Saç Rengi ve Saç Boyama Evde sari saça kavuşmak hayal mi?

rujj

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
905
980
123
Kuafor salonunda saatlerce bekleyip tonla saç ve para kaybıyla çıkmaktan gına geldi artık evde bu tonlari yakalayabilirmiyim? Öncesinde açıcı mi kullanmam gerek sonra hangi renk kullanmaliyim kaşlarimı nasıl boyucam şuan diplerim cikmaya başladı birde önceki dip boyam şerit gibi çok bakımsız görünüyorum netten araştirdim ama net sonucu bulamadim kuaföre mahkum etmeyin beni hanimlar :dua:
Suan ki halım ve istediğim tonun fotolarini atıyorum sizce hayal mi istediğim :bicak:

Eklentiler

• 20160619_143837.webp
    20160619_143837.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 155
  • 20160619_143749.webp
    20160619_143749.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 154
  • Screenshot_2016-06-19-14-46-17.webp
    Screenshot_2016-06-19-14-46-17.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 138
İsteğiniz renk gri renge yakın ve malesef açıcı olmadan olmaz ilk kez açıcaksanız eger bununla ilgili videoları izleyin derim

İsteğiniz renk gri renge yakın ve malesef açıcı olmadan olmaz ilk kez açıcaksanız eger bununla ilgili videoları izleyin derim
Bu saçtan önceki saçım griydi ama okadar zor ki kullanımı platinde karar kıldım bende videolarida izledim aslında benim burdan beklentim şu markayi şöyle kullancaksin öyle olcak diyen birileri çokmu şey bekliyorum :halay:

Bu saçtan önceki saçım griydi ama okadar zor ki kullanımı platinde karar kıldım bende videolarida izledim aslında benim burdan beklentim şu markayi şöyle kullancaksin öyle olcak diyen birileri çokmu şey bekliyorum :halay:
Sana tavsiyem palettenin ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim

Burada topik var kopyalayamadım pallete yığın renk acıcı kullananlar diyendir göz atın isterseniz

Sana tavsiyem palettenin ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim
Bi kız gördüm saçı bu renkten biraz daha koyuydu palette uil kullanıyorum dedi oda ama baktım benim şuan saçımda 3 ton var alıp boyasam olmaz heralde :KK12:

Bi kız gördüm saçı bu renkten biraz daha koyuydu palette uil kullanıyorum dedi oda ama baktım benim şuan saçımda 3 ton var alıp boyasam olmaz heralde :KK12:
Hayır olmaz açmadan canım birde acıcı fazla yıpratmasın diye saçlarına hindistancevizi sürersen iyi olur

Hayır olmaz açmadan canım birde acıcı fazla yıpratmasın diye saçlarına hindistancevizi sürersen iyi olur
sımdı simdiki saçlarımı gördün şöyle yapsam sence nasıl olur palette yogun renk aciciyı tüm saça uygulayıp sonrasında neva color fıldişi kullaniyim diyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-19-15-55-12.webp
    Screenshot_2016-06-19-15-55-12.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2016-06-19-15-54-08.webp
    Screenshot_2016-06-19-15-54-08.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 116
sımdı simdiki saçlarımı gördün şöyle yapsam sence nasıl olur palette yogun renk aciciyı tüm saça uygulayıp sonrasında neva color fıldişi kullaniyim diyorum
Olur tabi niye olmasın sonra buraya foto at olur mu

rujj rujj canım işini fazla karışmak gibi olmasın ama açtıktan sonra hemen boyama 1 hafta sonra boya saçların çok güzel maşallah :nazar::nazar:yıpranmasın ben açıcı ve ombre yüzünden saçlarımdan oldum sende olma :kızgın::kızgın::olamaz::olamaz:

rujj rujj canım işini fazla karışmak gibi olmasın ama açtıktan sonra hemen boyama 1 hafta sonra boya saçların çok güzel maşallah :nazar::nazar:yıpranmasın ben açıcı ve ombre yüzünden saçlarımdan oldum sende olma :kızgın::kızgın::olamaz::olamaz:
acıcıyı ilk bir tutam saçda denicem daha sonra uygularım çok yıpranmazsa 1 hafta dayanabilceğimi sanmıyorum:dondurma:
acıcıya hindistan cevizi yagı boyaya zeytinyagı karıstırmayı düşünuyorum

acıcıyı ilk bir tutam saçda denicem daha sonra uygularım çok yıpranmazsa 1 hafta dayanabilceğimi sanmıyorum:dondurma:
acıcıya hindistan cevizi yagı boyaya zeytinyagı karıstırmayı düşünuyorum
Çok iyi düşmüşsün Canım olur hadi bakalım merakla bekliyorum :KK53::KK53::KK53:

Grilik ya da beyaz sarı istiyorsan fildişi kullanabilirsin.
Benim çok açık küllü sarı ile boyanmış halini gördün. Fildişili olanı da atayım. Barbie saçı gibi duruyor ama fildişi ile.

Basit aslında ya aç boya bitti gitti.

Eklentiler

• IMG_20160621_140803.webp
    IMG_20160621_140803.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 81
özel günümdeyim onun bitmesini bekliyorum birde açıcıyı netten aldım daha gelmedi yapmadım daha anlıcagın :KK35:

Ben boyamak için regl olmayı beklerdim.
Regl olduğumda daha iyi tutuyordu rengi. Millet tersi der ama.

Ben boyamak için regl olmayı beklerdim.
Regl olduğumda daha iyi tutuyordu rengi. Millet tersi der ama.
fildişi benim istediğim renge daha yakınmıs aslında aldım ama boyayı eger becerebilirsem bidakine fildişi yapayım artık
ya bide dip boya olcagı için temizlenip boya yapmak gerekiyomus ondan reglinin bitimini bekliyorum

Back
X