Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Evde yaptığım karışım ve bitlere son:))))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
merhaba hanımlar;
ben anasınıfında stajyerim. okulda olan problemlerden biri olan bit sorununu yaşadıK. çıldırmak üzereydim. çünkü şampuan alamıyordum. fark ettiğimde biraz geç bir vakitti. bende saçıma yaptığım bakım yağını bir sprey şişesine boşaltıp tüm saçıma özellikle de kulak arkalarına uyguladım. yalnız saça üst taraftan değil deriye gelecek şekilde saçlarımı ayırarak sıktım.yaklaşık yarım saat beklettim.
saçımı birkaç defa normal saç şampuanıyla yıkadım. sonunda hepsi gitmişti. bir daha da hiç olmadı.
formül şu;
çam terebentin(1 şişe)
badem yağı(1 şişe)
hint yağı (yarım şişe)
sarımsak yağı(yarım şişe)

hepsini bir sprey şişesinde karıştırdım. ve saçıma uyguladım.

Beni bit kısmı değilde, kattıklarınız çokluğu ilgimi çekti.
Hem bu formül, saç uzatır gibi de geliyor.Hepsi saç uzatmada kullanılan ürünler çünkü.

zaten ben bu karışımı saç bakımı için kullanıyordum. ertesi gün bit şampuanı alacaktım. bakım için yaptım. neye niyet neye kısmet?
çok olmasında ise belki de yağlardan biri bitlere karşı kullanılabilir ama ben hangisi olduğunu bilmiyorum. hem bakım yapmış olursunuz hem de bitlerden kurtulmuş olursunuz.

çam terbentin olayı ayrı bir boyut zaten. burnum hislerini kaybediyor. onu kokladığım zaman. o ne biçim bişey ya?:53:

Degil mi :7::7:
Bizim bile burnumuzu uyuşturuyor, çok ağır.
Kendimi keçi falan zannediyorum bir an agac kemiriyorum fln :9::9:

merhaba hanımlar;
ben anasınıfında stajyerim. okulda olan problemlerden biri olan bit sorununu yaşadıK. çıldırmak üzereydim. çünkü şampuan alamıyordum. fark ettiğimde biraz geç bir vakitti. bende saçıma yaptığım bakım yağını bir sprey şişesine boşaltıp tüm saçıma özellikle de kulak arkalarına uyguladım. yalnız saça üst taraftan değil deriye gelecek şekilde saçlarımı ayırarak sıktım.yaklaşık yarım saat beklettim.
saçımı birkaç defa normal saç şampuanıyla yıkadım. sonunda hepsi gitmişti. bir daha da hiç olmadı.
formül şu;
çam terebentin(1 şişe)
badem yağı(1 şişe)
hint yağı (yarım şişe)
sarımsak yağı(yarım şişe)

hepsini bir sprey şişesinde karıştırdım. ve saçıma uyguladım.
Sactaki sirkeleride olduruyo heralde

Back
X