullanmadım ama kullanıpta memnun kalanlar çok. Kullanabilirsin. saç açıcı sürünce streç filmle sarma çünkü saçının yanma riski artar ısı dolayısıyla

size bi sorum olacak. saçlarımı uzun zaman sultan bakırına boyamışım. en son baya akınca garnierin 9 numara sarısı ile boyadım. ama karamel bal rengi gibi bişey oldu. uçlar diplere göre daha koyu.ben sarı olsun istiyorum saçlarımı. kuaförlerin bi çoğu açamam yada açarsam çok yıpranır dedi. yaparım diyende kamyon yüküyle para istedi. iş başa düştü yine. daha önce evde palettenin açıcısıyla açıp bakır yapmıştım. sarı olurmu dersiniz?:KK17::KK17: uçlar daha koyu uçlarda daha çokmu bekletmem lazım. son sorum :)) açıldıktan sonra normal sarıylamı boyamalıyım yoksa röfle seti olan kutu boyasıylamı?
açıcıcyla saclarını aç sonra 12 numarayla boyama yap zamanla yıkadıkca saclarının rengı acılacaktır cok bekletme durumu ıse bekletmeyı abartma dipler koyu ise bakır rengı olur yıne acıcıyla ve saclarını yakarsın kutunun ustunde yada ıcındekı bılgılendırme dogrultusunda saclarını boya palette iyi bir sac boyasıbırde koleston ama bunların ikisininde buyuk kutu olanlarını al

bakalım deneyeceğim fikirleriniz için teşekkür ederim. bi hafta sonra falan boyamayı düşünüyorum. olunca resimlerini koyarım. platin sarısı istemiyorum gerçi ama inşallah yıpranma olmaz istediğim renk tutar.

palette açıcı ile açtım saçlarımı bu renk oldu. palette 10.1 ile boyasam platin sarısı gibimi olur? ben platin istemiyorum biraz daha koyu sarı olsun istiyorum. 10.1 ile 9.1 imi karıştırsam ne dersiniz?

Eklentiler

• 20140912_095430.webp
    20140912_095430.webp
    354 KB · Görüntüleme: 121
koleston saçıma hiç iyi gelmiyo. 9.1 aldım boyayı birazdan boyarım artık kısmette ne varsa o çıkacak renklerden :))

Back
X