• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Ustalar Yalnız Bırakılır Mı

Temren

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
428
Puanlar
53
Banyo tadilat edilecek. Yaklaşık bir hafta sürecek, küçük çocuğum olduğu için evde durmayıp anneme gitmeyi düşünüyorum ama ustalara evi bırakıp gitmek sakıncalı olur mu,

Eşya çalınması gibi durumlardan endişem yok ama mutfak dışında diğer oda kapılarını kilitlemeyi düşünüyorum evden çıkarken ama bir yandan da abartıyor gibi hissediyorum.

Ustanın başında duracak biri olmalı bence ya, yoksa yapmıyolar yani doğru düzgün gerçekten. Babanız kardeşiniz kuzeniniz vs yok mu?

Kilitlemek bence mantıklı. Adamları tanımıyorsun. 1 hafta hiç mi gitmeyeceksin yanlarına annenin eviyle uzak mı. Başlarında biri dursa daha iyi olur diye düşünüyorum baban eşin vs

Odaları kilitlemeniz mantıklı. Eğer ustalara güveniyorsanız, işlerini savsaklamayacaklarını vs, evden çıkarken evin cam veya kaoısını açık bırakmayacaklarını ya da evde bir şeye zarar vermeyeceklerini bence kalabilirler ama siz yine de arada bir görüntülü arama ile vb kontrol edin örn evden çıkmadan önce her gün sizi arasınlar, rapor versinler. gibi.

Back
X