----------------------- soru yok canlı egzersizler paylaşacağım nasıl yapılacağını da ------------------------
-----------------------------------------KESİNLİKLE MUHABBET YASAKTIR. -------------------------------------
* Karın , yan simit , alt karın sıkılaştırma egzersizleri ,
* Kol arkası üstü yanı sıkılaştırma egzersizler ,
* Göğüs toparlama egzersizleri ,
* Bacak içi , basen , selülit egzersizleri ,
* Popo sıkılaştırma , toparlama egzersizleri ,
* Alt bacak ( bilekten diz kapağına kadar olan kısım ) kas oluşturma egzersizleri ,
** Bu hareketlerin egzersizlerini , açıklamalarını yazacağım . Sadece benim paylaştıklarım dışında
Yazı , muhabbet soru cevap YASAKTIR.
sorularınız için ve motivasyon için diğer topiğim'e lütfen :
www.kadinlarkulubu.com
www.kadinlarkulubu.com
sevgiler ...
-----------------------------------------KESİNLİKLE MUHABBET YASAKTIR. -------------------------------------
* Karın , yan simit , alt karın sıkılaştırma egzersizleri ,
* Kol arkası üstü yanı sıkılaştırma egzersizler ,
* Göğüs toparlama egzersizleri ,
* Bacak içi , basen , selülit egzersizleri ,
* Popo sıkılaştırma , toparlama egzersizleri ,
* Alt bacak ( bilekten diz kapağına kadar olan kısım ) kas oluşturma egzersizleri ,
** Bu hareketlerin egzersizlerini , açıklamalarını yazacağım . Sadece benim paylaştıklarım dışında
Yazı , muhabbet soru cevap YASAKTIR.
sorularınız için ve motivasyon için diğer topiğim'e lütfen :
Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''
Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Popo bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersizleri ile ilgili görsel paylaşım. topiğimizi kapattırdım. Burada da Gene gruplar egzersizler motivasyonlar olacaktır. Egzersiz listeleri Yoga listeleri hazırlanacaktır. Zayıflarken sıkılaşma...

Pilates Topsuz Evde Pilates Hareketleri Videolu Anlatım - Kadınlar Kulübü
Pilates başlangıç seviyesi için evde karın, bacak egzersizlerini videolu anlatım paylaşacağız. Spor salonuna gidemeyenler için evde pilates hareketleri kolay

sevgiler ...

Son düzenleyen: Moderatör: