Evde vakit nasıl geçer?

nisan2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
34
Normalde çalışıyorum ancak şu an tatilde evimdeyim vakit geçmek bilmiyor yemek temizlik çok kısa sürüyor çocuğum yok akşama kadar TV ,bilgisayar başında oturmak çok sıkıcı vaktimi geçirebileceğim eğlenceli bi etkinlik arıyorum ama el becerim sıfır örgü, dikiş ,nakış takı ,tasarımı bana göre değil sizler neler yapıyosunuz?? Bu arada kitap yeteri kadar okuyorum ( "TV izleyeceğine kitap oku " diyecekler için) :)

müzik dinleyebilirsin ya da arkadaşın varsa davet edebilirsin

Ben de bulmaca puzzle felan diyecektim ama onlar denilmis zaten. Buyukler icin guzel stres atmalik boyama kitaplari var, ben de bir tane alacagim. Siz de alabilirsiniz okumustum turkiye'de de satiliyormus.

KIZLAR Bisey SORMAK istiyorum hani yan makas hareketi varya yan yatıyoruz sonra bacağı indirip kaldırma hareketi heh işte ben onu dizlerimi biraz kırarak daha çok o bölgeyi yakmaya çalışıyorum dün her bacağı 1000 er tane yaptım toplam 2000 olacak sekilde sizce bunu her gün 2 ay boyunca yaparsam bacak aram gider mi?? ACIIL SOYLEYIIIN

yok canım gitmez 1000 taneyle ama 5000 b bacak 5000 diğer bacak yapsan belki az da olsa faydasını görürsün! Bu arada bana da fikir verdin ben de sıkıldıkça senin hareketi yaparım dizimi az kırarark :KK66:

KIZLAR Bisey SORMAK istiyorum hani yan makas hareketi varya yan yatıyoruz sonra bacağı indirip kaldırma hareketi heh işte ben onu dizlerimi biraz kırarak daha çok o bölgeyi yakmaya çalışıyorum dün her bacağı 1000 er tane yaptım toplam 2000 olacak sekilde sizce bunu her gün 2 ay boyunca yaparsam bacak aram gider mi?? ACIIL SOYLEYIIIN

Yanlış yere sormuşsun be canım. Ama öyle bir şey mi var? Ben de yaparım yav :KK70::KK70:

yok canım gitmez 1000 taneyle ama 5000 b bacak 5000 diğer bacak yapsan belki az da olsa faydasını görürsün! Bu arada bana da fikir verdin ben de sıkıldıkça senin hareketi yaparım dizimi az kırarark :KK66:
Bi kız hergün bi bacağa 150 150 toplam 300 olmak 8uzere yapmış 2 hafta yaptım baya sikilasti falan dedi bende 150 ile sikilasiyor ise belkide 1000 le kesin sikilasir diye dusunmustum valla bilmiyorum

8.jpg

Cok guzel ya en kisa zamanda ben de alicam bu kitaplardan. Kitapci da cok gordum, baya inceledim de ama nedense hep geri biraktim. Simdi ben de 2 hafta sonra tatil sayilirim. Evde tek olacagim. Kesinlikle ertelemeden alacagim, su resimler cok hosuma gitti hatta bayildim!

Cicek bakabilir balkonda domates biber maydanoz nane yetistirebilirsiniz
Puzzle veya maket yapabilirsiniz.
Dizi izleyebilirsiniz.
Dil ogrenebilirsiniz.

X