evde yaşadığım garip olay

Şüphelendiğiniz biri mi var? Sapık olsa neden girip çıksın ki?
Şüphelendiğim biri yok ama benimde herkes gbi daha önceden bazı problemler yaşadığım insanlar var böyle bir şey yaparlar mı zannetmiyorum Bilemiyorum gerçekten ben de bi açıklama getiremiyorum

aynı sey benımde basıma gelmıstı
bız oturma odasındayız hep
salonumun tv sı kendılıgınden acılıyor
1 kerede kılıtlı balkon kapısı acılmıstı
esımle benden baska kımse yok evde
:)
ıkımız bırbırımıze baktık baya bırbırımızden suphe ettık saka mı yapıyoruz dıye
allahtan ıkımızınde korkusu yokta
ogun bılhassa salonda uyuduk
bedava adrenalın

Uykunuzda yapmış olabilirsiniz
Yada aileden biri uykuluyken yapmış hatırlamıyor olabilir

Bende bu gece salonda yatıcam sanırım :) cevabınız için teşekkür ederim

Haklısınız ben zaten böyle bir şeyi başka biri anlatsa kuruntu yapıyorsun derim aslında soğukkanlı bir insanımdır ama diyorum ya insan başına gelmeden bilemiyor

sapık olabilr yani hırsız olsa alır gıderdı çünkü kmse girip çıktıgını görmemiş kimsenin .sizde açık unutmadım diyorsunuz.geriye o seçenek kalıyor katil olsa Allah korusun çoktan işi bitrmişti siz uyurken.geriye sapık kalıyo canım baska da fıkrım yok

Şüphelendiğim biri yok ama benimde herkes gbi daha önceden bazı problemler yaşadığım insanlar var böyle bir şey yaparlar mı zannetmiyorum Bilemiyorum gerçekten ben de bi açıklama getiremiyorum
problem yaşadıgım ınsanlar var derken ne gibi?

Biri gelip senin uzerini ortup gitmis :d yahu tam kapatamamissindir ya da evdekilerden biri uyku sersemi acmistir hatirlamiyodur, eve biri girse yerde ayakkabi izi olur balkonda ayakkabisini mi cikarcak :d ya yok 3 harfli girdi diyosan bilemem

Dusmanim var diyosun girip sana zarar vermeden bakip giden dusman mi olur ya :d

problem yaşadıgım ınsanlar var derken ne gibi?
Özel bir durum yok klasik arkadaş kavgaları dedikodu vs
Biri gelip senin uzerini kapatip gitmis :d yahu tam kapatamamissindir ya da evdekilerden biri uyku sersemi acmistir hatirlamiyodur, eve biri girse yerde ayakkabi izi olur balkonda ayakkabisini mi cikarcak :d ya yok 3 harfli girdi diyosan bilemem
yok canım hiç şahit olmadım daha önce

Bence de tam kapanmamış olabilir yada başkası kapatmış hatırlamıyor da olabilir

Bize de bir keresinde ben evden ciktiktan sonra arka surgu kapanmis ki biri evden surgulemedigi surece imkansiz.. Ne oldugunu anlayamadik bizde, esime uyku sersemi sen kapatmissindir dedim gecistirdim. Oluyor boyle seyler..

Uyku sersemi belki siz kapattiniz belki de evdekilerden biridir meraklanmayin hiç. Eger hirsiz falan olsaydi evden eksilen birsey olurdu mutlaka

Oturduğunuz evde ya da civarda kamera falan varsa rica edip bakın, içiniz rahat etsin en azından.

bende uykumda kalkarım ışıkları açarım yatarım ve hatırlamam herkes korkar :)

Bence de tam kapanmamış olabilir yada başkası kapatmış hatırlamıyor da olabilir

Bize de bir keresinde ben evden ciktiktan sonra arka surgu kapanmis ki biri evden surgulemedigi surece imkansiz.. Ne oldugunu anlayamadik bizde, esime uyku sersemi sen kapatmissindir dedim gecistirdim. Oluyor boyle seyler..

Uyku sersemi belki siz kapattiniz belki de evdekilerden biridir meraklanmayin hiç. Eger hirsiz falan olsaydi evden eksilen birsey olurdu mutlaka

Yorumlarınız için çok teşekkürler bir nebze de olsa rahatladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…