Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Evet haklısın tam da söylediklerini istiyor galiba, heyecanlı oluyorsa öyle demekki bakalım artık canım..

E sizde bilinnnn. Evde esine guzel gozjkecem diye neler neler yazmislar puskuller ic camasirlari vs. Hrrkez azitmis neler yaziyor. Ayip. Gunah. Gercekleri yazdim. Basiniza ci musallat o,ur yapmayin boyle seyler diye
Bilinmediğini nerden biliyorsun pardon hoca kesildin gırgır şamata yapıyoruz herkesin hayatına da kimse karışamaz burda yasak bu mevzular kapiş ?

canım ben o zaman delik olanı almamıştım pişmanda olmadım değil keşke onu alsaydm dedm ama olsun bizde filesinden deldik aynı dediğin gibi oldu
Kız ben utanırım öyle file vücut çorabı falan, hem gülme gelir bana ağa takılmış denizkızı gibi hissederim kendimi hahhaah ama meme ucu püskülü de olaymış yani, seksi durabilir de cesaret ister biraz bayağı iddialı birşey sonuçta

Derin v yaka bluz al ev icin uygun fiyatli.Egilip kalktikca iyice dekolte verirsin.Kocan da memnun olur.

Ya bu bazı erkeklerin fantezileri de yani... Madem göğüs dekoltesini seviyor, kazaklarınızın göğüs uçlarını kesin azıcık mesela, yani sökülmüş gibi olsun, doğal dursun, heyecanlandırır bence bayağı. Ay neler diyorum ben

O değilde özel bölgesi incili g-string iç çamaşırı gördüm bir sitede, neler varmış da haberimiz yok

Fikir on numara

Bu konuda meğer ne kadar gerideymişim iki tane evlenirken alınan seksi geceligim var yılda birer kere onları giyerim. Onun dışında kışın evde polarıma gezerim. Ayı postu gibi olanlarla dolaşırım. Genelde eşofman altlarim gri renktedir. Eşim de hep der yine grileri giymissin diye.
Eşim eve gelince sarilamaz bile bana , çocuklar araya girip vuruyorlar kiskaniyorlar. Yan yana otururken bile birbirimize dokunamiyoruz. Yaklastigimiz zaman ustumuze cikip sacimizi cekip vurmaya başlarlar. Küçüğü emzirdigim için zaten sürekli uyanıyor ve eşimle ayrı yataklarda yatıyoruz. Konuyu okudum da evlilik neymiş meğer hepten bitmisiz biz. Bu adam bana bu şekilde değer verip kadın yerine koyuyorsa helal olsuun be

bu gidişle doğucak gibi baya güzel fikirler edindim işin kötü tarafıda bugün eşim geç gelick haftasonuda şehirdışına çıkıcaz yarın sabahtan hani vakit yok şekerimm vakitt
ah ah tamda gaza gelmişken:)))
Bekarlar izlemede
O değil de kızlar aniden misafir vs gelince nasıl oluyor çok merak etmişimdir
Evde yokmuş süsü verirsin canım:)))))

Seni çok iyi anlıyorum canım ama bazı küçük ayrıntılara dikkat et derim...mesela her işten eve geldiğinde birbirinizi mutlaka öpün..eşim önce kızımı öper , kızım da anne öp der(babaya annemi de öp demek istiyor, 19 aylık) ve eşimle yanaktan öpüşürüz. Kızım 1 yaşındayken odasına geçti ve o günden beri yalnız yatıyor ama kapılarımız hep açıktır, yan odamızda zaten..eşinle yatakları ayırmak soğukluk getirir bence, bunları gözden geçir derim

Var mi videosu falan nasil yapicam birde benimkiler küçük ama
Ben instagramdan takip edip yapıyorum. Youtube da yazınca çıkıyor.
Göğüsleri büyütmek içinde küçültmek içinde aynı hareketler yapılıyor.
Boyuma göre çok çok büyükler ama büyük olmasını geçtim sarkık olmasınlar.
Egzersizle toparlandı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…