- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
İşte aradığım zeka parıltısıDemekki kaynana tek dişi kalmış canavar :)
Bir taşla iki kuş olur aslında
Hem sen yalnız kalmamış olursun hem Brunello kaynanadan kurtulur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte aradığım zeka parıltısıDemekki kaynana tek dişi kalmış canavar :)
Bir taşla iki kuş olur aslında
Hem sen yalnız kalmamış olursun hem Brunello kaynanadan kurtulur
Gondrin bana kendim gibi panik atak hastası yaparım onu sonra korkudan sesi cikmazAnlatılmaz yaşanır.
Ya bende korkmaya başladım yalnızlıktan diyip yapışırsa Brunello yaGondrin bana kendim gibi panik atak hastası yaparım onu sonra korkudan sesi cikmaz
Amin çok teşekkür ederim okuyacamemin ol insanlardan daha çok korkulur. ayetel kürsi okuyun ferah tutun içinizi allahım size güc ve iç ferahlığı versin
Dua edin bu sizi rahatlatır korkmayın bişey olmaz tv izleyin sosyal medyada zaman gecirebilirsiniz vakit geçer korkunç bişeyler düşünüpte daha çok korkutmayın kendinizi evinizde size içbir zarar gelmez bu devirde doğa üstü olaylardan değilde insanlardan korkulur aslında :)Evde yalnız kalmaktan korkan varmı? Ben şuan yalnızım doğa üstü şeylerden korkum var uyuyamiyorum TV açık ışık açık yatiyorm sizce bu korkumu nasıl yenebilirim benim gibi olanlar varmı??
Yok daha öncede kalıyordum aslında ama artk kalamiyrmİlk defa mı yalnız kalıyorsunuz?
Bence bu psikolojik rahatsızlık çünkü önceden ben hiç korkmazdim şuan korkuyorum her nedense pskologa randevu almayı düşünüyorumBende gece yalnız kalmaya korkanlardanım..
Bütün ışıkları açarım ev düğün salonu gibi olurTabi aynı zamanda televizyonda açık olur. Yanıma temel ihtiyaçlarımı alırım(su, yastık, örtü vb) ve mümkünse sabaha kadar tuvalete gitmem.
Sızana kadar telefonda vakit geçiririm.
Bence bizim gibi arkadaşlar toplanalım, yalnız kalacağımıza beraber kalalım
Şaka bir yana yaşamayan bilemez ,bu korkuyu yenmenim bir yolu olmalı![]()
Evin butun odalarını gezin ,bakın hicbirsey olmadığı kanaatine varın.Evde yalnız kalmaktan korkan varmı? Ben şuan yalnızım doğa üstü şeylerden korkum var uyuyamiyorum TV açık ışık açık yatiyorm sizce bu korkumu nasıl yenebilirim benim gibi olanlar varmı??
Teşekkür ederim yapicamEvin butun odalarını gezin ,bakın hicbirsey olmadığı kanaatine varın.
Olsa şimdiye kadar size biseler olmuştu degil mi ?
Korkunuzun üzerine gidin lütfen
Oturma odasında yatıp,ışıkları açın ,TV de hafif ses olsun
Ses dinlemeyin devamli,bol bol nas,Felak sürelerini okuyun, kuruntu yaptiginizi evde hiç kimsenin olmadığını söyleyin kendinize
kendinizi uykunuz gelinceye kadar meşgul etmenizi tavsiye ederim. bir oyun, bir kitap, belki güzel bir film. meşgul olup odağınızı değiştirebilirseniz size iyi gelecektir. aklınızdan geçen olumsuz düşünceler onlara önem vermediğinizde zamanla kaybolacaktır.Evde yalnız kalmaktan korkan varmı? Ben şuan yalnızım doğa üstü şeylerden korkum var uyuyamiyorum TV açık ışık açık yatiyorm sizce bu korkumu nasıl yenebilirim benim gibi olanlar varmı??
Bende lambalar açık uyuyorumEvde yalnız kalmaktan korkan varmı? Ben şuan yalnızım doğa üstü şeylerden korkum var uyuyamiyorum TV açık ışık açık yatiyorm sizce bu korkumu nasıl yenebilirim benim gibi olanlar varmı??