Anket Evde temizlik yaparken aşağıdaki yerlerden hangisinin temizliği size daha zor geliyor

Evde temizlik yaparken aşağıdaki yerlerden hangisinin temizliği size daha zor geliyor

• mutfak

OY: 118 46,1%
  • banyo

OY: 45 17,6%
  • wc

OY: 33 12,9%
  • salon

OY: 20 7,8%
  • oturma odası

OY: 8 3,1%
  • çocuk odası

OY: 5 2,0%
  • yatak odası

OY: 9 3,5%
  • antre

OY: 0 0,0%
  • balkon

OY: 2 0,8%
  • ben temizlik yapmam

OY: 16 6,3%

• Ankete Katılan
    256

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Evde temizlik yaparken aşağıdaki yerlerden hangisinin temizliği size daha zor geliyor

gece gece tüm sıkları okuyunca içim karardı .))
ve ben temızlık yapmam demek geldı ıcımden.))))
yapmam ya bananeeeee.))
banyo wc nefret ettıgım günlük rutin temizliği
başkada yapmam zaten kendım

bugün temizlik yapmış biri olarak son maddeyi işaretlemeyi çok istedim.
hayali bile güzel:asigim:

mutfak................................................................

bencede mutfak.sadece aspiratör başlı başlına sinir..mutfağı temizlediğim zaman bütün günüm gidiyor....şimdilerde bu halimle hamiş hamiş pek temizleyemiyorum..:CüvCüv:temizlik tatiline çıktım nasılsa bahanem var.. o yüzden şu an için son şık ..ben temizlik yapmam..hihoyyyt

ben yapmam yaptırırım. Temiz evi severim ama evi temizlemekten nefret ederim. Zamanında yaptıkta ne oldu nur topu gibi bir bel fıtığım var.:roflol:

hepsi diyorum ben...ama bi ise koyuldugumda da bisey gözükmüyo gözümde...

bence mutfak temizle temizle bitmiyor ocak fırın
öffff öfffff daha birsürü şeyler :teselli:

ben vc dedim ama mutfakta çok zor bebenneyaptımki daha bugün üç saat uğraştım of çok yordu beni gittikçe ağırlaşıyorum 6 aylık hamişim:CüvCüv: şimdi dahada zor geliyor.:sm_cool:

bana ev işi demeyinde ne derseniz diyin Çok üzgünüm çoook
temiz eve bayilirim ama temizlikten öhhggg gelir. Neyseki günlük rutin mutfak ve wc temizliğinin haricinde ben bişey yapmiyorum

Genelde muzik esliginde temizlik yapmayi severim.Ama ayagimin altinda kimse dolasmayacak ve muzik olacak.Illede secmem gerekiyorsa.... yok arkadaslar valla yok.:))))))) Utu yapmayi sevmem he he heeeeeee

Bence en zoru mutfak, detayı çok zaten buzdolabı, fırım, mutfak dolapları derken
benim için kabus gibi bütün evi temizlemeyi mutfak temizlemeye tercih edebilirim.

mutfaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok zor geliyor yaa

her işi yapayım ama mutfağa girmeyeyim noooluuuurrr

bana göre en zoru mutfak bir günümü alıyor heryeri yağlı gibi görüyorum psikolojik olarak yani halbuki haftada bir silerim her yanını aspratör düşünmek bile istemiyom ıyyyy bide küçük küçük mutfak dolapları olunca bir bir içini dışını sil offf içim karardı

mutfak tabiki..
bulaşıkları yerleştir kaldır
ocağı davlumbazı sil
yemek yaptıysan yerlere kesin bişicikler dökmüşümdür süpür sil
yok mutfağa girdimmi çıkamıyorum -tatlicadiarzu-

çocuk odam ve antrem yok
kalan şıkların hepsini temizlemekten nefret ediyorum

mutfak tabi ki sonra da banyo..kimyasalları kullanmayı istemiyorum kanserojen diye.solumak istemiyorum ve her çamaşır suyu kullandığımda kansere yol açacak diye korkuyorum... allahım iç anadoluda sular çok kireçli idi komşular her hafta bardakları camları fayansları tuzruhları ile temizliyorlardı benim her görüşümde içim gidiyordu tuz ruhu kalıntıları yutuyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…