- 3 Ocak 2018
- 518
- 673
- 23
- 39
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
Annen aldatıldıgını neden bılmıyor sen bıkıyorsun da?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki çocuğum var kızım 3 oğlum 1 yaşında sanki kızım büyümüşte yıllar sonra annesiyle babasını yani biZi anlatıyor Allah yardımcın olsun canım annen aynı ben babanda aynı babaları ama tek fark var ben çalışıyorum ve boşanmayı düşünüyorum boşanmassam çocuklarım senin gibi olacaklar Allah korusun Allah annene sabır versin size tavsiyem annenizi ezdirmeyin onun arkasında durun babanızın biraz gözü korksunİyi akşamlar herkese. Sürekli burda konu açıp dert anlatmak istemiyorum ama şimdi ki anlatacağım şey beni ciddi anlamda etkilemeye başladı.
Annem ve babam 33 yıllık evliler. Ve ben kendimi bildim bileli hiç normal bi aile olamadık. 3 gün iyiyse 4 gün kavga var evde.
Babam kötü bir adam. Kendinden başka hiç kimseyi düşünmez. Eğer rahatı bozulacaksa karşısında can çekişsen dönüp bakmaz. Kim olursa olsun ister annesi ister kardeşi ister çocuğu. Hiç fark etmez. Öncelik hep kendidedir.
Annemi çok aldattı. Annem bilmesede hala daha aldatıyor. Bize sürekli para yok borç var tutumlu olun diye söyleniyor ama kendine aldığı kıyafetin, telefonların, gezdiği yerlerin aldığı haddi hesabı yok.
Neyse sonuç olarak evde haftanın çoğu günü büyük kavga oluyor bu meselelerden dolayı. Çok seviyesiz. Babam anneme bugün b...'dan bile değersizsin , sen kadın diye nasıl sokağa çıkıyorsun vs. Ağza alınmicak çok laflar etti. Ölmüş annesini, kaşını kirpiğini bile sövdü.
Her ne kadar takmicam kafamda desemde takıyorum ve artık bu kavgalara fiziksel olarak tepki vermeye başladım. Küçükken de bi kaç kez olmuştu acile gitmiştik hatta.
Bu akşam kavgaya başladıkları anda kalbim hız hızlı çarptı, vücudum titremeye başladı. Kulaklarım ve yüzüm sıcaktan yandı ama içim donuyordu. Nefes alamadım. Ölüyorum sandım. Sonra yüzümü yıkadım. Kendi kendimi telkin edici şeyler söyledim ve geçti.
Biliyorum kafama taktığım için böyle oluyor. Bazıları hiç umursamıyorum annem babam kavga edince gülüp geçiyorum hatta diyor. Nasıl başarıyorlar ? Benim moralim anında çöküyor ve hiç bişey yapmadan duvara bakıyorum 1 saat nerdeyse.
Var mı aranızda benim ailem gibi olan ? Nasıl takmamayı görmezden gelmeyi başardınız ? Umursamamak için uğraşırken daha beter oldum. Artık yüksek ses duyunca bile kalbim yerinden fırlicak gibi oluyor
Facesini açık unutmuştu. Orda görmüştüm . ve de whatsaptan sürekli birbirlerine fotoğraf felan atıyorlar kadınla. Aşk şarkıları vs. Gönderiyorlar. Kendi çaktırmadığını sanıyor ama anlaşılıyor ne halatlar yediği.Annen aldatıldıgını neden bılmıyor sen bıkıyorsun da?
