Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşın kaç.Ergenlikse normal.Büyüksen daha da normal iki farklı bireysiniz artık.O da belki menopozdadır??Evet evlenince ozlerim ama suan bunalima itiliyorum surekli annemle kavga ediyorum,oflayip puflamalri, yuzume karsisnda dusmani var gibi bakmasi bu ev bana zindan
ergenlik donemlerini bile yasayamadim zamaninda ,hep olgun dusundum,aile problemlryle yetistim,annemin ustune cok duserdim.29 yasindayimYaşın kaç.Ergenlikse normal.Büyüksen daha da normal iki farklı bireysiniz artık.O da belki menopozdadır??
annenin menopoz olması ?? mümkün müergenlik donemlerini bile yasayamadim zamaninda ,hep olgun dusundum,aile problemlryle yetistim,annemin ustune cok duserdim.29 yasindayim
Derdi elalem.cok yakin aileden saydimiz bi komusumuz var hergun beraberiz evli 35 yasinda bu bayan abimle annemle arami acti, abim beni dovmeye kalktianneler genelde haklı yere mızırdanır.
derdi neki teyzenin?
Hayir gecti o donemleri ,annem bana deger vermiyo, basklarinin agzina bakiyoannenin menopoz olması ?? mümkün mü
Ona baska mesgale bul en basit orgu orsun cok bulasamaz o zaman[/QUOTE
Maalesf ormezki,onun derdi benle,ben kendi halinde bi kizim ama aile huzurumu bozan insanlr var onlr yuzunden benle kavga edip,yanmda kahkahalar atiyolarOna baska mesgale bul en basit orgu orsun cok bulasamaz o zaman
Evde hergun beraber oldumuz icin bekar oldugumu kastettim.evet susmayi deniyorum ama o yarim saat boyunca gelip gidip kapimda bagriyo kin besliyo,sabrediyorum ama sonra dayanamyip bagrip cagryorum brndeAnnenle bekarlıgın arasında bır baglantı kuramadım ama bekar olarak cevaplıyım susmayı dene baya etkılı oluyor
Evde hergun beraber oldumuz icin bekar oldugumu kastettim.evet susmayi deniyorum ama o yarim saat boyunca gelip gidip kapimda bagriyo kin besliyo,sabrediyorum ama sonra dayanamyip bagrip cagryorum brnde
29 yasindayim,canimi en cok sikan basklri yuzunden beni ailemle birbirime dusurup hergun burnumn diKaç yasındasınkı ??
Tamam annen az pıskopat galıba ama sus bence cevap verırsen ıstedıgını vermıs olursun o guluyosa sende gul hatta o sana sataskrken sen kahkaha at