evde yardimci kadin hakkinda.

yumuşak yüzümden bende oturtamadım. yanındayken ıyı yapıyor yokken 2 saatte gidiyor vb. viledayla siliyor örneğin. onu bende yaparım.
1+1 eve bulamadım ya ona yanarım.

:KK57::KK57::KK57: 2500 lira temizliğe mi verilir yahu:skandal: yesem içsem gezsem koymaz da temizliğe bu para çok fena koyar bana. Benim abla yarım günü 50 den geliyor her hafta, daha da tek kelime etmem ona:KK70: gelsin çayını kahvesini içsin gitsin çok bile yapıyormuş o paraya :KK70:
Temizlik, yemek, çamaşır, ütü, market alışverişi de yapar :KK70:

Sen anne değil misin :KK11: Eminim eli ayağı bizden iyi tutuyordur
benden sağlıklı diri valla benim her gün biyerim ağrır o hergün gezme gün falan fildir fildir gezer. özeniyorum kadına keşke ilerde bende böyle olsam
zaar benide oğlum ilerde bana tutacaktır:KK70:

Temizlik, yemek, çamaşır, ütü, market alışverişi de yapar :KK70:
Tamam haftada 5 yarım gün gelse bunları hayda hayda yapar zaten ki. 1000 eder o da. Şu an tv izliyor demişsin misal ve günlüğü 100 liradan fazla. Yok valla o kadar okudum ettim ana baba yok yanımda ,yurtlarda 6 kişilik odalarda kaldım, deli gibi ders çalıştım banyo yapmaya fırsat bulamadığım zamanlar oldu , onca şeyden sonra parayı kolay kazanmadığımı düşünüp bu kadar parayı da temizlik için çıkarıp veremem herhalde. Mesela sen de maaşın 1000 ama bu da benim hediyem diyip 1500 daha versen anlarım ama temizlik işi aylık 2500 etmez.
Ay neyse sizin paranız sonuçta, eşime pinti derken içimden koca bir pinti çıkıverdi şimdi:KK70: sizin paraya ben üzüldüm bana ne oluyorsa :KK70:

bende iki haftaya bi yarım gün alıyorum malum maaş belli araba kredisi bakıcı kredi kartı kişisel masraflarım derken elde pek kalmıyor D denizbhrm

Tamam haftada 5 yarım gün gelse bunları hayda hayda yapar zaten ki. 1000 eder o da. Şu an tv izliyor demişsin misal ve günlüğü 100 liradan fazla. Yok valla o kadar okudum ettim ana baba yok yanımda ,yurtlarda 6 kişilik odalarda kaldım, deli gibi ders çalıştım banyo yapmaya fırsat bulamadığım zamanlar oldu , onca şeyden sonra parayı kolay kazanmadığımı düşünüp bu kadar parayı da temizlik için çıkarıp veremem herhalde. Mesela sen de maaşın 1000 ama bu da benim hediyem diyip 1500 daha versen anlarım ama temizlik işi aylık 2500 etmez.
Ay neyse sizin paranız sonuçta, eşime pinti derken içimden koca bir pinti çıkıverdi şimdi:KK70: sizin paraya ben üzüldüm bana ne oluyorsa :KK70:
ay ben üzülmedimde özendim vallahi

Canım 1 haftalık yemeğimizi yapıyor, çamaşırlarımızı yıkıyor, ütümüzü yapıyor, market alışverişimizi yapıyor, evimizi baştan aşağı temizliyor ve ev 2 katlı. Köpeğimiz varken her gün yürütürdü, bazen faturalarımıza kadar gider yatırır. Şimdi bebek bekliyorum, bebeğe de bakacak ben işe dönünce. Bence fazla vermiyoruz yav :D

Aslında aynı hesaba geliyor xperia. 2500/5=500 lira düşüyor haftada bir tam gün gelse. Seninki yarım geliyor desek aylık ederi 250. Ama seninki 4 saatlik yarım günü 3 saat olarak uygulamaya koymuş. 250 x 3/4=181 lira aylık ödemen yeterli diğer arkadaşın ücretlendirmesine göre. Hem onunki daha çok iş yapıyor. Sen otur derdine yan gene :KK70:
Düzeltme: 181 değil 187,5 lira pardon.

