evden ayrılacagımı söyledim

fake gibi geldi yani. çok troll çıkıyo aramızda. tiki kız ayağına yatıp erkek arkadaşımla eve çıktım ama bla bla oldu. genelde burada evli kadınlar var ya o yüzden; sevgilisiyle eve çıkan genç kızlar hemen fark ediliyo ( çoüu zamanda olumsuz eleştiriliyor) o yüzden dedim.

Evlilik tabi ki karar, sana ve size bagli...
O zitliklar bile guzel yeri gelince emin ol, ilk yillar cok zor biliyorum, kisilik catismalari, herkesin kendi dogrulari ilk 1-2 yil kavga gurultu eksik olmuyor... Onemli olan onu atlatmak iste...

Sadece evi değil , bizde ayrılalım diye bana Yazmış , ben ne diyeceğimi şaşırdım
Hakli cikarim diye korkuyordum
Su an ona verdigin mesaj ne biliyor musun senin ne durumda oldugun umrumda degil yarin bir gun tam da bana guvendigin zamanda sana sirtimi donebilirim...
Su sureci sakin kal ve iyi yonet biskrem...

Hakli cikarim diye korkuyordum
Su an ona verdigin mesaj ne biliyor musun senin ne durumda oldugun umrumda degil yarin bir gun tam da bana guvendigin zamanda sana sirtimi donebilirim...
Su sureci sakin kal ve iyi yonet biskrem...
bulus yuz yuze konusmayı teklif ettim , yalnız hic ses yok halen ,cvp yazmadı .

bulusup yüz yüze konusmayı teklif ettim ama halen cv p yok ..
Tamam bekle cevabini asiri ustunme dusme, su an kizgin iyice isler sarpa sarar, azicik sakinlesin...
Biraz daha bekledin cevap vermediginde ben birlikte yasamaya degil sana anlam yukledim, sen de oylesin diye dusundum, seni hala seviyorum, tek sorunum evdi, yuz yuze gelip konusalim en iyisi, biraz sakinles ve bana cevap ver bekliyorum yaz istersen...

birazdan yazar ona eminim , bulusunca sinirlenmemek ixin elimden geleni yapıcam , ya birbirimizi üzmeden , iliskimizi zedelemeden su isin icinden cıkarım insallah.

Neden hala ikinizin evi olan eve gidipte yüzyüze halletmiyorsunuz? Bu kadar basit bisey mi sizin icin mesajla halletmeye ugrasiyorsunuz? Kocaman insanlar olmussunuz, sevgiliyle beraber yasamaya karar alirkende mesajlasarak anlasmadiniz heralde, o zaman evi ayirirkende medenice yüz yüze konusun... Bu tavriniz cok itici, iliskinizi ciddiye almiyormus gibi geliyor, ki büyük ihtimal sevgilinizde öyle algiliyor...

mesafe koy derken bu mesafenin hep ya da hiç olduğunu düşünmemek lazım aslında "kendine ait bir oda" lazım ilişkinin bir yerlerinde, özgürlüğünün kısıtlandığını hissetmemek için. Bu odanın illa duvarlarla çevrili olması şart değil, tartışmadan, gerginlikten sonra kendini dinlemek için yoksa koltuğun öteki kenarı bile olur. Bu yer sağlanamamışsa ve sessizliğine, sadece kendinle konuşmana fırsat yoksa işler kötüye gidiyor.

Bence aşk aynı evi paylaşmadan daha güzel gerçekten..
Ama daha da aldatıcı işte.

Bir insanı gerçek anlamda ancak aynı evde tanıyabiliyorsunuz..

bence sevgiliyle aynı eve çıkma kararı evlilik kararından daha zor ve düşünülmesi gereken bir karar.öyle haydi ben gidiyorum diyerek 7 yıllık ilişkinizi kolay harcamışsınız gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…