- 22 Temmuz 2018
- 680
- 47
- 98
- Konu Sahibi osenolsanbari3
-
Büyüyle alakası yok canım. Psikolojik olarak öyle hissediyorsun. İlaçlarını düzenli kullanıyor musun? Hastanede yatmayı kabul etmedin diye biliyorum. Peki sonra doktorla görüştün mü tekrar?Kızlar 2 gündür başka yerde kaldım bilen bilir bipolar hastasıyım uzun süredir kötüyüm inthr düşüncelerim var.Orda iyiydim eve geldim tekrar kötü oldum halsizlik çöktü üstüme.Büyü gibi birşey olabilir mi?
Ayrıca vitamin değerlerine hiç baktırdın mı son zamanlarda? Bipolarda gelgitli ruh hali olabiliyor.Kızlar 2 gündür başka yerde kaldım bilen bilir bipolar hastasıyım uzun süredir kötüyüm inthr düşüncelerim var.Orda iyiydim eve geldim tekrar kötü oldum halsizlik çöktü üstüme.Büyü gibi birşey olabilir mi?
Ayy bana da işyerimde böyle oluyor büyü mü acepKızlar 2 gündür başka yerde kaldım bilen bilir bipolar hastasıyım uzun süredir kötüyüm inthr düşüncelerim var.Orda iyiydim eve geldim tekrar kötü oldum halsizlik çöktü üstüme.Büyü gibi birşey olabilir mi?
Görüştüm.15 gün sonrasına randevu verdi bu sefer yatışı kabul etmeyi düşünüyorum iyileşme adınaBüyüyle alakası yok canım. Psikolojik olarak öyle hissediyorsun. İlaçlarını düzenli kullanıyor musun? Hastanede yatmayı kabul etmedin diye biliyorum. Peki sonra doktorla görüştün mü tekrar?
Rukye videosu ne kiVarsa da birilerine para yedirtmeyin. En kötü açın rukye videolarını, sesi dışarı verin. Psikolojik de olabilir. Bilemeyiz.
Bazı evler de basık oluyor, belki ondan da olabilir. İlaçlarınızı da aksatmayın büyü müyü olsa da.
Korkacak bir şey yok merak etme. Hastanede yatma konusunda kararsız kalmıştın ama hekimler bizim sağlığımızı,iyiliğimizi düşünüyor bundan şüphen olmasın. İntihar düşüncen hâlâ devam ediyorsa bir süre hastanede kalman daha iyi olur senin için. Gün içinde neler yapıyorsun? Yürüyüş yapıyor musun hiç?Görüştüm.15 gün sonrasına randevu verdi bu sefer yatışı kabul etmeyi düşünüyorum iyileşme adına
Hiç yapmıyorum.tüm gün yatıyorumKorkacak bir şey yok merak etme. Hastanede yatma konusunda kararsız kalmıştın ama hekimler bizim sağlığımızı,iyiliğimizi düşünüyor bundan şüphen olmasın. İntihar düşüncen hâlâ devam ediyorsa bir süre hastanede kalman daha iyi olur senin için. Gün içinde neler yapıyorsun? Yürüyüş yapıyor musun hiç?
