• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki çalışanımız!

Mesleğin ne yardımcı tutma ben hiçbirine guvenmiyorum

Ya sendeki de nasıl bir saflıksa tövbe tövbe.
valla şu anlattıkların doğruysa saten gecelikle evde takılan hizmetçi çalıştırdıysan sen bu yaşına kadar iyi gelmişsin yine..

Malesef:(( yeni doğum yapmış lohusayken hormonlar fena oynuyor:( dudak büzüp ağlamasına dayanamıyordum:))) hep onun da masum bir çocuğu var diye çocuğunu düşünüyordum tabi bu süre 20 günü geçmemiştir:) 20 gün sonunda yolladık :)))

Mesleğinizi öğrenince daha fazla hak verdim :KK51: Bu hem paraya ihtiyaç duyup hem de zırva zırva hareket eden kadınlara üzülmüyorum ben. Herkesin çalışmaya ihtiyacı var. Bana da geldi biri on dakika iş yaptı on dakika sigara molası verdi. Biz sigara içmiyoruz bu arada. Temizlik kokan odalar hop sigara koktu gibi geldi bana hep ve bir daha almadım:63:

Şuan sinir krizi geciriyorum hanımlar.
Çok yoğun olduğum için yatılı çalışanlarımız var evde,bir eleman çıkmak zorunda kaldı özel hayatından dolayı.
Yaklaşık 2 aydır yeni bir eleman seçtik ama kadın beni çileden çıkarıyor.
Maalesef ki yufka yürekliliğim disiplinimden önce geliyor,şöyle ki;mutfak bezini tuvalete tuvalet bezini muftağa getirmiş!
Asla affetmeyeceğim birşey ama mecburiyetle birlikte gelen yufka yürekk ona bir şans daha verdi.
Herşeyi kafasına göre bir yerlere tıkıştırıp ortalığı toplu gösteriyo aklı sıra defalarca uyardım kendi evimde yabancı gibiyim,mutfağı fln kendine göre düzenlemiş resmen 2 ayda toplam 9 kere kendi düzenime zor döndürdüm o konuyu aştık yani artık neyse..
Ona girmemesi gereken bir oda gösterdim ilk geldiği gün,o odayı aklınca düzenlemiş kapıyı açar açmaz kaynar sular döküldü başımdan!!
Bütün ofisim çalışmalarım kalem kıpırdatamadığım masam aman allahım hala ellerim titriyor...!!
İş görüşmelerimi genelde evde yapıyorum bu arada ofisten bir dosya getirmek üzere içeri girdim ve içimden şeytan çıktı resmen görüşmem bitene kadar evden uzaklaştırdım hala sinirim geçmedi o toplantı nasıl geçti hiçbir fikrim yok şuan film koptuu......
Kovsam hem kadının ihtiyacı var kovmasam ne laftan anlıyo ne disiplinden vicdan yapıyorum kısaca ama kızlar yillardir uzerinde çalıştığım şeyler şuan püfff uçtu gitti o düzenlemeyle arada kaldim yardim edin :KK43:
kusura bakmayin ama cok yumusak yuzlusunuz o zaman zamaninda annem bakicilik yapti o bakicilik yaptigi eve bende gittim orda asla ne evin duzeniyle oynadi ne ev sahibinin esyalariyla mutfaga girdiginde cocuga mama hazirlamasi gerekiyordu asla eşyalarin yeriyle oynamadi. yada ev sahibinin kurallari neyse onu uyguladi. calisaninizin ihtiyaci falan yok bence ihtiyaci olsaydi sizin yapma dediklerinizi inadina yapmazdi bence gercekten bu ise ihtiyaci olan birini alin.

gerçekten işe ihtiyacı olan biri bu kadar disiplinsiz davranmaz, yaptıkları affedilir şeyler değil, ben tuvalet bezini mutfakta gördüğüm an cinnet geçirip kovardım.
yeminle midem bulandi ayyy nelere deymistir kim bilir bence konu sahibi temizlik firmasini getirsin orayi tip temel kloraklattirsin bide mutfakdaki yiyecekleri atsin

memnun degilseniz isine son verin.. bağırmaya hakkınız yok.. tekmeyi vurun kovunda denmez...belki cahil anlamıyor anlayamiyor..

PersephoneH PersephoneH hanim size tavsiyem bida evinize yeni calisan aldigizda calisma odanizi bide yatak odanizi kitleyin degerliesyalarinizi bu dosya olur yada herhangi bir sey kitli bir seyin arkasinda saklayin bu dolap olur kasa olur cekmece vb bu devir de insanlara guven olmaz

yeminle midem bulandi ayyy nelere deymistir kim bilir bence konu sahibi temizlik firmasini getirsin orayi tip temel kloraklattirsin bide mutfakdaki yiyecekleri atsin
Saolun 3 4 gun mutfak imha edildi zaten yoksa asla giremezdim mutfağa

PersephoneH PersephoneH hanim size tavsiyem bida evinize yeni calisan aldigizda calisma odanizi bide yatak odanizi kitleyin degerliesyalarinizi bu dosya olur yada herhangi bir sey kitli bir seyin arkasinda saklayin bu dolap olur kasa olur cekmece vb bu devir de insanlara guven olmaz

Haklisiniz kasada olanlarda var ama orasi calisma ofisim zaten hic kimse onunden dahi gecmez bide evimde rahat edemeyeceksem nerde edicem yani daha once boyle bisey hic gelmedi basima ama akillandim cok haklisiniz:KK51:

kusura bakmayin ama cok yumusak yuzlusunuz o zaman zamaninda annem bakicilik yapti o bakicilik yaptigi eve bende gittim orda asla ne evin duzeniyle oynadi ne ev sahibinin esyalariyla mutfaga girdiginde cocuga mama hazirlamasi gerekiyordu asla eşyalarin yeriyle oynamadi. yada ev sahibinin kurallari neyse onu uyguladi. calisaninizin ihtiyaci falan yok bence ihtiyaci olsaydi sizin yapma dediklerinizi inadina yapmazdi bence gercekten bu ise ihtiyaci olan birini alin.
Kusura bakilicak bisey degil ki yumusak karnim benim bu nokta surati asık despot biri olsaydim basima gelmezdi eminim ben istiyorum ki herkes mutlu huzurlu olsun bukadar basit hayati zorlastirmaya gerek yoktu ki

Bizimde yaşlı komşumuza bakan yabancı bir bayan vardı geçen gün ayrılmış.Giderken tuvaletteki havlulardan mutfaktaki kahvaltılıklara kadar toplayıp götürmüş.

Back
X