evdeki negatif enerji büyü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

osenolsanbari3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
680
47
98
Kızlar 2 gündür başka yerde kaldım bilen bilir bipolar hastasıyım uzun süredir kötüyüm inthr düşüncelerim var.Orda iyiydim eve geldim tekrar kötü oldum halsizlik çöktü üstüme.Büyü gibi birşey olabilir mi?

Büyüyle alakası yok canım. Psikolojik olarak öyle hissediyorsun. İlaçlarını düzenli kullanıyor musun? Hastanede yatmayı kabul etmedin diye biliyorum. Peki sonra doktorla görüştün mü tekrar?

Ayrıca vitamin değerlerine hiç baktırdın mı son zamanlarda? Bipolarda gelgitli ruh hali olabiliyor.

Varsa da birilerine para yedirtmeyin. En kötü açın rukye videolarını, sesi dışarı verin. Psikolojik de olabilir. Bilemeyiz.

Bazı evler de basık oluyor, belki ondan da olabilir. İlaçlarınızı da aksatmayın büyü müyü olsa da.

Ayy bana da işyerimde böyle oluyor büyü mü acep
Evime geliyorum miss

Kızlar 7 aydır aynı ilacı kullanıyorum.Eve gelince fark ettim orda gülüyordum eve geldim gene mutsuzum.

Büyüyle alakası yok canım. Psikolojik olarak öyle hissediyorsun. İlaçlarını düzenli kullanıyor musun? Hastanede yatmayı kabul etmedin diye biliyorum. Peki sonra doktorla görüştün mü tekrar?
Görüştüm.15 gün sonrasına randevu verdi bu sefer yatışı kabul etmeyi düşünüyorum iyileşme adına

Rukye videosu ne ki

Görüştüm.15 gün sonrasına randevu verdi bu sefer yatışı kabul etmeyi düşünüyorum iyileşme adına
Korkacak bir şey yok merak etme. Hastanede yatma konusunda kararsız kalmıştın ama hekimler bizim sağlığımızı,iyiliğimizi düşünüyor bundan şüphen olmasın. İntihar düşüncen hâlâ devam ediyorsa bir süre hastanede kalman daha iyi olur senin için. Gün içinde neler yapıyorsun? Yürüyüş yapıyor musun hiç?

Hiç yapmıyorum.tüm gün yatıyorum

Hiç yapmıyorum.tüm gün yatıyorum
Ben de yıllar önce ağır depresyon geçirdiğimde böyleydim, odadan bile çıkmak gelmiyordu içimden. Dışarı çıkmak, insanları görmek istemiyordum. Şimdi anksiyete için ilaç kullanıyorum. Bazen enerjim çok fazla yükseliyor dans edip eğleniyorum, şarkı dinliyorum, yürüyüş yapıyorum,sonra aniden çöküş, üzüntü yaşıyorum durduk yere. Bütün bunlar aynı günde ve kısa süre içerisinde oluyor. Sen neler hissediyorsun gün içinde? Zihnin hep düşüncelerle dolu mu ? Bence kendini zorlamaya çalış, 10 dk yürüyüş yapmak, güneşi, bulutları görmek bile rahatlatır bence seni. Onun dışında zihnini meşgul edecek başka şeyler yapabilirsin. Ben film izlemeyi, oyun oynamayı tercih ediyorum. Kitap okumayı seviyorum fakat kitap okurken dalıp gidiyorum dikkatim hemen dağılıyor, çok çabuk sıkılıyorum. Bir işten başka bir işe atlıyorum. Sen de yaşadığın belirtilerden bahsedebilir misin biraz?

Ben bir mutluyum bir kötüyüm,artık ağlayamıyorum ilaçlardan tabi..3 kez intihara kalkıştım sırf ölmek uğruna.Herkese aşık olabiliyorum çok para harcıyorum ve evden kaçtım 2 kez neden sırf zevk uğruna.

2 gündür başka yerde kaldım yazmışsın konu başında. Peki nerede kalıyorsun evden kaçtığında?

İzmire gittim sevgili için.Yani saçma sapan riskli şeyler yapıyorum bazı dönemler.Doktorum bipolar tip 1 dedi
Eski konunda 24 yaşında olduğunu söylemiştin. Sevgilinle vakit geçirmek en doğal hakkın. Ailenle aranızda sorun mu var? O hiç senin olduğun şehre geldi mi?Sevgilinle ne kadar süredir tanışıyorsunuz?

Ne büyüsü ya böyle saçma sapan şeylere inanmayın. Tedavinizi ve ilaçlarınızı aksatmayın, o tür savsatalara da kanmayın

Büyüyle alakası yok canım. Psikolojik olarak öyle hissediyorsun. İlaçlarını düzenli kullaıyor musun? Hastanede yatmayı kabul etmedin diye biliyorum. Peki sonra doktorla görüştün mü tekrar?
Avrupa yakası uyemi oda böyle bir rahatsızlığı vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…