Evde yapilan testten kac haftalik gebe oldugun anlasilir mi ?

Dodika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
17
4
1
25
Merhabalar ben daha once 2 defa kimyasal gebelik gecirdim o yuzden endiseliyim adet tarihimin uzerinden 4 gun gecti bende bugun test yaptim ve sonuc bu daha once hic bu kadar yogun cizgi görmemiştim bununda kimyasal gebelige donme ihtimali olur mu acaba diğerleri 5 haftaya girdigimizde sonlanmisti idrardan tahmini kac haftalik oldugunu anlayabilirmiyiz acaba ?

Maalesef anlaşılmaz. Kan verip ultrasona girmeniz lazım. İnşallah sağlıkla gelsin

Adet tarihinizden 4 gün geçmiş ve test doğru sonuç veriyor ,gebesiniz tebrikler . Ancak kimyasal olup olamayacagini teste göre anlayanazsiniz kan tahlilini 2 günde 1 tekrar ederek kat artışına göre anlayabilirsiniz

Zaten kaç haftalık olduğu son adet tarihinden hesaplanıyor yine de en doğru sonucu ultrasonla bakınca doktor söyler

Son adet tarihiniz itibariyle haftanızı bilebilirsiniz. Sağlıklı bir gebelik olup olmadığı ancak kan testi ile bilinebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…