slm benim eşim evlenmeden önce de ailesinden ayrı yaşıyordu...
ewlenmeden ben ewimde tv istemedim sohbet olsun ilgi olsun etkileyeceğinden yavaş yavaş bizim maneviyetımızı tüketeceğinden korktum....ama ewlenmeden önce tv almış ewimizede o tv getirdi...
ben inanılmaz kitap okurdum eşimin bu alışkanlığı yoktu çabuk sıkılıyordu...daha sonra ewlendiğimizde kitap okuma saatimiz olmalı dedim onayladı aşkımda,sonra kitap okumaya başladık birlikte aramızda konu ile ilgili tartışabiliyorduk,daha sonra hamile kaldığımda ewden kendisi kaldırdı şunada inanıyorum ki tv resmen esir alıyor alışkanlığa dönüştürüyor nikotin gibi bişeyyy insan ömründe 30 yılını tv ayırıyormuş dile kolay bir rakam eşimi etkileyen zaman bilinci adında kitabı okuması oldu inanılmaz şeyler var ama biz insanlar farkında bile değiliz....
Ah canım eşimin kitap okuma alışkanlığı olsa keşke ...Birkaç kez denedim , açıkça istemediğini söyledi...Ama tv de izlediği izlemediği ne varsa bakar, takılır kalır öylece...
Bizde de ben kitap okurum hep , çok severim kitap okumayı ,kişisel gelişimle ilgili, evlilikle ilgili... Hem çok şey öğreniyorum hem de kendimi geliştiriyorum...

Bizde tv kaldırma olayı gerçekleşse eşim sanki organlarından birini kaybetmişçesine üzülür :roflol: