Evde surekli yerlere dokulen kirintilar

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.455
198
Arkadaslar merhaba
Korona sebebi ile evdeyiz ailece hepimiz (eşim hariç )
Çocuklar ve ben surekli ders çalışıyoruz . Dinliyoruz. Ayrica kızlarım bir sürü el isi, sanat çalışması yapiyorlar.
Odalari var kendilerine ait. Cok sinir koymak istemiyorum. Onu yapmayın bunu yapmayın demek istemiyorum.
Boyle olunca da ister istemez yerler kalem copu ipcikler sac killari ve ekmekcikelr ile doluyor.
Ben surekli ev makinaliyorum.

Siz bu durumda ne yapiyosunuz . Robot makinalar var acaba ise yarar mi diyorum. Fakat evimde iki tane eski halim var. Islatır falan mi? Yani bu kesin çözüm olur mu?
Yada bambaska fikirlere acigim. Soyle bir cozum buldum dediginiz herseye.

Cok onemli bir sinavim var ve cocuklar disinda hic bir ise 5 dk bile ayirmak istemiyorim.

9 ve 11 .
Odalarini kendileri topluyorlar, yataklarini kendileri kapatiyorlar. Fakat makinalamalarini istemiyorum. Benim makinam.ne kadar küçükte olsa onlar icin kocaman bisey.

Ya evet ise yararsa alalim birer tane. Insan haliya uzanmaktan tiksiniyor birsey gorunce.

Yani el yapimi eski halilar. (Maddi degeri yok ama maneviyati yüksek)
Bendeki robot süpürge ıslatmıyor, halılara zarar vermiyor. Güzel süpürüyor, herkes çok memnun kullanan tanıdıklarım. Ama sanki ne biliyim süpürgenin o halıları kaldıran çılgın çekişini tutmuyor sanki zaten günlük kırıntılara birebir. Büyük temizlikte herkes süpürgesini açıyor.

Robot supurgeyi de iyi diyorlar ama ben dyson sarjli supurge almayi dusunuyorum.kablo derdi olmadigi icin cok pratik olur kullanisi.benim bosch sarjli var o da cok guzel temizliyor onu da tavsiye edebilirim.bizim de kedi var hergun supurge istiyor ev.

Benim makinam.minicik. cokta harika ama ben tutmaktan biktim kendisini

Evet işte o minikler kila tuye istiyorim.
Harika olmasa da hemen bozulmayan birsey olsa olur.

Robot süpürge çok kullanışlı bir şey. Ama çok girinti- çıkıntı kalın tüylü halı olmaması lazım. Bu kış koridordaki halılarımı sermedim robot süpürgeyi her gün çalıştırıyorum. Mutfağa zaten hiç sermem halı. Kırıntı, toz, kıl bırakmıyor. Tavsiye ederim işiniz çok kolaylaşır.

Robot süpürge candır elim kolum resmen

Kizlariniza daha dikkatli çalişmalarini, işleri bitdiğinde de temizlemelerini isteye bilirsiniz. Kendi doktuklerini temizlemek de gelişimin bir parçasi. Kendi soumluluklarini almalarini ogretin. Küçük yaş için sorumluluk kendi işlerini, kendi doktuklerini toplamakdir. Ya da çalisdigi odanin yerine beyaz çarşaf sala bilirsiniz. Onun ustunde yapsinlar daha sonra da pencereden silkin ustundekiler gitsin. Halidan saplarin çikmasi zordur ya

Tertemiz yapmıyor mu ya.
Yapmıyorsa almayayım alacaktık tam

Fikiricin çok teşekkür ederim

Cok minik halilarim var
Yazin bende hali hic sevmiyorum. Kisin mecburen 100 de 40 hali oluyor evin. Halılar minik ama kilim degil sıkıntı olur mu sizce

Dik süpürge yok mu?Ben çocuklara onunla süpürtüyorum kendi döktüklerini.Çok da hoşlarına gidiyor süpürmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…