Evde Victoria's Secret Meleği mi olalım yani ?

minikedy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
424
0
96
Ankara
Kızlar;
eşinizin dikkati akşamları size mi yoğunlaşır? ya da yemek+çay+tv vs derken gece olupta bizim gibi hemen uyur musunuz:)) Ne yapayım arkadaşlarım?Evde Victoria's Secret Meleği gibi mi dolaşım yani? Hoş benim kocam ona da bakmaz ya haram diye:)))Bakar mı acaba? Pooofff..Sizin eşlerinizin durumları nasıl akşamları?

Sabah sabah gülme krizine girdim ya victoria secret meleği hee allah iiliğini versin

sen karısısın neden bakmasın helalisin

Karısı olduğunuzdan tabiki helalisinizdir,

Ve bence evet victorias secret meleği gibi olmalısınız ki evde,kocaların gözü dışarda olmasın,evdeki

meleğine kavuşmak için eve koşsun...

Ha bazı erkekler ilişki harici açık giydirmezler evde de,eğer o tiplerdense eşiniz,sadece istediği

yerde melek olun,sonra doğal halinize dönersiniz napalım...
:97:

hahahah süper fikir de bence iki kale bi top alsan daha dikkat cekici olabilir :))))

tabıkı victoria secret melegi gıbı olmalısınız benım fıkrımce
yanı uygun zamanlarda olmanız gereken vıctoria secret melegi olsanız ıyı olur
nıye bakmasın kı :97:

ben olamam valla bütün gün evde süs bebek gibi gezemem
bakacaksa böyle baksın bakmayacaksa keyfi bilir
birde tv bağımlılığı erkeklerin geninde var galiba çaresi ne bilmiyorum:44:

Anacım özel anlarda giyiniyorum ama üstümde 1 dk bile zor kalıyo valla
o yüzden giysek bi türlü giyinmesek bi türlü valla

"Benden başka meleklere bakmaz haram diye" durumunu kast etmiştim.
İşten eve geliyor,muck muck sevgi doluyuz birbirimize yemek vs ee sora hadi bakalım tv başına pofff
nedir bu erkeklerin tv merakı yaww.Bende deniycem bigün şu melek kanatlarından satın alıp takıcam tvnin önünden geçivericem,bakalım o zamanda tv ye mi bakacak yoksa bana mı:)))

ben evlendiğimde her gün melek olurdum adamın dikkatini çekmek istiyorsanız libidonuzu artırınki libidosu artsın tvden başka şeylerle ilgilensn

iyide her akşamda melek olunmazki şekerim canmı dayanır ona
en iyisi tv yi çöpe atmak

Benim evimde tv var ama anten uydu yok
Sokmadım eve o yüzden işlerinden fırsat buldukça eve geldiğinde benimle ilgilenir
Netten film izleriz blututla tv bağlıyoruz neti
Arada tvbu yu açıyo ama tv gibi olmuyo
SİZDE ATIN ÇÖPE..
Ben genelde evde rahat ama şık kıyafetler giyiniyorum
Bazende pasaklı dolanıyorum 3 5 gün dikatini çekiyo gözünü alıştırmıyorum hiç bir şeye...
Bende uzak dursun diye kaçıyorum eşimden ama tvnin olmaması çok iyi
Bir ara öbür evdeyken 7 ay kablolu tv vardı izin günlerinde sabahın sedasından başlıyodu izlemeye evlilik programları en son diziler gözünü kırpmadan başka biryere gidince aynısı oluyo tv den gözünü ayıramıyo...

O da beni etkilemeye çalışıyorsa, onu etkilemek için her şeyi yaparım elbette. Ama ortada hep tek taraflı bir özen gösterme ve çaba varsa, ancak rüyasında görür.

Bizde saat 22:00'den sonra tv kapanır,kural edindik sohbet etmek için yapıyoruz bunu..:79:

Belli bir saatten sonra sohbet öpüşüp koklaşmaya kayıyor haliyle..

Eşinizle bunu bi deneyin isterseniz.

O da beni etkilemeye çalışıyorsa, onu etkilemek için her şeyi yaparım elbette. Ama ortada hep tek taraflı bir özen gösterme ve çaba varsa, ancak rüyasında görür.

aynen ...sen istediğin kadar çabala karşı taraf nasıl olsa uğraşan var diyebilir ,tek taraflı sevgi,aşk,özen çok zor bir olur iki olur üçüncü de pes ettirir en güzeli karşılıklı olması o da uğraşmalı,
melek olayını dene bakalım belki o da karşılık verip hergün tv de vakit geçirmez umarım öyle olur

victoria secrettakiler gibi mankenle evli olanlar bile oturup victoria secret seyrediyormuş ya varmı böyle birşey
çağla şikel anlatıyordu kocasının öyle yaptığını kendinin de kıskandığını vs vs..
hal böyleyken istersen o victoria secrettaki mankenin ta kendisi ol misal adriana lima ..hiçbişey değişmicektir ..bu sefer de gene bakıcak edicek bişeyler bulacaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…