içsel huzursuzluk

Ben sürekli düşünen takıntılı biriyim her şeyi kafama takan bir yapım var. Birkaç aydır ilaç kullanıyorum rahatladım. Sizin de destek almanızı öneririm . Günlük olarak düzenli yürüyüş yapmak iyi gelir. Boşta kalınca insan bunalıma giriyor, çok fazla düşünecek vakti oluyor. O yüzden hobi, kurs , arkadaşlarla görüşmek vs size iyi gelen ne varsa onları deneyin. Psikolojik kitaplar okumak ve psikolojik videolar izlemek de rahatlatıyor beni.
ben kötü bir hastalığım olduğunu düşünüyorum

bazı sorunlar bırıkınca bı anda patlıyor. Sımdıden onlemınızı alın. Ben de saglık anksıyetesı yasayan sureklı acıllere gıden bırıydım. Çünkü birkac hastalıgım ust uste gelınce dıgerlerını ben kafada kurmaya baslamıstım. Antidepresan kullanıyorum, kotu hislerımı azalttı. Terapıler çok etkılı. Terapıye para veremıyorsanız hobi edinin. Yürümek, resim yapmak, seramık yapmak. Kafanızı meşgul edın kı düşünmeye fırsat kalmasın. O karamsar donguden cıkabılın.

bazı sorunlar bırıkınca bı anda patlıyor. Sımdıden onlemınızı alın. Ben de saglık anksıyetesı yasayan sureklı acıllere gıden bırıydım. Çünkü birkac hastalıgım ust uste gelınce dıgerlerını ben kafada kurmaya baslamıstım. Antidepresan kullanıyorum, kotu hislerımı azalttı. Terapıler çok etkılı. Terapıye para veremıyorsanız hobi edinin. Yürümek, resim yapmak, seramık yapmak. Kafanızı meşgul edın kı düşünmeye fırsat kalmasın. O karamsar donguden cıkabılın.
devlette terapiye gidecektim ancak ünide olduğum için fırsat bulamadım bir türlü

Back
X