Anket Evde temizlik yaparken aşağıdaki yerlerden hangisinin temizliği size daha zor geliyor

Evde temizlik yaparken aşağıdaki yerlerden hangisinin temizliği size daha zor geliyor

• mutfak

OY: 118 46,1%
  • banyo

OY: 45 17,6%
  • wc

OY: 33 12,9%
  • salon

OY: 20 7,8%
  • oturma odası

OY: 8 3,1%
  • çocuk odası

OY: 5 2,0%
  • yatak odası

OY: 9 3,5%
  • antre

OY: 0 0,0%
  • balkon

OY: 2 0,8%
  • ben temizlik yapmam

OY: 16 6,3%

• Ankete Katılan
    256
Tabii ki mutfak. günümüm büyük bölümü mutfakta geçiyor.

günde 3 öğün yemek yiyosun kırıntı döküntü .

büyük mutfağın işi daha da zor. şakkıdı

her yer beyaz taş yere ne düşse belli oluyor.

Neden bu mutfak-banyo taşlarını beyaz yaparlar sanki. -tatlicadiarzu-

mutfak ve ve yatak odası temizliği zor geliyor...
çünkü 3 köpüşüm var her an toz ve tüy oluyoruz. sil toz al....zaman yetmiyor valla

Mutfak çok uzun sürüyor ya lavabosu, dolapları filan :25:
Ama en sinir olduğum yatak odası ya o kıyafetler filan toparlaması sinir bozucu geliyo alıp top yapıp camdan aşağı atıcam bigün :27:

Tabikii mutfakk çünkü sürekli yemek pişiriliyor en çok mutfağa girip çıkılıyor gerek aspiratördeki yağ kirleri gerek yerdeki ufak tefek döküntüler olsun en çok uğraş isteyen yer kesinliklee mutfaakkkkk..!

Tabikii mutfakk çünkü sürekli yemek pişiriliyor en çok mutfağa girip çıkılıyor gerek aspiratördeki yağ kirleri gerek yerdeki ufak tefek döküntüler olsun en çok uğraş isteyen yer kesinliklee mutfaakkkkk..!

Ben de sizin gibi aspirator`den cok dertliydim makinaya koyardim ,yag cozucu falan filan derken sagolsun birileri bulmus kolayligini aspirator filtresini cikarin kuvet yada balkona koyun uzerine lavabo acici dokun uzerine sicak su sonuc harika otesi ve cok kisa surede.

Back
X