• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden atmak degil mi bu?

Cok tesekkurler kizlar
Halamin yaptiklarindan sonra asil babama kiyamamam gerekiyordu.
Vicdanim biraz ters calisti galiba.
Ne de olsa karar babamin, size sonucu yazarim.
Sayenizde icim biraz daha rahatladi.
O ev bize haram gibi dusunuyordum ama sizler beni aydinlattiniz❤

Bence babanız haklı madem ihtiyacı varmıs gelip düzgünce abisine açıklayıp tatlıya baglayabilirdi babanız bu ladar mı gaddar ki karsı cıksın.halanız bana göre suclu kusura bakmayında haketmiş bence bunu yaptı ise sonucunuda az cok tahmin etmiştir yaptıgı hırsızlıga girer babanızın hakkını gasp etmiş.bence siz karısmayın aynısını siz yapsanız emin olun abinizde aynısı yapar .herkes hakkını alması lazım.ne eksik ne fazla

Babanizi cok acimasiz buldum acikcasi. Dedemin bir evi vardi, arsanin yarisini daha gencliginde babamin uzerine yapmis tek oglu o filan diye. Dedem vefaat etti mal paylasimina geldi sira babamin o arsada iki hakki olmasina ragmen arsa esit bolundu kardeslere.

Sizin tavriniz cok hosuma gitti, insallah birilerinin gozu akli kala kala satis gerceklesmez. Bu mal mulk davalari sorunlu isler ne yazikki paran mi var derdin var resmen

Babanizi cok acimasiz buldum acikcasi. Dedemin bir evi vardi, arsanin yarisini daha gencliginde babamin uzerine yapmis tek oglu o filan diye. Dedem vefaat etti mal paylasimina geldi sira babamin o arsada iki hakki olmasina ragmen arsa esit bolundu kardeslere.

Sizin tavriniz cok hosuma gitti, insallah birilerinin gozu akli kala kala satis gerceklesmez. Bu mal mulk davalari sorunlu isler ne yazikki paran mi var derdin var resmen
Mesela durum ayni aslinda.
Sizin babanizin yaptigi dogru.
Halam da aynisini yapmali.
Herkesin hakkini vermeli.
Bir evi olsaydi hic umursamazdim...

halan evdeki payları üzerine geçirecek kadar kurnaz, babanın hakkını yiyor ve sen halana acıyorsun. elinde olsa tüm evi toptan götürecek demekki.

Halanız dalavere yapmamış bence babası bende ölünce halanız ortada kalmasın diye yapılmış maaşı kullanamıyor iş bulması zor nasıl yaşayacak bu kadın
Görünen o ki büyükler haklı annenizin inadından o da babasının evladı başını sokacağı yeri olması için yapılmış ben kötü niyet görmedim
evi olmayan kadın bir canı varda, iki oğlu varmışta bakarmış gelinler evinde istermisin hiç

Valla halanızı malanızı bilmem de fotoğraftaki bayan sizseniz eğer çok güzelsiniz maşallah :)
not: kesinlikle erkek değilim :))

Halanda az değil, kurnazlık yapayım derken kendi kazdığı çukura düşmüş. öyle yapmasaydı, kardeşinin gözünden de düşmezdi. Sürekli kurnazlık düşündüğü için de yıllardır iki yakası bir araya gelmemiş anlaşılan. Kendi düşen ağlamaz... Sen güzel düşünüyorsun fakat halan kıymet bilecek bir insan değil gibi. Baba'na hak vermelisin, ölüm hak miras helal. Kaldı ki babanın derdi mirastan öte kardeşinden aldığı darbe, bu yüzden iş inada binmiş... Her ailede illaki oluyor buna benzer durumlar. halana da fazla üzülme, onun için dua et, yaptıklarından pişman olsun. Çünkü kardeş hakkı yemek çok günah. Başına ne gelirse de bundan gelir. Ektiğini biçer... Oluruna bırak, dert etme, babanın meselesi sonuçta.....

Birileri bi ara senin için "Fake Hesap mı?" diye konu açmıştı da çok sinirlenmiştim, o yüzden aklımda kalmışsın. Neyse konuna gelirsek:

Çok iyisin be güzelim, keşke iyiliğinin de karşılığını görebilsen :)

Bizimde böyle şeylerimiz oldu. Babamın ailesinin maddi durumu iyi bizimki kötü ama buna rağmen babam kardeşlerine kıyamadı annem ise hiç müdahale etmedi sağolsun. Onlar yaptı biz yapmayalım dediler ikiside. Bende takdir ettim bi evlat olarak. İhtiyacınız yoksa kimseyi zora sokmaya lüzum yok bence.

Dedeniz alzheimer hastası ve de halayla beraber yaşadığına göre bütün bakımını halanız üstleniyordu o zaman.Bu tür hastalara bakmak çok zordur.Annenizin ,babanızın sağlığında bakımına yardımcı olduğu oluyor muydu?Eğer sizin ailenizde bakıyorsa haklılar.Ama sağlığında arayıp sormayıp,bütün yükü halanızın üzerine bıraktıysalar,dede öldükten sonra evin derdine düştüyseler ,hala haklı çıkmamakta.

Dedeniz alzheimer hastası ve de halayla beraber yaşadığına göre bütün bakımını halanız üstleniyordu o zaman.Bu tür hastalara bakmak çok zordur.Annenizin ,babanızın sağlığında bakımına yardımcı olduğu oluyor muydu?Eğer sizin ailenizde bakıyorsa haklılar.Ama sağlığında arayıp sormayıp,bütün yükü halanızın üzerine bıraktıysalar,dede öldükten sonra evin derdine düştüyseler ,hala haklı çıkmamakta.
Olmeden onceki son 3 ay inme gecirdi.
O zaman oldu rahatsizligi.
Yillardir cok iyiydi. Kendi isini kendi gorurdu.
Babaannem de oyle. Hic baktirmadilar kendilerine.

Back
X