Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen suann birebir dediğinizi yapiyorumKomedi tarzı şeyler izleyin, aklınızı başka konulara yönlendirin.
Evde koridor, wc ve mutfağın ışığı açık kalsın.
Gerekirse odanızda değil, yaşam alanınızda koltukta uyuyun.
Kaynanamı tanıyana kadar bende doğa üstü varlıklardan korkardım. Şimdi insanlardan korkuyorum. Benim kaynanayı vereyim 1ay kullan, doğa üstü varlıklar gözünde bebek masumiyetine bürünür.
Çok teşekkür ederim maneviyatim şükür güçlü ama ne bilim niye böle oldum bilmiyorumAllah bizi birçok yaratılmış varlıktan üstün kılmış bu yüzden manevi olarak kendinizi güçlü hissedin ben eskiden çok korkardim şimdi evde tek başıma günlerce kalabilirim olumsuz düşünceler sizi panik atak yapabilir korkunuz zirveye ulaşır ve olmayan şeyler canlandirirsiniz gözünüzde şu saatte yalnız birsürü insan var boyle düşünün korkmayın doğa üstü dediginiz şeyler yanınızda insanlar varken de sizi rahatsız edebilir etmediğin göre yalnızken de birsey olmaz :) kendinizi dinlemeyi bırakın Güzelinden bir belgesel izleyin bayılırım kafa dağıtmak için müthiş bir aktivite
Demekki kaynana tek dişi kalmış canavar :)Ciddimisinz siz neden böyle dusunuyrsunuz
Atlatabildibizmi bu korkuyuBen gece yalnız kaldığımda cinlerden korkardım sanki kapıdan biri bakıyor gibigeliyor çok kötü bir durum
Anlatılmaz yaşanır.Ciddimisinz siz neden böyle dusunuyrsunuz
Ben isterim yeterli yalnız kalmimDemekki kaynana tek dişi kalmış canavar :)
Bir taşla iki kuş olur aslında
Hem sen yalnız kalmamış olursun hem Brunello kaynanadan kurtulur
Arada olur öyle hörflenme diyoruz ya öyle birşey sanki bir yerden birsey cikacakmis gibi ama üstüne düsmezseniz geçer biz buradayızÇok teşekkür ederim maneviyatim şükür güçlü ama ne bilim niye böle oldum bilmiyorum
Işıklar açık olursa bi nebze korku azaliyoAtlatabildibizmi bu korkuyu