- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
-
Evlilik tabi ki karar, sana ve size bagli...Aslında en büyük hatam başta keşke aynı eve geçmeseydim , önceden haftada 3 -4güm görüşürdük çokta mutluydum , Evliliği zaten hiç aklımdan geçirmedim geçirmiyorum ..
Aynı evi paylaşınca aradaki zıtlıklar ortaya çıkıyor .oysaki 7 Yıldır beraberiz.
Hakli cikarim diye korkuyordumSadece evi değil , bizde ayrılalım diye bana Yazmış , ben ne diyeceğimi şaşırdım
Kendinizi onun yerine koyun...
Beraber yasiyorsunuz, sizin aklinizda hic boyle bir sey yoktu, o zaman en bastan
bulusup yüz yüze konusmayı teklif ettim ama halen cv p yok ..Hakli cikarim diye korkuyordum
Su an ona verdigin mesaj ne biliyor musun senin ne durumda oldugun umrumda degil yarin bir gun tam da bana guvendigin zamanda sana sirtimi donebilirim...
Su sureci sakin kal ve iyi yonet biskrem...
bulus yuz yuze konusmayı teklif ettim , yalnız hic ses yok halen ,cvp yazmadı .Hakli cikarim diye korkuyordum
Su an ona verdigin mesaj ne biliyor musun senin ne durumda oldugun umrumda degil yarin bir gun tam da bana guvendigin zamanda sana sirtimi donebilirim...
Su sureci sakin kal ve iyi yonet biskrem...
Tamam bekle cevabini asiri ustunme dusme, su an kizgin iyice isler sarpa sarar, azicik sakinlesin...bulusup yüz yüze konusmayı teklif ettim ama halen cv p yok ..
birazdan yazar ona eminim , bulusunca sinirlenmemek ixin elimden geleni yapıcam , ya birbirimizi üzmeden , iliskimizi zedelemeden su isin icinden cıkarım insallah.Tamam bekle cevabini asiri ustunme dusme, su an kizgin iyice isler sarpa sarar, azicik sakinlesin...
Biraz daha bekledin cevap vermediginde ben birlikte yasamaya degil sana anlam yukledim, sen de oylesin diye dusundum, seni hala seviyorum, tek sorunum evdi, yuz yuze gelip konusalim en iyisi, biraz sakinles ve bana cevap ver bekliyorum yaz istersen...
Konuyu okumadan fake yazanlardan sanırım.
Umarim canim, iyi haberlerini ver, ama tek tavsiye onun acisindan da dusun...birazdan yazar ona eminim , bulusunca sinirlenmemek ixin elimden geleni yapıcam , ya birbirimizi üzmeden , iliskimizi zedelemeden su isin icinden cıkarım insallah.
tamam canım saol , tavsiyene uyucam :)Umarim canim, iyi haberlerini ver, ama tek tavsiye onun acisindan da dusun...
cicikleriniz ne kadar güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?