Evdeki huzursuzluk

Evet evlenince ozlerim ama suan bunalima itiliyorum surekli annemle kavga ediyorum,oflayip puflamalri, yuzume karsisnda dusmani var gibi bakmasi bu ev bana zindan

Evet evlenince ozlerim ama suan bunalima itiliyorum surekli annemle kavga ediyorum,oflayip puflamalri, yuzume karsisnda dusmani var gibi bakmasi bu ev bana zindan
Yaşın kaç.Ergenlikse normal.Büyüksen daha da normal iki farklı bireysiniz artık.O da belki menopozdadır??

Surekli baskalri yuzunden kavga ediyoruz ailem bana sirtini donuyo,odamdan cikmk istemiyorum,yine bagris cagris,gidip oturma odasnda oturuncada basklrnn yannda gulen kadim oflayip pufluyo kavga cikartmya calisiyo

Sorun su ki ben artik dayanamiyorum ,ruh sagligim bozuluyo;bunu ypan onlar,surekli basklri yuzundrn benle tartsiyolr,beni disariya dengesiz gbi lanse ediyolar.oysa karsisndaki insnlr kotu bana satasiyo fitne sokuyolar ama kör olmus bizimklr

Annenle bekarlıgın arasında bır baglantı kuramadım ama bekar olarak cevaplıyım susmayı dene baya etkılı oluyor
Evde hergun beraber oldumuz icin bekar oldugumu kastettim.evet susmayi deniyorum ama o yarim saat boyunca gelip gidip kapimda bagriyo kin besliyo,sabrediyorum ama sonra dayanamyip bagrip cagryorum brnde

Kimle ne konustuma , nasil konustuma takiyolar,surekli direktif veriyolar,dayanamiyorum artik ailemsede biyere kdr kendimi ezdirmek istemiyorum,suan istedim rahatlamak cunku surekli bunalima giriyorum,surekli negatif enerji veriyolar hayattan soguyorum Ama onlr cok keyifli

Evde hergun beraber oldumuz icin bekar oldugumu kastettim.evet susmayi deniyorum ama o yarim saat boyunca gelip gidip kapimda bagriyo kin besliyo,sabrediyorum ama sonra dayanamyip bagrip cagryorum brnde

Kaç yasındasınkı ??

Tamam annen az pıskopat galıba ama sus bence cevap verırsen ıstedıgını vermıs olursun o guluyosa sende gul hatta o sana sataskrken sen kahkaha at

Kaç yasındasınkı ??

Tamam annen az pıskopat galıba ama sus bence cevap verırsen ıstedıgını vermıs olursun o guluyosa sende gul hatta o sana sataskrken sen kahkaha at
29 yasindayim,canimi en cok sikan basklri yuzunden beni ailemle birbirime dusurup hergun burnumn di

Back
X