Evdeki fazlaliklar

Ben kardeşim de olsa bu kadar eksiğini almak istemem. Anne baba sorumluluğunu bilmeli. Bana da alınmasın da zorluğunu çekeyim, bileyim.

Ayrıca bir şeyler aldığınız, verdiğiniz de kendi öz yeğeniniz. Annedi bunun için sizin tabağınızı yıkamak zorunda değil. Ayıp.

Şu anda hiç doğmamış bir bebeği düşünmektense olana verirdim ben kıyafeti vs. Giysin.

Görümceye verin. Elbise verdiniz diye kimse kul kole olmaz ama en azindan ssygi gormek hakkiniz. Madem gorumce size cok yardim etti iyiligine iyilikle karsilik verin.

Ben simdi herseyi gorumceme vereyim diyorum ama kardesime kiyamiyorum bir yandan bir yandanda o seni cok umursuyor sanki diyorum.Siz degerli kk den fikir almak istiyorum.
Bi yefde daha hamile kalmamis bir gelin ya kiz olursa? Bir yandanda kizi olan ve size yardimxi olan gorumcenize kiyafeti esirgiyorsunuz öyle mi... bana biraz siz nankörluk yapiyorsuniz gibi geldi!!!!

Kimin ihtiyacı varsa ona verin eşyalarınızı. Görümce kardeş diye ayırmayın. Onu bunu yaptı diye detaylandirmayin.

Iyilik dediğin zaten budur.

fakire fukaraya ihtiyacı olana verin, çevrenizde yoksa belediyeler gelip alıyorlar.
valla yediğim dost kazıklarından sonra çok büyük yemin ettim, mezardan anam çıksa artık kimseye bir çöpümü vermem.
kesip toz bezi yapıyorum, kumbaralar var olmadı gidip oraya tertemiz paketleyip koyuyorum.

bence görümceniz isterse ona verin nankör insana iyilik yaramaz.ona bile bir laf eder emin olun.

Tutumluanne'de dolap.com da butik ac hepsini sat, cocuguna yenilerini al.
Sana ne elalemden? Milletin sponsoru musun?
Yarin kizi olur,verirsin "bana eskilerini layik gördü" der gönül koyarlar.
İndirimli fiyattan koy siteye,ihtiyacı olan alsin işte
Valla ne diyecekleri belli olmaz doğru diyosun

Görümceme verirdim, geline de gerektiği gibi davranırdım. Bazılarına hatır gönül işleri ağır geliyor, kaldıramıyorlar. Misal gelininiz...

5.7 lik istanbul depreminde annemin mustakil evine gittik korkudan.Ondan once vardik oraya cok acikmis biseyler yemistik coluk cocuk boyle yapti .Ya insan icinden her turlu seyi gecirir ama soylermi ya.Tavri tarzi hep boyle sert laf soyletmem kendime ezdirmem kendimi havalarinda .onu ezende laf soyleyende yok zaten
Annenizin evinde ne yediğinizden ona ne bu ne büyük bir hadsizlik ya

bir kısmını görümcenize verin bir kısmını da geline. ikisi de muhtaç nihayetinde. gelini boşverin kardeşiniz sizin canınız. görümcenizde esinizin canı.:KK31:

E iyi de gelininizin kızı bile yok. Görümcenizin ihtiyacı varken kendi küçük kızına heves ediyorken, siz belki birgün kardesimin kızı olur da veriririm diye evinizde kıyafet saklıyorsunuz. Hem görümcenize ayıp hem de israf bence.

Back
X