- 20 Ağustos 2014
- 3.410
- 9.375
- 358
yıllar önce annemi kaybettikten kısa bir süre sonra dedemi de kaybettim. Annemler dört kardeşti, dedemin bankada az bir parası varmış ve kardeşler arasında yasal olarak pay ediliyormuş.O parayı annemin hakkı olduğu için yasalar bana veriyormuş. Teyzemler ve dayımdan işitmediğim laf kalmadı.Annemin ölüp gittiğini, benim mirasta hakkım olmadığını düşünüyor ve söylüyorlardı.Daha sonrasında kalan malları(tarla) benim haberim ve imzam olmadan satmışlar. Bir tanıdıktan sahte imzayla satış yapıldığını duydum ve avukata gittim.Bu arada dul olan teyzemde dedemlerin evinde oturuyordu.Avukat satılan tüm malları geri alabileceğimizi, teyzemi de evden çıkartıp evi sattırabileceğimi söyledi.Dayım memurdu ve sahte imza dolayısıyla onunda işinden olacağını, yani herkesin bir bedel ödeyeceğini anlattı.
Ben ne yaptım gerizekalı bir şekilde, dayım işinden olur dedim vicdan(salaklık) yaptım, teyzem zaten dul evinden edemem dedim ve dava açmadım.Üstüne birde hala bana küslük verdiler karşılık olarak.Kısacası ben pişman oldum.Malları almadığım için değil, kendimi aptal yerine koydurup, onların ezmesine izin verdiğim için.Gerçekten olay anlattığınız gibiyse babanız bildiği gibi yapsın.
Ben ne yaptım gerizekalı bir şekilde, dayım işinden olur dedim vicdan(salaklık) yaptım, teyzem zaten dul evinden edemem dedim ve dava açmadım.Üstüne birde hala bana küslük verdiler karşılık olarak.Kısacası ben pişman oldum.Malları almadığım için değil, kendimi aptal yerine koydurup, onların ezmesine izin verdiğim için.Gerçekten olay anlattığınız gibiyse babanız bildiği gibi yapsın.