Eşinizde düzelme gibi bir umut yoksa boşanmakla çocuklarınıza çok çok büyük bir iyilik edersiniz. Keşke benimkikerde boşansalardı da bukdar yıptanmasaydık. Yazık sizin çocuklarınız da çok küçük. Sürekli kavga vs. Oluyorsa evde çok etkilenirler. Ben küçükken hep utanırdım arkadaşlarımdan acaba evde olanları biliyorlar mı acaba duydular mı diye.İki çocuğum var kızım 3 oğlum 1 yaşında sanki kızım büyümüşte yıllar sonra annesiyle babasını yani biZi anlatıyor Allah yardımcın olsun canım annen aynı ben babanda aynı babaları ama tek fark var ben çalışıyorum ve boşanmayı düşünüyorum boşanmassam çocuklarım senin gibi olacaklar Allah korusun Allah annene sabır versin size tavsiyem annenizi ezdirmeyin onun arkasında durun babanızın biraz gözü korksun
26 yaşım. KPSS ye hazırlanıyorum. Hem çalışıp hem sınava hazırlanmam çok zor. Tek umudum bu sınav zaten. Şimdi sabredip sınavı kazanıp öyle gitmek istiyorum.Evden gidemem demişsiniz ama şu durumda tek olasılık evden gitmek. Neden gidemeyecekmişsiniz? Yaşınız kaç? Çalışıyor musunuz?
Kimseyle tartışamama bende de var. Çok kötü birşey .haklıyken bile hep haksızımBende oyleyim. Birde karsilikli kimseyle tartisamam. Rengim kacar nefes alamam hemen aglamaya baslarim. Ben kendimi boyle kabul ettim. Kimseyle karismiyorum direk o ortamdan uzaklasiyorum uzaklasamadigimdada muzik dinliyorum. Benim yapabildigim bu
bence baban annene hiçbir şekilde değer vermiyor.bunca yıl beraber yaşamaları bile mucize.baban seni ve anneni hiç sevmiyo.bu şekilde davramnasının baka açıklaması yok.senin ruhsal sağlığın için bunlardan uzak durmanı tavsiye ediyorum.İyi akşamlar herkese. Sürekli burda konu açıp dert anlatmak istemiyorum ama şimdi ki anlatacağım şey beni ciddi anlamda etkilemeye başladı.
Annem ve babam 33 yıllık evliler. Ve ben kendimi bildim bileli hiç normal bi aile olamadık. 3 gün iyiyse 4 gün kavga var evde.
Babam kötü bir adam. Kendinden başka hiç kimseyi düşünmez. Eğer rahatı bozulacaksa karşısında can çekişsen dönüp bakmaz. Kim olursa olsun ister annesi ister kardeşi ister çocuğu. Hiç fark etmez. Öncelik hep kendidedir.
Annemi çok aldattı. Annem bilmesede hala daha aldatıyor. Bize sürekli para yok borç var tutumlu olun diye söyleniyor ama kendine aldığı kıyafetin, telefonların, gezdiği yerlerin aldığı haddi hesabı yok.
Neyse sonuç olarak evde haftanın çoğu günü büyük kavga oluyor bu meselelerden dolayı. Çok seviyesiz. Babam anneme bugün b...'dan bile değersizsin , sen kadın diye nasıl sokağa çıkıyorsun vs. Ağza alınmicak çok laflar etti. Ölmüş annesini, kaşını kirpiğini bile sövdü.
Her ne kadar takmicam kafamda desemde takıyorum ve artık bu kavgalara fiziksel olarak tepki vermeye başladım. Küçükken de bi kaç kez olmuştu acile gitmiştik hatta.
Bu akşam kavgaya başladıkları anda kalbim hız hızlı çarptı, vücudum titremeye başladı. Kulaklarım ve yüzüm sıcaktan yandı ama içim donuyordu. Nefes alamadım. Ölüyorum sandım. Sonra yüzümü yıkadım. Kendi kendimi telkin edici şeyler söyledim ve geçti.
Biliyorum kafama taktığım için böyle oluyor. Bazıları hiç umursamıyorum annem babam kavga edince gülüp geçiyorum hatta diyor. Nasıl başarıyorlar ? Benim moralim anında çöküyor ve hiç bişey yapmadan duvara bakıyorum 1 saat nerdeyse.
Var mı aranızda benim ailem gibi olan ? Nasıl takmamayı görmezden gelmeyi başardınız ? Umursamamak için uğraşırken daha beter oldum. Artık yüksek ses duyunca bile kalbim yerinden fırlicak gibi oluyor