Ben de yıllar önce ağır depresyon geçirdiğimde böyleydim, odadan bile çıkmak gelmiyordu içimden. Dışarı çıkmak, insanları görmek istemiyordum. Şimdi anksiyete için ilaç kullanıyorum. Bazen enerjim çok fazla yükseliyor dans edip eğleniyorum, şarkı dinliyorum, yürüyüş yapıyorum,sonra aniden çöküş, üzüntü yaşıyorum durduk yere. Bütün bunlar aynı günde ve kısa süre içerisinde oluyor. Sen neler hissediyorsun gün içinde? Zihnin hep düşüncelerle dolu mu ? Bence kendini zorlamaya çalış, 10 dk yürüyüş yapmak, güneşi, bulutları görmek bile rahatlatır bence seni. Onun dışında zihnini meşgul edecek başka şeyler yapabilirsin. Ben film izlemeyi, oyun oynamayı tercih ediyorum. Kitap okumayı seviyorum fakat kitap okurken dalıp gidiyorum dikkatim hemen dağılıyor, çok çabuk sıkılıyorum. Bir işten başka bir işe atlıyorum. Sen de yaşadığın belirtilerden bahsedebilir misin biraz?Hiç yapmıyorum.tüm gün yatıyorum
Ben bir mutluyum bir kötüyüm,artık ağlayamıyorum ilaçlardan tabi..3 kez intihara kalkıştım sırf ölmek uğruna.Herkese aşık olabiliyorum çok para harcıyorum ve evden kaçtım 2 kez neden sırf zevk uğruna.Ben de yıllar önce ağır depresyon geçirdiğimde böyleydim, odadan bile çıkmak gelmiyordu içimden. Dışarı çıkmak, insanları görmek istemiyordum. Şimdi anksiyete için ilaç kullanıyorum. Bazen enerjim çok fazla yükseliyor dans edip eğleniyorum, şarkı dinliyorum, yürüyüş yapıyorum,sonra aniden çöküş, üzüntü yaşıyorum durduk yere. Bütün bunlar aynı günde ve kısa süre içerisinde oluyor. Sen neler hissediyorsun gün içinde? Zihnin hep düşüncelerle dolu mu ? Bence kendini zorlamaya çalış, 10 dk yürüyüş yapmak, güneşi, bulutları görmek bile rahatlatır bence seni. Onun dışında zihnini meşgul edecek başka şeyler yapabilirsin. Ben film izlemeyi, oyun oynamayı tercih ediyorum. Kitap okumayı seviyorum fakat kitap okurken dalıp gidiyorum dikkatim hemen dağılıyor, çok çabuk sıkılıyorum. Bir işten başka bir işe atlıyorum. Sen de yaşadığın belirtilerden bahsedebilir misin biraz?
2 gündür başka yerde kaldım yazmışsın konu başında. Peki nerede kalıyorsun evden kaçtığında?Ben bir mutluyum bir kötüyüm,artık ağlayamıyorum ilaçlardan tabi..3 kez intihara kalkıştım sırf ölmek uğruna.Herkese aşık olabiliyorum çok para harcıyorum ve evden kaçtım 2 kez neden sırf zevk uğruna.
İzmire gittim sevgili için.Yani saçma sapan riskli şeyler yapıyorum bazı dönemler.Doktorum bipolar tip 1 dedi2 gündür başka yerde kaldım yazmışsın konu başında. Peki nerede kalıyorsun evden kaçtığında?
Eski konunda 24 yaşında olduğunu söylemiştin. Sevgilinle vakit geçirmek en doğal hakkın. Ailenle aranızda sorun mu var? O hiç senin olduğun şehre geldi mi?Sevgilinle ne kadar süredir tanışıyorsunuz?İzmire gittim sevgili için.Yani saçma sapan riskli şeyler yapıyorum bazı dönemler.Doktorum bipolar tip 1 dedi
Ne büyüsü ya böyle saçma sapan şeylere inanmayın. Tedavinizi ve ilaçlarınızı aksatmayın, o tür savsatalara da kanmayınKızlar 2 gündür başka yerde kaldım bilen bilir bipolar hastasıyım uzun süredir kötüyüm inthr düşüncelerim var.Orda iyiydim eve geldim tekrar kötü oldum halsizlik çöktü üstüme.Büyü gibi birşey olabilir mi?
Kızlar 2 gündür başka yerde kaldım bilen bilir bipolar hastasıyım uzun süredir kötüyüm inthr düşüncelerim var.Orda iyiydim eve geldim tekrar kötü oldum halsizlik çöktü üstüme.Büyü gibi birşey olabilir mi?
Avrupa yakası uyemi oda böyle bir rahatsızlığı vardıBüyüyle alakası yok canım. Psikolojik olarak öyle hissediyorsun. İlaçlarını düzenli kullaıyor musun? Hastanede yatmayı kabul etmedin diye biliyorum. Peki sonra doktorla görüştün mü tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?