• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evdeki gelir-gider dengesinde eşinizle anlaşıyormusunuz?

Biz anlaşamayanlardanız... Ben maaşımı alırım mobilya borçlarımızı öderim (düğün borcu yani ) ondan sonra kirayı veririm 6 aydır bu böyle,zaten sigara param ile yol harçlığım bile kalmıyor sonrasında eşimde :jeyyar: mutfak masrafını ve 2 ayda bir gelecek oılan elektri su parasını öder biraz komik ama evin erkeği benim evlendim evlenei yük üzerimde hiç sormaz da harçlığın var mı diye...Bu konuda bana da fikir verir misiniz lütfen bu adam nasıl öğrenecek evin sorumluluğunu artı 6 aylık evliyiz bir kaç kez tek su kesilme durumuna geldi yani mutfak masrafıda aslında çok olmuyor akşam 7-8 e kadar işteyiz Benimde fikirlerinize ihtiyacım var ??

harçlık istiycen canım benim, haftalık param kalmadı, pazara uğrıycam felan iste çekinme kocan o senin sonuçta, öyle öyle alışır sorumluluğunu öğrenir. onun açısından bakarsan onunda daha önce evlilik tecrübesi yokki erkekler pek düşünmez, o yüzden dürtmek lazım..

harçlık istiycen canım benim, haftalık param kalmadı, pazara uğrıycam felan iste çekinme kocan o senin sonuçta, öyle öyle alışır sorumluluğunu öğrenir. onun açısından bakarsan onunda daha önce evlilik tecrübesi yokki erkekler pek düşünmez, o yüzden dürtmek lazım..

param yok diyor istedim de hatta çarşıda tantana ettik bayram zamanı işten kestiler işte 100 çektiydim de kalmdı vss sonra bende borçlar benm bynuma kira benim nasıl paran kalmıyor senin diye birbirimize girdik

benim eşim defter kaydı tutmuş bu arada işte 15 markete verdim 25 su parası ödedim bilmem bunun gibi ödemeler ben aylık zaten 800 tl borç yatırıyorum hiç defter tutmadım 6 ay oldu harçlığı veyahut sormuşluğu yol paran varmı diye yoktur geçen ay 20 tl kendime birşey aldım aman aman kıyameti kopardı evden mi kovmadığı kaldı halbuki ne ailesi ne kendi eve eşya namına bir şey almadılar mobilyamı kendim aldım ödüyorum çeyizim zaten herşeyim tamdı evin perdesi tülü ben kendim aldım hala ödüyorum kiramı da veriyorum ama kendime bir şey almaya görsün deliriyor adam ya geçen ay tantana ettik yine mutfak masrafına da yaklaşmadı ve akşam yemeğine evde olmayan şeyleri yap dedi bana bende dolaba bak doldur dolabı yapalım dedim delirmemek elde değill

Aslında evlilik tecrübesi var 3 ay aailesi ile beraber oturmuşlar biz yrıyıoz hatta ayrı memleketteyiz..

Back
X