Evde sıkılmak..

Bende severim wallaha gezmek :)
Ozellikle eşimle heleki izinliyse warya artik alisti bugun nereye gidelim diyor :KK73:
Ama nereye gidersem gideym eve geldigimde oh be evim gibisi yok diyorum. Tabi o his gecici sonra gene gezmek diyince gozlerim love, love oluyor:21:

Cidden her hafta 1 bazen 2 kez disarida kahvalti yapacak kadar paraniza acimiyor musunuz ?

Off off.Ben de şu kış günü sıcacık evimde olmayı,sıkılsam bile kendi kendimle vakit geçirebilmeyi çok istiyorum.Sabah daha ezan okunurken yollara düşüp işe gitmekten gerçekten yoruldum.O saatte evinde,sıcacık yatağında olanlara özeniyorum ben de.Herkesin kendine göre bir isteği var.

Çok büyük bir dert değil biliyorum ama evde duramıyorum çok çabuk sıkılıyorum sürekli gezmek istiyorum eşimde bu durumdan çok rahatsız :KK43: bu arada bu hesap benim değil kuzenime ait size danışmak istedim haftada 2 yada 3 gün kesin gezmeye çıkıyoruz
Çalışın hem para kazanmış hem üretmiş olursun

Zaman geçiriyoruz film izliyoruz telefonda oyun oynuyoruz isim şehir oynuyoruz ama canım durmuyor :)) bu oyunlardan almadım alayım bari oynarız :))
Yok kendisi de gezmeyi çok seviyor ama ben biraz çok seviyorum haftada 2 gün ilah bi yerlere kahvaltıya gezmeye gidiyoruz ama ben gezmeyi çok sevdiğim icin evde sıkılıyorum

Hazıra dağ dayanmaz. Dışarıda haftada 2x çok değil mi? Yani tabii herkesin bütçesi farklı falan. Telefonla oyun sıkıcı olur be ekrana bak bak, gözler de kare olmaya başlıyor :)

Aslında çocuk oyunları daha eğlenceli, hem de düşündürücü, insan daha fazlasını ister, terapist olarak tavsiye ederim :)

Ama Jenga ne kadar çok kişi oynarsa o kadar iyi, gerçi eşinle oynadın mı da eğlenceli çeşitli kurallar ekleyebilirsiniz :)

Çok büyük bir dert değil biliyorum ama evde duramıyorum çok çabuk sıkılıyorum sürekli gezmek istiyorum eşimde bu durumdan çok rahatsız :KK43: bu arada bu hesap benim değil kuzenime ait size danışmak istedim haftada 2 yada 3 gün kesin gezmeye çıkıyoruz
Kurallar gereği size ait olmayan bir üyeliği kullanmanız yasaktır.

"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar." Kuralına uymadığınız için uyarı verilmiştir.

Back
X