- Konu Sahibi PinkMermaid
-
Evet haklısın tam da söylediklerini istiyor galiba, heyecanlı oluyorsa öyle demekkiAblacım seninki çıplak gezmeni istemiyor, frikik istiyor benim anladığım.
Yani bol t shirt giyip çay kahve verirken vs önünde eğilcen, Yere bir şey düştüğünde çömelmeden eğilicen. Böyle gerilince transpanlaşan taytlar giyip sağa sola eğilicen. Ya da arkadan ışık vurunca içini gösteren elbiseler, etek- elbise ile oturuyorsan ona uygun frikikler falan istiyor anlık.
Bilinmediğini nerden biliyorsun pardon hoca kesildin gırgır şamata yapıyoruz herkesin hayatına da kimse karışamazE sizde bilinnnn. Evde esine guzel gozjkecem diye neler neler yazmislar puskuller ic camasirlari vs. Hrrkez azitmis neler yaziyor. Ayip. Gunah. Gercekleri yazdim. Basiniza ci musallat o,ur yapmayin boyle seyler diye
Kız ben utanırım öyle file vücut çorabı falan, hem gülme gelir bana ağa takılmış denizkızı gibi hissederim kendimi hahhaahcanım ben o zaman delik olanı almamıştım pişmanda olmadım değil keşke onu alsaydm dedm ama olsun bizde filesinden deldik aynı dediğin gibi oldu
Püskül ne kız ilk duydumhahahao gögüs ucu püskülü bende var kırmızı çok seksi bişi tavsiye ederim bide tulumun file çorabı var vucut çorabı olarak geçer dehşettt
Fikir on numaraYa bu bazı erkeklerin fantezileri de yani... Madem göğüs dekoltesini seviyor, kazaklarınızın göğüs uçlarını kesin azıcık mesela, yani sökülmüş gibi olsun, doğal dursun, heyecanlandırır bence bayağı. Ay neler diyorum ben
Evet canım haklısın , dikkat etmek lazım, ilişkinin dinamiği bozulmamalı bebek doğdu diye...Kisin en fazla siyah tayt ustune V yaka tisort olabilir
Bollasmis dizleri cikmis anne esofmani da giymeyin bu konuda adam hakli
ah ah tamda gaza gelmişken:)))bu gidişle doğucak gibi baya güzel fikirler edindimişin kötü tarafıda bugün eşim geç gelick haftasonuda şehirdışına çıkıcaz yarın sabahtan hani vakit yok şekerimm vakitt
Evde yokmuş süsü verirsin canım:)))))Bekarlar izlemede
O değil de kızlar aniden misafir vs gelince nasıl oluyor çok merak etmişimdir
Seni çok iyi anlıyorum canım ama bazı küçük ayrıntılara dikkat et derim...mesela her işten eve geldiğinde birbirinizi mutlaka öpün..eşim önce kızımı öper , kızım da anne öp der(babaya annemi de öp demek istiyor, 19 aylık) ve eşimle yanaktan öpüşürüz. Kızım 1 yaşındayken odasına geçti ve o günden beri yalnız yatıyor ama kapılarımız hep açıktır, yan odamızda zaten..eşinle yatakları ayırmak soğukluk getirir bence, bunları gözden geçir derimBu konuda meğer ne kadar gerideymişim iki tane evlenirken alınan seksi geceligim var yılda birer kere onları giyerim. Onun dışında kışın evde polarıma gezerim. Ayı postu gibi olanlarla dolaşırım. Genelde eşofman altlarim gri renktedir. Eşim de hep der yine grileri giymissin diye.
Eşim eve gelince sarilamaz bile bana , çocuklar araya girip vuruyorlar kiskaniyorlar. Yan yana otururken bile birbirimize dokunamiyoruz. Yaklastigimiz zaman ustumuze cikip sacimizi cekip vurmaya başlarlar. Küçüğü emzirdigim için zaten sürekli uyanıyor ve eşimle ayrı yataklarda yatıyoruz. Konuyu okudum da evlilik neymiş meğer hepten bitmisiz biz. Bu adam bana bu şekilde değer verip kadın yerine koyuyorsa helal olsuun be
Var mi videosu falan nasil yapicam birde benimkiler küçük amaPlates lastiği ile egzersiz yapmanızı öneririm.
Yaşım genç, doğum yapmamış olmama rağmen kilo vermeden mütevellit sarkan koca bedenli göğüslerimi ancak bununla toparlayabildim.
Hayırdır canım geçmiş olsun ?Ben burda okuduklarımdan sonra hastaneye gitmekten vazgeçtim arkadas
Bebek tedavisi canım ama artık bu topikte sonra vazgeçtim :)Hayırdır canım geçmiş olsun ?
Ben instagramdan takip edip yapıyorum. Youtube da yazınca çıkıyor.Var mi videosu falan nasil yapicam birde benimkiler küçük ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?