Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yalvarmaz. Senin evinin sorumlulugunu almayan, kavgada da annesinin evine kacan sorumsuz bi kadin oldugunu dusunuyo. Sana niye yalvarsin yaniYok geri adım atamam. Bana sürünceksin seni affetmiycem gibi çok ağır laflar söyledi. Bu durumda geri adım atıp yalvarması gereken o olmalı![]()
Ben yapı gereği küs duramıyorum soğuk davranamıyorum hemen barışalım diyorum o yüzden çok şımardı son zamanlarda kavga ediyoruz sürekli bazen o da kabul ediyo şımardığınıKendine bir hizmetci tutsub yada alsin bezi eline kendi yapsin
Birak bir kac gün arasada yazsada hic orali olma , fazla yüz bulmus akillansin azcik...
Evet öyle düşünüyo ama her gün çeşit çeşit yemek yapıyorum hergün temizlik yapıyorum ve ilk defa gururum kırıldığı için anneme geldim bu da bana haksızlık değil miYok yalvarmaz. Senin evinin sorumlulugunu almayan, kavgada da annesinin evine kacan sorumsuz bi kadin oldugunu dusunuyo. Sana niye yalvarsin yani
Evlendiğimizden beri böyle çok uğraştım ama düzelmiyo kendi evin hanımı bende evin küçük çocuğu gibi davranıyo zaten ancak doktora gitmesi şartıyla barışcam
Tartisirdiniz konusurdunuz dort duvar arasinda hesabinizi yapardiniz. Bu kadar kavgadan ev terk edince suclu sen olursun. Adam da sana yalvarip yakarmaz hayal kurma. Hatta belki aramaz bile seni yani birak yalvarmayi. Su an hatanin buyugu sende.Evet öyle düşünüyo ama her gün çeşit çeşit yemek yapıyorum hergün temizlik yapıyorum ve ilk defa gururum kırıldığı için anneme geldim bu da bana haksızlık değil mi
hergün aynı yerlerimi temizliyorsun?Evet öyle düşünüyo ama her gün çeşit çeşit yemek yapıyorum hergün temizlik yapıyorum ve ilk defa gururum kırıldığı için anneme geldim bu da bana haksızlık değil mi
Haftada 2 gün heryeri süpürüp siliyorum toz alma vs onun dışında günlük temizlik mutfak tezgahi vs neresi kirlendiyse orayi temizliyorum klozet vshergün aynı yerlerimi temizliyorsun?
akşam geldiğinde evimi inceliyor?
bu titizlik değil hastalık olmuş artık bunları detaylarıyla oturup konuşmanızda fayda var
Daha önce böyle bi şey yaşamadım nasıl olcak bende merak ediyorum ama çok konuştum ve hep aynı devam etti hiç kendini bozmuyo aman kırılır diye düşünmüyo bende biraz gözü korksun istedim evi terk etmek tabiki yanlış ama çok ağır konuştuTartisirdiniz konusurdunuz dort duvar arasinda hesabinizi yapardiniz. Bu kadar kavgadan ev terk edince suclu sen olursun. Adam da sana yalvarip yakarmaz hayal kurma. Hatta belki aramaz bile seni yani birak yalvarmayi. Su an hatanin buyugu sende.
O yalvaran kim oluyo biliyo musun mesela adam aldatmis kadin evi terk etmis o adam yalvariyo. Sen mevzuyu cok yanlis anlamissin
Genetik olarak akıl hastalıkları varmış malesef bende öğreneli çok olmadı dengesizlik huysuzluk gibi başlıyomuş daha sonra yaşla beraber şizofreniye kadar gidiyomuş önlem alınmazsa anneannesinde ve dayısında var malesef birazda bundan korkuyorumDoğru bir karar.
Hastalık değil karakterine de işlemiş olabilir. Kendi yapmayı yalnızca sizden beklediğine göre.
Hayatı hem kendisine hem çevresindekilere zehir etmeyi seven insanlarda azımsanmayacak kadar çok.
Hayır titiz biri olduğunu bile fark etmedim 1.5 sene sevgiliydik..zaten hasta olduğunu kabul etmiyo ona göre normali o ablasının ve annesininde öyle olduğunu düşünüyo ama aksine onlar bana hergün de yapsan haftada 1 de yapsan aynı kendini yıpratma eşine de çok yüz verme yarın bi gün işe başladığında başedemezsin dedilerevlenmeden önce anlatmış mıydı temizlik hastası olduğunu?
İnşallah iyi sonuçlanırÖfkeyle kalkan zararla oturur qma insan ne dusunecegini ne yapacağını bilemiyo bazen işte.. madem böyle bi karar verdin devam et bakalim nolcak umarım iyi bir şekilde sonuçlanır ve bu temizlik hastalığını da cozersiniz bi an evvel
bunları herkes yapıyor abartı olan eşiniizn ev temizliğine aşırı karışması sizi bunaltması bunu terketmesi lazımHaftada 2 gün heryeri süpürüp siliyorum toz alma vs onun dışında günlük temizlik mutfak tezgahi vs neresi kirlendiyse orayi temizliyorum klozet vs
Benim çevremdekiler genelde haftada 1 yapıyo oyüzden bana öyle geldi demekki. İnşallah bırakır pek ümidim yok amabunları herkes yapıyor abartı olan eşiniizn ev temizliğine aşırı karışması sizi bunaltması bunu terketmesi lazım
Obsesif olduğunu düşünüyorum bende anlayışsızda ama herkes çok vicdanlı çok yumuşak başlı filan diyoeşiniz çok anlayışsız ya da obsesif
Obsesif olduğunu düşünüyorum bende anlayışsızda ama herkes çok vicdanlı çok yumuşak başlı filan diyo
Evet aynen öyle. Çok Üzgünüm ben merak ediyorum şimdi napıyo caba diye o hiç merak etmiyo demekki duygusuz biri olmak isterdimböyle tipler zaten evde eşine yapar yapacağını,dışarıda hakkını arayamayan,mülayim erkekler , eşine karşı son derece anlayışssız olurlar .