• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde tek başına yardım lutfen

Ben de hala evde yalnız kalınca kapılar ve ışıkların hepsini açıp uyuyorum. Aynı korku bende de var. Sanki birisi kapıdan çıkıp gelecek gibi gözüm hep kapılarda .

Evde yalnız kalmaktan korkan varmı? Ben şuan yalnızım doğa üstü şeylerden korkum var uyuyamiyorum TV açık ışık açık yatiyorm sizce bu korkumu nasıl yenebilirim benim gibi olanlar varmı??
Dua edin bu sizi rahatlatır korkmayın bişey olmaz tv izleyin sosyal medyada zaman gecirebilirsiniz vakit geçer korkunç bişeyler düşünüpte daha çok korkutmayın kendinizi evinizde size içbir zarar gelmez bu devirde doğa üstü olaylardan değilde insanlardan korkulur aslında :)

Korkmayın kendinizi meşgul edin zaten 2 saat 2.5 saat sonra hava aydınlanıyor birşey kalmadı sabah olmasına. Ilk gün atlatıldı mı sonra daha kolay gelir yalnız kalmak. En iyisi elinde telefonla ilgilenirken uyuyakalmayi beklemek. Uyumak için çabalayınca daha zor oluyor

Bende gece yalnız kalmaya korkanlardanım..
Bütün ışıkları açarım ev düğün salonu gibi olur😌 Tabi aynı zamanda televizyonda açık olur. Yanıma temel ihtiyaçlarımı alırım(su, yastık, örtü vb) ve mümkünse sabaha kadar tuvalete gitmem.
Sızana kadar telefonda vakit geçiririm.

Bence bizim gibi arkadaşlar toplanalım, yalnız kalacağımıza beraber kalalım😂
Şaka bir yana yaşamayan bilemez ,bu korkuyu yenmenim bir yolu olmalı 😔

Evde yalnız kaldığımda korktuğum tek şey hırsız falan ALLAH korusun. Diğer korktuğun şeyler için dua oku, ALLAHa sığın, sıkı mı öyle, hele bi gıprasınlar 😠 İnsanların şerrinden de korusun Rabbim.

Bende gece yalnız kalmaya korkanlardanım..
Bütün ışıkları açarım ev düğün salonu gibi olur😌 Tabi aynı zamanda televizyonda açık olur. Yanıma temel ihtiyaçlarımı alırım(su, yastık, örtü vb) ve mümkünse sabaha kadar tuvalete gitmem.
Sızana kadar telefonda vakit geçiririm.

Bence bizim gibi arkadaşlar toplanalım, yalnız kalacağımıza beraber kalalım😂
Şaka bir yana yaşamayan bilemez ,bu korkuyu yenmenim bir yolu olmalı 😔
Bence bu psikolojik rahatsızlık çünkü önceden ben hiç korkmazdim şuan korkuyorum her nedense pskologa randevu almayı düşünüyorum

Hic korkmayin biseyden.İcinizi ferah tutun duanizi okuyun sewdiginiz komedi tarzi seyler acin.Uyumaya calisin isik acik olsun

Evde yalnız kalmaktan korkan varmı? Ben şuan yalnızım doğa üstü şeylerden korkum var uyuyamiyorum TV açık ışık açık yatiyorm sizce bu korkumu nasıl yenebilirim benim gibi olanlar varmı??
Evin butun odalarını gezin ,bakın hicbirsey olmadığı kanaatine varın.
Olsa şimdiye kadar size biseler olmuştu degil mi ?
Korkunuzun üzerine gidin lütfen
Oturma odasında yatıp,ışıkları açın ,TV de hafif ses olsun
Ses dinlemeyin devamli,bol bol nas,Felak sürelerini okuyun, kuruntu yaptiginizi evde hiç kimsenin olmadığını söyleyin kendinize

Evin butun odalarını gezin ,bakın hicbirsey olmadığı kanaatine varın.
Olsa şimdiye kadar size biseler olmuştu degil mi ?
Korkunuzun üzerine gidin lütfen
Oturma odasında yatıp,ışıkları açın ,TV de hafif ses olsun
Ses dinlemeyin devamli,bol bol nas,Felak sürelerini okuyun, kuruntu yaptiginizi evde hiç kimsenin olmadığını söyleyin kendinize
Teşekkür ederim yapicam

kendinizi uykunuz gelinceye kadar meşgul etmenizi tavsiye ederim. bir oyun, bir kitap, belki güzel bir film. meşgul olup odağınızı değiştirebilirseniz size iyi gelecektir. aklınızdan geçen olumsuz düşünceler onlara önem vermediğinizde zamanla kaybolacaktır.

Aynı sorun bende de var gündüz bile korkuyorum ama benim korkum hastalanmak hep tedirginim 😣

Back
X