• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde tek başına yardım lutfen

Komedi tarzı şeyler izleyin, aklınızı başka konulara yönlendirin.
Evde koridor, wc ve mutfağın ışığı açık kalsın.
Gerekirse odanızda değil, yaşam alanınızda koltukta uyuyun.

Komedi tarzı şeyler izleyin, aklınızı başka konulara yönlendirin.
Evde koridor, wc ve mutfağın ışığı açık kalsın.
Gerekirse odanızda değil, yaşam alanınızda koltukta uyuyun.
Aynen suann birebir dediğinizi yapiyorum

Simdi birsey desem linç yerim :D tv ses yapar açık olsun.

Allah bizi birçok yaratılmış varlıktan üstün kılmış bu yüzden manevi olarak kendinizi güçlü hissedin ben eskiden çok korkardim şimdi evde tek başıma günlerce kalabilirim olumsuz düşünceler sizi panik atak yapabilir korkunuz zirveye ulaşır ve olmayan şeyler canlandirirsiniz gözünüzde şu saatte yalnız birsürü insan var boyle düşünün korkmayın doğa üstü dediginiz şeyler yanınızda insanlar varken de sizi rahatsız edebilir etmediğin göre yalnızken de birsey olmaz :) kendinizi dinlemeyi bırakın Güzelinden bir belgesel izleyin bayılırım kafa dağıtmak için müthiş bir aktivite

Allah bizi birçok yaratılmış varlıktan üstün kılmış bu yüzden manevi olarak kendinizi güçlü hissedin ben eskiden çok korkardim şimdi evde tek başıma günlerce kalabilirim olumsuz düşünceler sizi panik atak yapabilir korkunuz zirveye ulaşır ve olmayan şeyler canlandirirsiniz gözünüzde şu saatte yalnız birsürü insan var boyle düşünün korkmayın doğa üstü dediginiz şeyler yanınızda insanlar varken de sizi rahatsız edebilir etmediğin göre yalnızken de birsey olmaz :) kendinizi dinlemeyi bırakın Güzelinden bir belgesel izleyin bayılırım kafa dağıtmak için müthiş bir aktivite
Çok teşekkür ederim maneviyatim şükür güçlü ama ne bilim niye böle oldum bilmiyorum

Telefondan inşirah suresi dinleyin bol bol çok ferahlatır korkunuzu huzursuzluğunuzu alır 🙏🏻

Öyle yalnız kalma korkum yoktur fakat ola ki bir anda korktuysam ve yalnızsam sızana kadar uyumamayı tercih ederim. Telefonla uğraşın, film izleyin, oyalanın. Uyumaya çalıştıkça daha da zorlanırsınız.

Çok teşekkür ederim maneviyatim şükür güçlü ama ne bilim niye böle oldum bilmiyorum
Arada olur öyle hörflenme diyoruz ya öyle birşey sanki bir yerden birsey cikacakmis gibi ama üstüne düsmezseniz geçer biz buradayız :KK33:

Back
X