- Emoji Skoru
- 712
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi hupsidupsi09
Merhaba bi konuda fikir almak için yazıyorum biz dört kisilik bi aileyiz . Annem bi sebepten dört beş ay yanımızda olmayacak . Babam emekli ancak çamaşır asar ütü yapar evi süpürür annem çalıştığı için . Benim mesaim akşam altıda bitiyor . Kardeşim de çalışıyor . Özetle akşam altıdan sonra bütün aile evde oluyoruz . Annem iki haftaya ayrılacak yanımızdan ve ramazan geliyor . Stresi gerginliği beni şimdiden sardı . Nasıl yemek yetiştireceğim nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bi yandan evin bütün işlerinin üzerime kalmasından korkuyorum . Misafir geliyor mesela annen gidince her şey sana kalacak yazık modunda insanlar . Gerçekten sinirlerim bozuldu . Az önce de tartıştım evdekilerle zaten . Niye her şey sanki bana yıkılacakmış gibi davranıyorsunuz herkes üzerine düşeni yapacak vs dedim . Erkek kardeşim zaten klasik mağara adamı odasından asla çıkmaz yemek memek anlamaz . Ve babamın tavrı aynen şu tabi ki yapacaksın. Tabi ki sana yıkılacak ev. Bu tavırlar daha da sinirimi bozuyor .. boşandım geldim kirasız masrafsız yaşıyorum evet ama kadınsan illa bi şekilde bedel ödemen gerekiyor . Burada kiraya çıkmayı çok düşündüm ancak kiralar gerçekten yüksek. Üstüne TOKİ çıktı bana onun ödemesi başlayacak bu sene yani hem kira hem TOKİ hem yalnız yaşamak imkansız . Ne yapacağım bilmiyorum