• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki çalışanımız!

işten çıkarılmak o kadar da kötü değildir, hatta işten çıkarılan kişi için bir fırsattır, kendini geliştirmesi gerektiğini öğrenir bu vesileyle.
bence herkes için faydalı.
bazen eşimin de iş yerinde işten çıkarılma konusunda fikir beyan etmesi gereken kişiler oluyor, o da sıkılıyor bunalıyor aynı sebeple, kimseyi işinden etmeyeyim diyerek.
ben de kendisine yukarıda söylediklerimi söylüyorum. çevremize baktığımızda da işten çıkarılıp kendini çok iyi geliştiren kişilere rastlıyoruz. bu da yükü hafifletiyor.
yeterince uyarmışsanız, bundan sonra yapılması gerekeni yapmazsanız zararı hem size hem ona.

An itibari ile işine son verdim kızlar.
Ağlıyor hala bahane zaten dinlemedim ama merak ettiğini söylüyor cok fazla öfkeliyim.
Bide hirsizlikla suclamak istemiyorum, koleksiyonerlik belgemi almış!
İsten çikaricağımı söylediğimde getirdi koydu masaya.
Yani onu ne yapabilirsin ki sen erkek arkadaşim zor sakinlestirdi beni!
Kim bilir baska neler yaptı kafayi yicem !

Ağlıyor hala bahane zaten dinlemedim ama merak ettiğini söylüyor cok fazla öfkeliyim.

Sakin ol canım demek isten kovmasan daha neler yapacakti herseyde vardir bir hayir merak etmismis cok anlar ya yardimci olarak sag kolum ol bari deseydin ay bende sinir oldum bosver tatlim iyi oldu

Adresini telini falan kaybetmeyin. Daha neleri çıkacak kimbilir... Ayrıca o belgeyle ne yapabilir ki? Sizin isminiz yok mu üzerinde? Amacı ne bu kadının?

Allah allah ne yapacakmış belgeyi? Sordun mu?
Özrü kabahatinden büyük, merak etmişmiş. Bugün bunu merak eden yarın daha kötü işlere kalkışabilir meraktan. Böyle birine güvenilip ev emanet edilmez

Madem bu kadar strese sokuyor sizi bir de üstüne siz yönlendirerek ekstra efor sarf ediyorsunuz çıkarın işten, siz ilgilenin... zaten böyle de yoruluyorsunuz öyle de...

Bir süre ver 1 ay mesela iş bulsun kendine o arada. Sen de yeni birini bul. Ne sen mağdur ol, ne de o olsun.

Bebege mi zarar verdi saka gibiiii :KK57:

Naaptı da bebeğe zarar verdi ?
Ben şok
Ben iptal

Nasıl bir zarar vermişti bebeğe?:KK57:

Malesef kırkı yeni çıkmış gül bebeğime zarar verdi. Bal yedirmiş en basiti. Bütün vücudu kızardı. Ve ayrıca sıkarak vs Vücuduna zarar vermiş o an.

Sonra fark ettik, yatağının altına pis yazılar yazmış, bir gün bebek yatağını kaldırıp çatı katında kalan ablama götürdük, oğlunu yatırsın diye. Onu da o zaman gördük.
Sürekli emzirirken " şekerli su ver ben bebeğime verirdim" derdi. Emzirmeme bile katlanamazdı.
Ben dinlenip eşim bebeği pışpışlarken saten gecelikle yrdıma gelirdi, eşim odamıza geri kaçardı. Ben bebekle uğraşırkrn ortada yoktu, kulaklıkla müzik dinliyordum duymadım derdi.

Gönderirken bile kadını işsiz bırakıyoruz diye üzülüyorsum makyaj seti flan hediye ettim, şimdi aptal kafam diyorum.

Bir süre ver 1 ay mesela iş bulsun kendine o arada. Sen de yeni birini bul. Ne sen mağdur ol, ne de o olsun.

Kesinlikle direkt göndermeli. Göndereceğini söyleyip evinde tutarsa anlamadığı birçok zararı verir.

Çoğunun kaybedecek bir şeyleri yok, ahlak anlayışları yok. Sadece hırsları var.

Anlaşamadığını vs söyleyip gönderecek, xaten haftasonu izni var, direkt çıkıl yapacak.

Sizin dosyanızı niye ne amaçla alsın ki anlamadım maddi değeri de olan bir şey değildir ne yapsın yani. Hadi aldı neden verdiğini itiraf edip geri veriyor bilemiyorum yani. Sonuçta kovmuşsunuz tamam niye sinir krizlerine giriyorsunuz ayrıca madem çok önemli şeyler kilitli etajer falan yok mu çalışma odanızda oraya koysaydınız çok zor değil ki bu.

Malesef kırkı yeni çıkmış gül bebeğime zarar verdi. Bal yedirmiş en basiti. Bütün vücudu kızardı. Ve ayrıca sıkarak vs Vücuduna zarar vermiş o an.

Sonra fark ettik, yatağının altına pis yazılar yazmış, bir gün bebek yatağını kaldırıp çatı katında kalan ablama götürdük, oğlunu yatırsın diye. Onu da o zaman gördük.
Sürekli emzirirken " şekerli su ver ben bebeğime verirdim" derdi. Emzirmeme bile katlanamazdı.
Ben dinlenip eşim bebeği pışpışlarken saten gecelikle yrdıma gelirdi, eşim odamıza geri kaçardı. Ben bebekle uğraşırkrn ortada yoktu, kulaklıkla müzik dinliyordum duymadım derdi.

Gönderirken bile kadını işsiz bırakıyoruz diye üzülüyorsum makyaj seti flan hediye ettim, şimdi aptal kafam diyorum.

Sonra da kocana mı asıldı?
Yüzsüz o.os.u

Malesef daha anlatılacak çok şey var, ben ki o kadını gözyaşlarıyl göndermiştim üzülerek ama şimdi anlıyorum ki gelenlern çoğunun kanı da niyetleri de bozuk.

Ya sendeki de nasıl bir saflıksa tövbe tövbe.
valla şu anlattıkların doğruysa saten gecelikle evde takılan hizmetçi çalıştırdıysan sen bu yaşına kadar iyi gelmişsin yine..

Bende arkeologum çalıştığım müzeye halktan sık sık sahte parayla satılmış define haritaları gelirdi. Bu kadın senin odada define avına çıkmasın :))) harita bulup kaziyip zengin olma hayalleri vardir belki..gülmeyin bu işle uğraşan çok insan var

Neden almış ve ne cüretle

Yeri yurdu belli mi biri adına falan girmiş olmasın evinize film gibi

Yani o belgenin işe yarar bir şey olduğuna aklı ermiş de alınmaması gerektiğine ermemiş mi

Bende arkeologum çalıştığım müzeye halktan sık sık sahte parayla satılmış define haritaları gelirdi. Bu kadın senin odada define avına çıkmasın :))) harita bulup kaziyip zengin olma hayalleri vardir belki..gülmeyin bu işle uğraşan çok insan var

Sanırım hayalleri bu yöndeydi meslektaşım koleksiyonumu alsa anliycam da belgesini anlamadim.
Duygularima tercuman oldunuz baska insanlarin anlamasini beklemiyorum zaten. Üstümden buyuk bi yuk kalkti kovdum gitti.:KK14:

Neden almış ve ne cüretle

Yeri yurdu belli mi biri adına falan girmiş olmasın evinize film gibi

Yani o belgenin işe yarar bir şey olduğuna aklı ermiş de alınmaması gerektiğine ermemiş mi

Fbı ajanı falan değilmiş sakin olun sorguya çektim :KK70:

Back
X