Evde tek kalmanin sakincasi var mi?

destik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
734
275
33
Meraba kizlar. Esim hemsire ve nobetle calisiyor ayda en az 7 en fazla 10 nobeti oluyor. Annem ve kv esim nobetteyken evde tek kalmami istemiyor. Gel bizde kal diye cagiriyorlar. Ben gitmek istemiyorum. Evimde kalmak istiyorum evimde daha rahatim ve bir degil iki degil esimin isi surekli nobet. Esim se bana hak veriyor ama gelin gorun ki annem, kv ve ailelerimizin diger uyerleri nasil tek kaliyon kalma yazik sana diyorlar. Annem ara sira kardesimi gonderiyor yanima. Bazen ben gidiyom anneme. Kv me gitmiyom ama. Nasil anlatabilirim ben onlara beni cagirmayin evimde kalabiliyorum ben diye?

Her ay eşim 1 hafta şehir içi tura çıkar.
Yalnız kalırım .
Bugune kadar birşey olmadı.

Ama ailem sürekli arar . Naptın nettın dıye fazla büyütüyorlar. Ama haklılarda son olaylardan sonra açıkcası kapıyı deli gibi kitliyorum. . Gece kapıyı kıtlemışmıydım dıye tekrar kalkıp bakıyorum . Hatta yaz günü balkon kapısını falan asla açmıyorum .

Yalnızlık zannettiğiniz kadar kötü bir şey değil, aksine ben seviyorum deyin. Yalnız kalmak konusunda tek sıkıntım, sizin yaptığınız baskı deyin. Böyle olacağını bilerek evlendim, kendi düzenimi kurdum, o düzende yaşamak istiyorum deyin. Üç yaşında çocuk değilim, evlenecek kadar yetişkin bir kadınsam, birkaç saatimi yalnız geçirmeyi başaracak kadar da büyümüşümdür herhalde deyin.

Hayir serzeniste bulunmadim hic. Gercekten git gel gocebe hayat oluyor ole. Son 3 4 aydir taviz vermeden hayir diyorum ama bu sefer aliniyorlar bana
Ayın 3te biri orda burda kalmayla geçer mi ya :/

Ben evimde rahatım temizlik yapıyorum dinleniyorum diyin. Siz serzenişte bulunuyorsanız kıyamıyorlardır belki de.

Meraba kizlar. Esim hemsire ve nobetle calisiyor ayda en az 7 en fazla 10 nobeti oluyor. Annem ve kv esim nobetteyken evde tek kalmami istemiyor. Gel bizde kal diye cagiriyorlar. Ben gitmek istemiyorum. Evimde kalmak istiyorum evimde daha rahatim ve bir degil iki degil esimin isi surekli nobet. Esim se bana hak veriyor ama gelin gorun ki annem, kv ve ailelerimizin diger uyerleri nasil tek kaliyon kalma yazik sana diyorlar. Annem ara sira kardesimi gonderiyor yanima. Bazen ben gidiyom anneme. Kv me gitmiyom ama. Nasil anlatabilirim ben onlara beni cagirmayin evimde kalabiliyorum ben diye?
bir gitmezsin iki gitmezsin alışırlar yaw xd

Yalnızlık zannettiğiniz kadar kötü bir şey değil, aksine ben seviyorum deyin. Yalnız kalmak konusunda tek sıkıntım, sizin yaptığınız baskı deyin. Böyle olacağını bilerek evlendim, kendi düzenimi kurdum, o düzende yaşamak istiyorum deyin. Üç yaşında çocuk değilim, evlenecek kadar yetişkin bir kadınsam, birkaç saatimi yalnız geçirmeyi başaracak kadar da büyümüşümdür herhalde deyin.
Aynem soledikleriniz birebir soledim. Ama donup dolasip yineden tek kalma diyorlar. Ben orda burda rahat edmiyorum ustelik kpss ye hazidlaniyorum. Sinavima su an 4 ay kaldi ve bu 4 ay boyunca asla gelmicem evimde kalicam dedim alindi ikiside:-(

çağırır çağırır pes ederler ,

madem kv de kalmıyorsun ozaman annende de kalma , dikkat çekmesin ,

ikisinde ben iyiyim benı merak etmeyın de
Kv de kalamam gorumceler konusmuyor zaten benle de abileriylede.. Kv de cok aram yok. Ona ragmen cagiriyor.

Buyumeden evlenmeyeydiniz keske
Ben 12 yasimdan beri evde tek kaliyorum , bi kere bile biri kalk bizde kal demedi
Evli barkli koca kadinin baskasinin evinde ne isi var?
Buyumeden evlenmeseydin ne ya:-)

Benim esimin gorevinden oturu cok sik gece yalniz kaldigim oluyo kimsede gel kal demedi:)orasi senin evin kocaman kadinsin orda burda kalarak hayat gecmezki

Bence gidin, etraf sapik dolu. ben tek basima yasayan bir kadinim ama artik diger kadinlarin guvenliginden suphe eder oldum.

Back
X