ay ben üzülmedimde özendim vallahi
Yok yahu eşim çıkarsa verse 2.5 al bunu temizlikçi tut sen keyfine bak dese , bırak dağınık kalsın der alır o parayı kenarda biriktirir ilk fırsatta gezmek istediğim ülkeleri sıraya koyar gezerim :KK55: herkesin önceliği farklı tabi. Bu arada benim eşim 50 lira çok geldiğinden kadın çağırma birlikte hallederiz diyen bir insan:KK70:

Yok yahu eşim çıkarsa verse 2.5 al bunu temizlikçi tut sen keyfine bak dese , bırak dağınık kalsın der alır o parayı kenarda biriktirir ilk fırsatta gezmek istediğim ülkeleri sıraya koyar gezerim :KK55: herkesin önceliği farklı tabi. Bu arada benim eşim 50 lira çok geldiğinden kadın çağırma birlikte hallederiz diyen bir insan:KK70:
bizde 60 yarım günü
valla benim rahatım daha önemli o yüzden ben tutardım param olsaydı keşke:KK70::KK70:

Canım 1 haftalık yemeğimizi yapıyor, çamaşırlarımızı yıkıyor, ütümüzü yapıyor, market alışverişimizi yapıyor, evimizi baştan aşağı temizliyor ve ev 2 katlı. Köpeğimiz varken her gün yürütürdü, bazen faturalarımıza kadar gider yatırır. Şimdi bebek bekliyorum, bebeğe de bakacak ben işe dönünce. Bence fazla vermiyoruz yav :KK70:
benden fazla iş yapıyor evde desene:KK70:

Aslında aynı hesaba geliyor xperia. 2500/5=500 lira düşüyor haftada bir tam gün gelse. Seninki yarım geliyor desek aylık ederi 250. Ama seninki 4 saatlik yarım günü 3 saat olarak uygulamaya koymuş. 250 x 3/4=181 lira aylık ödemen yeterli diğer arkadaşın ücretlendirmesine göre. Hem onuni daha çok iş yapıyor. Sen otur derdine yan gene :KK70:
Düzeltme: 181 değil 187,5 lira pardon.
Ama günde 8 saat ne iş yapılır ki bir evde orayı çözemiyorum, temizlik düzen konusunda aşırı rahat biriyim zaten evi B.k götürse rahatsız olmam misafir gelmediği sürece. Yemek olayı 1 saat olsa, yarım saat alışveriş.. Süpürüp silme hergün değildir herhalde... Çamaşır bulaşık işi zaten makinelerde. Ütü desen 1 saat olsun haftada.. Gerisinde tv izler herhalde.

O değil de kadına bundan sonra parayı 5 te geldiğimde vericem diyerek çıkıcam. 13 TL zararım oluyor yoksa:KK70:

Ben ülke gezmeye doydum ev kuşu oldum artık kendimi evime kapattım en büyük dünya benim evim :D Şimdi bir de çocuk geliyor artık ötedeki şehre kaç yıl sonra gideriz nasip :D

Canım 1 haftalık yemeğimizi yapıyor, çamaşırlarımızı yıkıyor, ütümüzü yapıyor, market alışverişimizi yapıyor, evimizi baştan aşağı temizliyor ve ev 2 katlı. Köpeğimiz varken her gün yürütürdü, bazen faturalarımıza kadar gider yatırır. Şimdi bebek bekliyorum, bebeğe de bakacak ben işe dönünce. Bence fazla vermiyoruz yav :KK70:

Ev işi çok zor bence para gayet makul. Çünkü o kadın birde gidip kendi evinde temizlik yemek yapıyor. Ve önemli olan para değil güvenilir insan maddi durumunuz yeterli ve veriyorsunuz. Bence çok görmeyin ki sizde hak ettiğini düşünüyorsunuz zaten

Back
X