evde tek başına bir şeyler yapmaktan hoşlanmamak

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.431
358
Kütahya
herkese iyi akşamlar

biraz saçma bir sorun gibi gelebilir. ben de buraya acaba altındaki sebep ne olabilir belki bi fikir alırım diye yazıyorum

normalde tek takılmakla alakalı sıkıntım yok, tek başıma yemek de yerim dışarda; avm de gezerim veya herhangi bi etkinlik yapabilirim ama evdeyken mesela odamı toplamam lazım ya da işle alakalı okumam gereken dökümanlar var. asla tek yapmaya dayanamıyorum.bir yandan sürekli sevgilimle konuşmak ya da yanımda aile üyelerimden biri otursun istiyorum. mümkün olsa ben çalışırken sevgilim de yanımda otursun istiyorum. strese mi dayanamıyorum acaba ya da sebebi ne olabilir sizce? mesela şimdi okumam gereken bir şeyler var ama asla masaya tek başıma gidip oturmak içimden gelmiyor. bi yandan sevgilimi ya da arkadaslarımı arama dürtüsü geliyor dehset sekilde

Dikkat dağınıklığı olabilir odaklanamiyorsun sanırım tek başına veya birileri olunca kendini daha iyi hissedip daha güzel çalışabiliyorsundur normal bence

herkese iyi akşamlar

biraz saçma bir sorun gibi gelebilir. ben de buraya acaba altındaki sebep ne olabilir belki bi fikir alırım diye yazıyorum

normalde tek takılmakla alakalı sıkıntım yok, tek başıma yemek de yerim dışarda; avm de gezerim veya herhangi bi etkinlik yapabilirim ama evdeyken mesela odamı toplamam lazım ya da işle alakalı okumam gereken dökümanlar var. asla tek yapmaya dayanamıyorum.bir yandan sürekli sevgilimle konuşmak ya da yanımda aile üyelerimden biri otursun istiyorum. mümkün olsa ben çalışırken sevgilim de yanımda otursun istiyorum. strese mi dayanamıyorum acaba ya da sebebi ne olabilir sizce? mesela şimdi okumam gereken bir şeyler var ama asla masaya tek başıma gidip oturmak içimden gelmiyor. bi yandan sevgilimi ya da arkadaslarımı arama dürtüsü geliyor dehset sekilde
Sevmediğiniz ışleri yalnız yapmak istemiyorsunuz demek ki, sizi mutlu eden rahatlatan işleri yalnız yapmakta sorun yoksa

herkese iyi akşamlar

normalde tek takılmakla alakalı sıkıntım yok, tek başıma yemek de yerim dışarda; avm de gezerim veya herhangi bi etkinlik yapabilirim ama evdeyken mesela odamıben toplamam lazım ya da işle alakalı okumam gereken dökümanlar var. asla tek yapmaya dayanamıyorum.bir yandan sürekli sevgilimle konuşmak ya da yanımda aile üyelerimden biri otursun istiyorum. mümkün olsa ben çalışırken sevgilim de yanımda otursun istiyorum. strese mi dayanamıyorum acaba ya da sebebi ne olabilir sizce? mesela şimdi okumam gereken bir şeyler var ama asla masaya tek başıma gidip oturmak içimden gelmiyor. bi yandan sevgilimi ya da arkadaslarımı arama dürtüsü geliyor dehset sekilde
Bende öyleyim.

kaçarı yok, eninde sonunda yalnız başınıza çalışmak zorunda kalacaksınız. o yüzden kendinizi eğitmeye başlayın. şu kadar işi şu kadar zamanda bitireceğim diye zaman dilimleri koyun kendinize o süreyi telefonu uzakta tutarak geçirin, çalışırken yalnız olun

Back
X