- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Aramızda asılmayacak sorun yok ,fakat benim de , onunda bu ev yüzünden özgürlümuz kısıtlandı , aynı evi paylasmanın agırlıgını kaldıramadım , cokta seviyorum ama ayrı yasarken hetsey daha güzeldi .
ben yeni degil yaklasık 2 aydır dusunuyorum ,defalarcada anlattım oda Lafı anlamadan ayrılığa bağladıKendinizi onun yerine koyun...
Beraber yasiyorsunuz, sizin aklinizda hic boyle bir sey yokken, erkek arkadasiniz cikip ben daraldim, 15 gune arkadaslarla baska eve cikacagim, ama niyetim ayrilik degil, kendimle kalmak istiyorum, simdi de arkadaslar da kalmaya gidiyorum dese ne hissederdiniz?
Buna kesin kararliysaniz bile onunla yasarken onunla konusup onu ikna edip hareket etmeliydiniz...
Yillarca erkek arkadasimla yasadim, o donemde bana boyle boyle deseydi, ben de aglar, zirlar, 7 saat durmadan kufreder, ayrilirdim...Ya da en basindan ilerde dahi ortak yasam kaldirabilecek bir yapiniz yoktu, o zaman en bastan ayni eve cikip sonra onu bu sekilde birakmamaniz gerekirdi...
Siz sogumadan o isyan edip edip sonunda da sizden soguyacak, hatta bunlari yasattiginiz icin buyuk bir sinirle...
Dedigim gibi yapi meselesi belki ama olmasi gereken onun da bu fikre ikna olmasini saglayip hareket edilmesiydi, kirilmakta, kizmakta hakli bence...
Of konuştum canım , defalarca hemde ..Anladım canım.
Ayrılma sebebinde sorun yok ama şekilde problem var.Kendini onun yerine koy. Konuşarak halledilebilecek bir şey ama çok kırılmış belli.
Bana sonunda oyle olacak gibi geliyor, cunku artik evimizi omrumuzu paylasiyoruz diyen dusunen bir adam var karsisinda sen beraber yasama durumu beni bunaltti diyorsun, yani kafa yapilariniz farkli... Benim icin de bu ayrilik anlamina gelirdi, beni onunla yasamaya alistigim evde tek basima biraksa, o evi degistirir iliskiyi de bitirirdim, seninki ya da onunki dogru ya da yanlis degil ama farkli dusunuyorsunuz...ben yeni degil yaklasık 2 aydır dusunuyorum ,defalarcada anlattım oda Lafı anlamadan ayrılığa bağladı
Haklısın birde onun soğuması var ki bende ona yıkılırım
Ağlattın beniBana sonunda oyle olacak gibi geliyor, cunku artik evimizi omrumuzu paylasiyoruz diyen dusunen bir adam var karsisinda sen beraber yasama durumu beni bunaltti diyorsun, yani kafa yapilariniz farkli... Benim icin de bu ayrilik anlamina gelirdi, beni onunla yasamaya alistigim evde tek basima biraksa, o evi degistirir iliskiyi de bitirirdim, seninki ya da onunki dogru ya da yanlis degil ama farkli dusunuyorsunuz...
Açıklama yapıyorum Yada yapmayı beceremiyorum bilemedimBiskrem, erkekler bazen bizim hareketlerimize anlam veremez. Her ne kadar evleri ayırma kararının nedeni ne bilmesem de bi karar vermişsin sonuçta. Erkek arkadaşına bi açıklama yaptın mı evden ayrılma sebebinle ilgili? Terkedilmiş hissetmesi normal geldi bana. Bi alışkanlık, bi bağlılık oluyor çünkü aynı evde yaşarken. Bu durumu beraber aşın bence, hemen soğuyorum falan deme. Eminim mantıklı bi açıklama yaparsan onun da kafasına yatar.
Ya yapma, uzmek istemiyorum seniAğlattın beni
Aynen milena bizim kadar yansitmiyorlar belki ama cok baglaniyorlar, anlam yukluyorlar aslinda...Erkekler duygusal değildir lafını o kadar ciddiye alıyoruz ki bazen özküzlüğü yapan biz kadınlar oluyoruz ne de olsa erkektir, kırılmaz demek suretiyle. Kendimden biliyorum. :)
Aslında en büyük hatam başta keşke aynı eve geçmeseydim , önceden haftada 3 -4güm görüşürdük çokta mutluydum , Evliliği zaten hiç aklımdan geçirmedim geçirmiyorum ..Ya yapma, uzmek istemiyorum seni
Ama erkek arkadasin adina da uzuldum ben, o ev ona nasil agir geliyor simdi biliyor musun?
Dedim ya cok uzun yillar erkek arkadasimla yasadim, simdi esim hala da yasiyorum, ben daraldim ayni evde olmuyor dedigini dusunemiyorum bile...
Bir de erkekler tahmin ettigimizden cok daha fazla baglaniyorlar emin ol, simdi ornek verip iyice duygusallastirmak istemiyorum seni...
Iyi dusun canim, onunla yasamak mi baska bir sey mi seni daraltan? Altinda yatan baska bir seyse onu cozmeye calis, cunku seven iki insanin ayni evi paylasmasindan dogal ne olabilir? Yani bana uymaz olmaz diyorsan da keske en basindan bunu bu sekilde ilerletseydin, ya da ara ara gidip gelseydiniz, ayni eve cikmak yerine...Iyi dusun, ortada sevdigim birisi var, ben daraldim bunaldim vs. diye onu kaybetme derim...
Sadece evi değil , bizde ayrılalım diye bana Yazmış , ben ne diyeceğimi şaşırdımAynen milena bizim kadar yansitmiyorlar belki ama cok baglaniyorlar, anlam yukluyorlar aslinda...
Umarim orta bir yol bulurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?