• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrıldım...

Kızlar mrb. Moralim çok bozuk. 1 senelik evliyim ilk defa eşimden ayrı uyuyacağım ve ilk defa küsüp annemlere geldim. Sorun eşimin temizlik takıntısı sürekli temizlik yapıyorum ama bu hafta hasta olduğum için yapamadım ama ev kirli filan değildi dağınık da değildi. Zaten eşim bu konuda çok takıntılı hemen hiç iş yapmıyosun filan diyo. Üstelik şuan mesaj filan da atmıyo çok kırgınım

Kendi ne ise yariyormus.. kendi yapsin.. bastan öyle alistirirsan herseyi senden bekler.... bide hastasin yani.. kirli olsa ne olcak

Evet adım atmıycam bebek olsa daha kıymetli olurdun diyo arkadaşım ama bilmiyorum bu işleri pek
Amann ha evlilik oturmadan bebek yapmakta bakmakta çok zor kendimdenn biliyorum acele etme çocuk istiyosa tedavi olsn ayrıcada bi kadının kıymeti çocyk doğurcak die olmaz yani

Amann ha evlilik oturmadan bebek yapmakta bakmakta çok zor kendimdenn biliyorum acele etme çocuk istiyosa tedavi olsn ayrıcada bi kadının kıymeti çocyk doğurcak die olmaz yani
Evet bende bi yandan korktum bi yandan istedim çocuk ufak tefek sorunlar diye düşündüm hep ama içimi çeke çeke ağlayasım var ayrı olduğumuz için

Evet adım atmıycam bebek olsa daha kıymetli olurdun diyo arkadaşım ama bilmiyorum bu işleri pek
Bebek istiyosa önce tedavi olsun sonrasında o bebeğe de yazık ewlilik oturmadan bebek yapmakta bakmakta çok zor kendimden biliyorum ayrıca bi kadın çocuk doğurcağı için kıymetli olmaz dimi

sebeb temizlikmi:KK57::KK57:
ve sende kaktın gittin annenın evıne ölemı :KK57::KK57:
haklıken ahksız duruma dusmusun bravo !!!
cokmu temızlık hastası ver bezı elıne yapsın homurdanıyomu takmayacaksın . takarsan temızlık yaparsan habıre ıstedıkce ıster adamda . :KK67:bırak homurdansın dursun tek derdınız bu olsun yahu....

Yok geri adım atamam. Bana sürünceksin seni affetmiycem gibi çok ağır laflar söyledi. Bu durumda geri adım atıp yalvarması gereken o olmalı :KK43:
bence geri adim atma zaten cevresinde adam gibi insanlae varsa bunu icin bosanilinirmi diyecektir ona kabahat bulacaktir benim bildigim her gun temizlik yapilmaz her gun supurulur silme olayi 2 3 gunde bir yapilir giden kloraga temizlik malzemesine yazik ben sadece her gun mutfagi siliyorum bide banyiyu temizliyorum tip tepel temizlik ayda bir yapilir fazlasi musriflik bana gore

sebeb temizlikmi:KK57::KK57:
ve sende kaktın gittin annenın evıne ölemı :KK57::KK57:
haklıken ahksız duruma dusmusun bravo !!!
cokmu temızlık hastası ver bezı elıne yapsın homurdanıyomu takmayacaksın . takarsan temızlık yaparsan habıre ıstedıkce ıster adamda . :KK67:bırak homurdansın dursun tek derdınız bu olsun yahu....
Temizlikten yola çıkıp kırıcı laflar ediyo :( mesaj atıyo whatsptan cevap yazmyorum

bence geri adim atma zaten cevresinde adam gibi insanlae varsa bunu icin bosanilinirmi diyecektir ona kabahat bulacaktir benim bildigim her gun temizlik yapilmaz her gun supurulur silme olayi 2 3 gunde bir yapilir giden kloraga temizlik malzemesine yazik ben sadece her gun mutfagi siliyorum bide banyiyu temizliyorum tip tepel temizlik ayda bir yapilir fazlasi musriflik bana gore
Mesaj atyo whatsptan cevap yazmyorum beni kaybetmek istemiyosan böyle devam et yazmış

Temizlikten yola çıkıp kırıcı laflar ediyo :KK43: mesaj atıyo whatsptan cevap yazmyorum
pekı bir şey sorcam hıc bu mevzuları kavga etmeden senınde bır bırey olduğunu bu lafların senı yaraladığını neden böle anlamsızlıklar yüzünden bırbırınıze zarar verdıgınızı gıbı konuşma yaptınızmı yoksa hemen höt hötmu yaklaşımlarınız. elbette bı yerden bı baslanırr ohoo bı bakmışın neyden tartışma çıktını bıle unutmuş bamabaska konulara laflara gelmısınızdırn bu hep böle bı tek sızde degıl ....

Back
X