- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi noname4567
-
Yaa aman dikkat edin oğlunuz küçükse kilitleyin mutlaka kapıyı, umarım kendi kendine açılmıştır sizin kapınızda yorum için teşekkürler:)))geçen gece aynısı benimde başıma geldi
akşam yattım eşimde salonda uyuya kalmış oğlum odasında uyuyordu
gece bi uyandım oğlum yanıma gelmiş balkon kapısı da açık
öyle uyumusum ki ne oğlumun geldiğini duydum ne başka bir şey kendi kendine açılmıştır dedim ama hala aklımı kurcalıyor oğlum açamaz küçük daha yanaşmaz balkona bensiz
ya ben kalktım açtım genelde açmam yada kendi kendine açıldı bilemiyorum evimde en üst kat kimsenin girmesi imkansız
Yani nasıl anlatıyım bilemiyorum kolu çıkabilen sert bir kapı zaten kapı çelik gbi bir şey evde 5 kişiyz uyur gezer yok:)kapı nasıl bir kapı, pimapen türevi mi balkon kapısı?
kaçıncı kattasınız?
evde kaç kişisiniz?
uyurgezer var mı?
aklımda deli sorular
Sapik olabilir mi mahalleden size takan birisi yani farkinda bile degilsinizdir belki bide sizin odaniz yanlis anlamadiysam.Evden biri yapsa soylerdi yani mutlaka ama eve gec gelen falan oldu mu ki? Sizin kolyeniz,tokaniz falan yerinde mi ay cok korkarim ben boyle seylerden bence gec saate kadar yatmayin bu hafta arada bi asagiya bakin isigi sondurup odada bekleyin bakalim[/QUOTE ya sapık katil vs olmasın da hırsıza razıyım çünkü evden bir şey de çalınmamış sadece kapı kolu sökülmüş açık bir kapı manzarasına uyandım
yerde değildi camın kenarında duruyorduBen de kapinin kolunu sorcam :) sabah kapiya takili degildi dedin ya, nerdeydi peki? kapinin yaninda yerde filan bulduysaniz disardan acilmis olabilir
Öyle olmasını umuyorum bende yorumunuz için teşekkür ederim:)5 kişilik aile yaşayan eve sapık girmez gibi tövbe tövbe düşüncesi bile kötü.
Hırsız dışardan actiysa anlarsınız kapıda hasar olur. En azından çizik vs.
Hırsız illa tüm odaları dağıtır diye bişey yok sadece nakit telefon bakınıp çıkan çeşidi de var.
En mantıklısi kapı açılmış unutulmuş vs.
Çok düşünmeyin.. 2 kez hırsız girdi biz evde yokken.. 1 gece uykum kaçmadı. Sokakta evde başımıza bişey gelme ihtimali aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?