- 30 Ağustos 2016
- 875
- 819
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle degil bilitAdam gelmis kaç yasina, tek maasli bir eve 2inci çoçuk düsünüyor. Niye olmasin tabi, hep arkasini toplayan ablasi, ailesi var zaten. Kimse o çoçuklari düsünmez ama.
Tek maas ile evi geçindirip, 2inciyi düsünen kardesime hiçbirsey yapmam. Hatta ilk çoçugu için bile bu kadar yapmazdim. Kardes diye abartmamak lazim. Sekil a'da gördügün gibi, deger bilinmiyor.
Bu arada görümcen seni o kadar yardim etmesine ragmen, kendi çoçugun kiyafetlerini bile sana verdi ve sen halen tereddüttesin. Kardesin için. O görümce agzi ile kus tutsa bile faydasi olmaz. Pipi önemli tabi![]()
Cok teşekkür ederim .Ben akrabaya ve aile iliskilerine cok onem veririm.Oyle olunca cok deger verip emek verip boyle cirkin muamelelerle karsilasinca insan kendini hep sorguluyor.Ne gerek vardi diyorum o kadar cabaladin boyle muamele gormek icin mi ?Ben de alınırdım bir tabağın lafı edildiğinde..Bence siz ikiye ayırın kıyafetleri ,yarısını kardeşinize yarısını da görümcenize verin ve unutun,ben yaptım onlar bana ne yaptı diye düşünmemeye çalışın,düşünseniz bile kimseyle paylaşmayın.İyiliği bebeklere yaptınız diye düşünürseniz daha kolay olur :))umarım düzelir aranız
Makarna tabağını laf eden eskilerini bana verdi diyede laf eder.Maşallah ne guzel eline sağlık demiş.2 cocugum var biri kiz biri erkek.kizimin bir suru kuculmus kiyafetleri var sakliyorum coguda marka.Saklamamin sebebi evli erkek kardeslerimin ogullari oldu gelinimiz 2.cocugu dusunuyor kizi olursa diye kardesim kirada tek maas es calismiyor.Uzuluyorum ona vereyim diye dusunuyorum.Ama gelin hanima cok darildim,arayip sormuyorum oda darildigimi anladi oda aramiyor beni hic.Benden yaklasik 10 yas kucuk her zaman cok kaba agrasif biri.Agzina geleni dan dun soyluyor uzulurmu kirilirmi diye dusunmez.Oda bende dogum yaptik onun ilk benim 2.bebegim oldu haliyle benim herseyim ilk cocugumdan kalma vardi.Onunda ailesinden bir destekcisi yoktu.Arabasindan besigine mama sandalyesine biberon fircasi,elma rendesi,pisik kremleri ,derece,avent emzikler dogum sonrasi humananin stell tea cayina varincaya kadar up uzun bir liste yaptim uyku seti anne cantasi hastane cikisi besik alezi tirnak makasi alt bezleri akliniza ne gelirse onlar yeni evli olduklari icin borcu vardi kardesimin destek olmak amacli aldim.Bir dunya masraf yaptim.Sonuc hanimefendi annemlere gittigimiz bir gun annemin mutfaginda tezgah ustunu duzeltmis o arada benim yedigim bir tabagi yikamis .Bana yediginiz makarnanin tabagini yikadim dedi.Hic birsey demedim ama cok zoruma gitti.O gunden beri asla aramiyorum.Ben kizi olur diye onca esyayi evimde depo gibi sakliyorum.Birde gorumcem var onunda bir kizi var benim kizdan kucuk bana cok yardimi olur evime gelir misafirime yardim eder herseyime yardimcidir.Ben demeden yapar.Cimri bir kocasi var kizina ozeniyor versem elimdekileri alir.Bende kardesime ozeniyordum durumu yok faydam olsun diye .Ama esine ablamin onca faydasi oldu sana o seni aramiyorsa sen ara demiyor
2 cocugum var biri kiz biri erkek.kizimin bir suru kuculmus kiyafetleri var sakliyorum coguda marka.Saklamamin sebebi evli erkek kardeslerimin ogullari oldu gelinimiz 2.cocugu dusunuyor kizi olursa diye kardesim kirada tek maas es calismiyor.Uzuluyorum ona vereyim diye dusunuyorum.Ama gelin hanima cok darildim,arayip sormuyorum oda darildigimi anladi oda aramiyor beni hic.Benden yaklasik 10 yas kucuk her zaman cok kaba agrasif biri.Agzina geleni dan dun soyluyor uzulurmu kirilirmi diye dusunmez.Oda bende dogum yaptik onun ilk benim 2.bebegim oldu haliyle benim herseyim ilk cocugumdan kalma vardi.Onunda ailesinden bir destekcisi yoktu.Arabasindan besigine mama sandalyesine biberon fircasi,elma rendesi,pisik kremleri ,derece,avent emzikler dogum sonrasi humananin stell tea cayina varincaya kadar up uzun bir liste yaptim uyku seti anne cantasi hastane cikisi besik alezi tirnak makasi alt bezleri akliniza ne gelirse onlar yeni evli olduklari icin borcu vardi kardesimin destek olmak amacli aldim.Bir dunya masraf yaptim.Sonuc hanimefendi annemlere gittigimiz bir gun annemin mutfaginda tezgah ustunu duzeltmis o arada benim yedigim bir tabagi yikamis .Bana yediginiz makarnanin tabagini yikadim dedi.Hic birsey demedim ama cok zoruma gitti.O gunden beri asla aramiyorum.Ben kizi olur diye onca esyayi evimde depo gibi sakliyorum.Birde gorumcem var onunda bir kizi var benim kizdan kucuk bana cok yardimi olur evime gelir misafirime yardim eder herseyime yardimcidir.Ben demeden yapar.Cimri bir kocasi var kizina ozeniyor versem elimdekileri alir.Bende kardesime ozeniyordum durumu yok faydam olsun diye .Ama esine ablamin onca faydasi oldu sana o seni aramiyorsa sen ara demiyor