- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
Kizlar benim babaannemin bir evi vardi. Halam da onlarla birlikte yasiyordu.
Babaannem vefat edince dedem, amcam halam ve babama bolusturuldu ev teorik olarak. Ama dedem yasadigi icin evi bolmedik tabi ki.
Birkac yil once dedem de vefat edince veraset belgelerinde gorduk ki halam babaannemden dedeme kalan hakki ustune gecirmis. Dedem alzheimer hastasiydi. Yalandan saglik raporu cikartip dalavereyle ustune almis dedemin hakkini.
Babam bu olaya cok sinirlendi. Hakkimizi alacagiz evden cik dedi.
Halam evi satmaya yanasmadi, bize bircok kez hakaret etti.
Zaten cok yakin olmamisti bize hicbir zaman.
Biz de sonrasinda dava actik ve mahkeme sonuclandi. Ev satilacak.
Bize dusecek miktar 30 bin lira civari.
Sonucunda ise halam evsiz kalacak.
Kendisi hemsire emeklisi ama hic borctan kurtulamadi. Dedemlerin varini yogunu sattirip harcadi.
Ben de gunlerdir annemlerle kavga ediyorum. Bu kadar para icin evden cikarmam ben halami diyorum. Bize zamaninda dusmanlik bile yapti ama yine de gonlum elvermiyor.
2 oglu var evli. Onlarla kalabilir en fazla.
Kendi hakkina dusen paranin ustune para koyup ev alabilir ama maasi borclar icin kesiliyor diye biliyoruz. Ustune para koyamaz yani.
Resmen herkesle tartistim bu konuyu. Herkes diyor ki yasal hakkiniz tabi ki alacaksiniz. Ama o paraya ihtiyacimiz yok.
Annem bu meseleyi inada bindirmis resmen.
Kimse bana hak vermiyor.
Objektif yorumlara ihtiyacim var.
Babaannem vefat edince dedem, amcam halam ve babama bolusturuldu ev teorik olarak. Ama dedem yasadigi icin evi bolmedik tabi ki.
Birkac yil once dedem de vefat edince veraset belgelerinde gorduk ki halam babaannemden dedeme kalan hakki ustune gecirmis. Dedem alzheimer hastasiydi. Yalandan saglik raporu cikartip dalavereyle ustune almis dedemin hakkini.
Babam bu olaya cok sinirlendi. Hakkimizi alacagiz evden cik dedi.
Halam evi satmaya yanasmadi, bize bircok kez hakaret etti.
Zaten cok yakin olmamisti bize hicbir zaman.
Biz de sonrasinda dava actik ve mahkeme sonuclandi. Ev satilacak.
Bize dusecek miktar 30 bin lira civari.
Sonucunda ise halam evsiz kalacak.
Kendisi hemsire emeklisi ama hic borctan kurtulamadi. Dedemlerin varini yogunu sattirip harcadi.
Ben de gunlerdir annemlerle kavga ediyorum. Bu kadar para icin evden cikarmam ben halami diyorum. Bize zamaninda dusmanlik bile yapti ama yine de gonlum elvermiyor.
2 oglu var evli. Onlarla kalabilir en fazla.
Kendi hakkina dusen paranin ustune para koyup ev alabilir ama maasi borclar icin kesiliyor diye biliyoruz. Ustune para koyamaz yani.
Resmen herkesle tartistim bu konuyu. Herkes diyor ki yasal hakkiniz tabi ki alacaksiniz. Ama o paraya ihtiyacimiz yok.
Annem bu meseleyi inada bindirmis resmen.
Kimse bana hak vermiyor.
Objektif yorumlara ihtiyacim var.