- 25 Haziran 2016
- 7.572
- 13.524
- 248
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Evet evet asagi birsey silkemek bana da cok kotu geliyor. 10 katli binada silkelersek 1. Kattakine cok çok yazik.Evet kilimi toparlar kilim kıvrılırsa alet çalışmayı durdurur. Ama halıların küçük olması avantaj. Temizlikten önce balkonunuzun içine çırparsınız aşağı çırpmak hoş değil malum. Kilimler havalanırken makine 1 saatte işini bitirir temiz temiz serersiniz.
vacuum mop mijia bizimki. memnun olmadığım sadece odaları ayırıp isim veremiyor oluşumuz. onun harici haritasını vs yapıyor aıkıntı yok.Bizde almayı düşünüyoruz ama ilerde ondan önce eliptik bisiklet almam lazım ..sizin ki hangi marka link atabilir misiniz birde memnun olmadığiniz bir durum var mi
5 ve 8 yasinda afacanlarim da masallah bol bol kirinti, kalem copu ivir zivir aklina ne gelirse minik minik bol oluyor. Sebastiyani calistiriyorum :) Sarji bitince bosalt temizle 1-2 dk.Arkadaslar merhaba
Korona sebebi ile evdeyiz ailece hepimiz (eşim hariç )
Çocuklar ve ben surekli ders çalışıyoruz . Dinliyoruz. Ayrica kızlarım bir sürü el isi, sanat çalışması yapiyorlar.
Odalari var kendilerine ait. Cok sinir koymak istemiyorum. Onu yapmayın bunu yapmayın demek istemiyorum.
Boyle olunca da ister istemez yerler kalem copu ipcikler sac killari ve ekmekcikelr ile doluyor.
Ben surekli ev makinaliyorum.
Siz bu durumda ne yapiyosunuz . Robot makinalar var acaba ise yarar mi diyorum. Fakat evimde iki tane eski halim var. Islatır falan mi? Yani bu kesin çözüm olur mu?
Yada bambaska fikirlere acigim. Soyle bir cozum buldum dediginiz herseye.
Cok onemli bir sinavim var ve cocuklar disinda hic bir ise 5 dk bile ayirmak istemiyorim.
Waowww kaptanim yazmis. Cok tesekkur ederim canim ♡♡5 ve 8 yasinda afacanlarim da masallah bol bol kirinti, kalem copu ivir zivir aklina ne gelirse minik minik bol oluyor. Sebastiyani calistiriyorum :) Sarji bitince bosalt temizle 1-2 dk.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Oyle pis cocukda degiller ama kucukler oluyor ister istemez :) ki benim sacim cok dokulur. Yerde sac goremez oldum. Cok ince halim var, supuruyor onuda. Veya balkona koyuyorum bazen. Ben halilarda sorun yasamadim
He siz ben ugrasmiyim kendi halletsin diyosunuz:) o zaman en iyisi robot cok memnun olan tanidiklarim var ben de bazen acaba diyorum alsam mi diye.Benim makinam.minicik. cokta harika ama ben tutmaktan biktim kendisini
9 ve 11 .
Odalarini kendileri topluyorlar, yataklarini kendileri kapatiyorlar. Fakat makinalamalarini istemiyorum. Benim makinam.ne kadar küçükte olsa onlar icin kocaman bisey.
Ya evet ise yararsa alalim birer tane. Insan haliya uzanmaktan tiksiniyor birsey gorunce.
Hangi marka model kullanıyorsunuz peki?Bendeki robot süpürge ıslatmıyor, halılara zarar vermiyor. Güzel süpürüyor, herkes çok memnun kullanan tanıdıklarım. Ama sanki ne biliyim süpürgenin o halıları kaldıran çılgın çekişini tutmuyor sankizaten günlük kırıntılara birebir. Büyük temizlikte herkes süpürgesini açıyor.
Benim makinam.minicik. cokta harika ama ben tutmaktan biktim kendisini
Bence çocukların yaşları odalarını süpürmek için yeterli. 3 yaşından itibaren yaşına uygun sorumluluk vermek gerekiyor. 10 yaş için de süpürge normal.Benim makinam.minicik. cokta harika ama ben tutmaktan biktim kendisini
Bende size atamıyorum burdan sorunSize ozelden mesaj atamiyorum. Birsey danismak istiyorum
Hem süpürüp hem siliyor. Kendisi küçük ama yaptığı işi hafife almayın,halıdaki lekeleri bile çıkarıyor sildiğinde. Benim haftaiçi düzenli yardımcım var haftasonlarıda genelde dışardayız diye pek kullanmıyordum. Şimdi pandemi döneminde haftasonu eve tıkılınca ve evde 2 küçük canavar olunca saldım kendilerini ortaya ev hep mis.Moplusunun farki ne peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?