Evde tuz ile hamilelik testi yapan varmı ?

serenaysero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
758
595
53
28
2 aydır korunmuyoruz,Bugün aşırı şekilde idrara çıkıyorum ve günlerdir kendimi çok ac hissediyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum bu saatte yakınlarda eczane yok diye evde tuz ile test yaptım tuzlar olduğu gibi dibe çöktü , banada ilk saçma geldi ama çoğu kişi evde bunu ve şekeri deneyerek hamile olduğunu öğrenmiş , siz hiç yaptınız mı böyle testler?

2 aydır korunmuyoruz,Bugün aşırı şekilde idrara çıkıyorum ve günlerdir kendimi çok ac hissediyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum bu saatte yakınlarda eczane yok diye evde tuz ile test yaptım tuzlar olduğu gibi dibe çöktü , banada ilk saçma geldi ama çoğu kişi evde bunu ve şekeri deneyerek hamile olduğunu öğrenmiş , siz hiç yaptınız mı böyle testler?
Ben denedim bir kaç defa şeker falan ama guveliir olan test veya kan

Normalde de tuz dibe çökmüyor mu?

Doğru söylüyorsunuz peki şuan adetime 6 gun var ben 7 gün önce productor test yaptım hayalet çizgi çıktı sizce erken yaptığım için tam çıkmamış olabilirmi
Evet erken yapmışsınız. Şu an 6 gün varsa, 7 gün once yaptiysaniz daha yeni yumurtlamışsınız demektir. Gecikme olduktan sonra test yapin. Gebelik bu kadar hizli olusmuyor.

Back
X