• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde televizyon olmasaydı , eşiniz ne yapardı?

Başlığı görünce aklıma geldi,benim bi akrabam bu yaz evlendi,ve evlerine tv almadılar.En azından evliliğimizin ilk senelerinde dikkatimiz dağılmasın,birbirimize daha çok vakit ayıralım daha çok zaman geçirelim diye..He dünyadan kopuk da yaşamıyorlar elbet gazete radyo vs ile idare ediyorlar.
Herkes bunu yapamaz,ama takdir edilesi bir şey..

eşim çok tv izlemiyor
işleri çok yoğun

izlersede sürekli kanal değiştiryor
izleyecek birşey bulamıyorki.

eğer buna bilgisayarda dahilse kesinlikle kitap okurdu....hatta eşim songünlerde kitap okuma işini okadar çok abarttıki akşam yatakta kitap okumaktan benle ilgilenmio bile....o öle yapınca bende arkamı dönüp uyuyorumbenneyaptımki

Televizyon olmasaydı eşim bişey yapmazdı.
Bizim ufaklık gözünü açtığı gibi
Anne çinçon diyor(kendi dilince televizyon bu arada çamaşır makinesi de atiku)
:roflol::roflol::roflol:

ıste o zaman mukemmel bır evlılıgımız olurdu kaydirigubbakcemile5
cunku benım esım ıkı evlı
hasekı sultan tv, ben onun uzerıne gelmıs kuma :çok üzgünüm:
tartısmalarımızın cogu bu tv yuzunden cıkar
ve ben her defasında soylerım tv senın herseyıne yetıyormus neden benım basımı yaktın kı dıye :oklava:
karsına gecmesıne gerek yok sesı bır yerlerden duyuluyorsa bıle yeter onun ıcın ılgısı zaten ondadır kötükedihüso

esim isi geregi tvdeki reklamlari bile dikkatli izleyen birisi nisanliyken bunu farkettigim icin evime televizyon almadim iyide yaptim :) internetten film izliyoruz ,dizi izliyoruz ,haber izliyoruz ve arada milli mac izliyoruz tabi ben acarsam :) televizyon olmasada yerini illa birseyler dolduruyor.

Başlığı görünce aklıma geldi,benim bi akrabam bu yaz evlendi,ve evlerine tv almadılar.En azından evliliğimizin ilk senelerinde dikkatimiz dağılmasın,birbirimize daha çok vakit ayıralım daha çok zaman geçirelim diye..He dünyadan kopuk da yaşamıyorlar elbet gazete radyo vs ile idare ediyorlar.
Herkes bunu yapamaz,ama takdir edilesi bir şey..

Biz de almıcaz :sm_cool: Normalde de o çok izlemez zaten. Bi tek ben dizilere bakarım, başka şeyleri gazete internetten takip ederim. Diziler de kocişe kurban olsun Şeniz sırnaşık şey

ölürdü benim eşim :roflol:
çünkü tv yi kapatıpta asla uyumaz hiç kapanmıyo tv
ninni gibi geliyomuş ona :roflol:

Onun televizyonla çok işi yok bilgisayar olmasaydı diye sorsaydın bir felaket cevabını verebilirdim ama :)

[FONT="Arial"

Ama eşim gelince gözünü dört açıp tv izler hep, bir de kaptırır ki kendini sormayın...Birşey

derim " hı ,efendim cnm? " der ,gel de çıldırmaÇok üzgünüm çoook

Var mı bunun bir formülü tatlım benimle paylaşırsan sevinirim valla :1rolleyes:a.s.[/FONT]

benimki de aynı şeyi pc başına geçince yapıyor tv de sadece haber izler(aslında haberleri nettende takip ediyor ama tv haberlerinden de vazgeçemiyor)delikafadulden bende pc den nasıl kurtulurum diye düşünüyorum.ama bulamadım.kızıyorum benimle konuş diyorum 5 dk sonra aynı tas aynı hamam:kızgın:tv olmasaydı benim eşim kesin pc başında olurdu.

valla benim eşim tv izlemeyi sevmez.evde olduğu zamanlar da ise beraber vakit geçiririz.ya film izleriz pc de ,ya da farklı şeyler yaparız.ama allahtan eşimin tv bağımlılığı yok :))

bizim evimizde tv yok .ondan çok ben istiorum olmasını . oturuoruz uzanıorz.muhabbet edioruz geçiyor zamn

Ben de eşim de çok fazla tv izlemeyiz, hatta o hiç izlemese bile olur,
Arada bir açıyoz o bile fazla geliyor ona, tv olmasa idi insanlar daha çok kitap dergi okuyup, daha eğitimli olurmuş, öyle diyo

Süper. ama bu bilinçli bir tercih mi yoksa bazı ekonomik nedenler mi? Bilinçli bir tercihse tebrik ederim.

ilk bi ay olmamasını istedik ikimzde canım . . birbirmzle daha çok ilgilenmk adına.
yanlız eşim gececi olduğu zamn sabah geldiğinde uyumk istiyor .ben sıkılıp eşimle uğraşıorm . e haliyle gece uyuduğum için sabah uykm gelmio
bende artık tv alma zamanının geldiğini düşünüorum :delphin:

Back
X