Evdeki huzursuzluk

bence annene sarıl elini öp.
saygı sevgi görmeleri gerek onların.
o zaman sana karşı daha başka olacaktır.
oglum 9 yaşında ve bazen ağır konuşuyor büyüklerine karşı.
yemeyip yedirdiğin uyumayıp uyuttuğun evlat diyorsun içinden.
gücüme gidince ben de bi adım geri gidiyorum.
gelip özür dilemeden suratım yerden kalkmıyor malesef.
Anneme sarilip elini optum zamanlar oldu ama o saplantili seklde fatma komsusuna toz kondrmadi ve onun gaziyla hep bna saldrdri,yalvardm zamanlrda oldu ama o bna nankorsun fesatsin diye hakarerler etti,suratima dusman gbi bakiyo,sirf o kadinla konusmym diye,normal.algilayabilen bi ailem yok,disardan biri gozlemlese anlar bunu,en sakin dusunebilen sabirlisi benim

Bakin diger postumada yazdiniz,anlamaya calistiniz belliki beni,abim dungece evi terketti ulasamyrz ve ben delirmek uzereyim,ailem benim yanmda olmadi aylarca bi fatmadr tuttrdular ,annem beni atip baskasni dinledi bunlar nekadr agir seyler biliyomusunuz,nezaman hakkimi savuncak olsm beni psikoljik ve yokluklryla tehdt ettiler,suan abim sag salim ortaya ciksin istiyorum,delirmemek icin zor tutuyorum kendimi
önce güçlü olacaksınız.
hayatta neler neler yaşayanlar var . delirmediler. sabır sabır sabır.
her konuşmanızın arkasında bi isyan bi şikayet bi tahammülsüzlük var
polise gidip baş vuru yapın. kaç gündür yok ortada. telefonu vs
anlaşılan o da ailesiyle mutlu değil. kaçtı gitti mi ki

önce güçlü olacaksınız.
Haklisiniz,bende cok kotu gunler yasadim,anne baba kavgasiyla buyudum,babam intihar etti ,birbrmize sarildik,ama sonra ailem bizi ailemizi unutup,baskalrnn agzna bakti ve evimzds kavgalar basladi,ben hep annemi dusundum onun icin cok hakszliga tahammul ettim bu yasina gelmis halâ anlamadi,beni atti bizi brbrmize dusureni tuttu,cok ugrastim ama hakaretlernden baska bisi duymadim ve yine baski gordum.annem omrumde bikere benim yanmda olmadi ,ben hep onu korudum suan anlatamadim cok sey var,ama en son huzurumuzu bozan olaylar,bi komsuya benden cok deger vermeleridir,benim hep guclu sabirli oldumu bilirler,kendni koyverme luksum olmadi

önce güçlü olacaksınız.
Dun geceden beri yok ,cok uzgun ve boynu bukuktu,ondan yuz cevirmem cok agrna gitmis,ama kavga etmistik ve ben hakliydim,ailemle boyle aram acilmsn die yillrca katlandim,kadina bi sakayla sanane dedim die beni karsna alip tehditler etti iyi gecnceksin ilimli olcaksin haklida olsan tartismicaksin,kadinin yaptiklrna alindim icin bide,insan kardesine bunu yaparmi,aylrdr bendim bunalima giren burda,onlar kahkhlr atiyodu,sinemalara gidiyodu,ben yine sabrettim,ama adim atmdim abime

önce güçlü olacaksınız.
Sikayet ediyorm evet cunku ailem anlamayip gercklri benim ustme geldi yillrca,nasil sikayet etmim beni atip komsuyu tuttular

Haklisiniz,bende cok kotu gunler yasadim,anne baba kavgasiyla buyudum,babam intihar etti ,birbrmize sarildik,ama sonra ailem bizi ailemizi unutup,baskalrnn agzna bakti ve evimzds kavgalar basladi,ben hep annemi dusundum onun icin cok hakszliga tahammul ettim bu yasina gelmis halâ anlamadi,beni atti bizi brbrmize dusureni tuttu,cok ugrastim ama hakaretlernden baska bisi duymadim ve yine baski gordum.annem omrumde bikere benim yanmda olmadi ,ben hep onu korudum suan anlatamadim cok sey var,ama en son huzurumuzu bozan olaylar,bi komsuya benden cok deger vermeleridir,benim hep guclu sabirli oldumu bilirler,kendni koyverme luksum olmadi
umarım ayaklarının üstünde durursun da kendini kurtarırsın
abinden başka kardeşin var mı.
onların durumu ne

Back
X