• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden ayrıldım...

bak simdi annene gitmekle hata etmissin com daha büyük biseyde gideblirdin
en ufak kavgada gitme ki alısmasın yarın öbür gün git anan orda dediginde daha zoruna gider

kavgada etsen git baska odaya sen temizlik icinde yazdım zaten ben böyleyim gücüm buna yetiyo de haa daha temiz istiyosan ya yardım et yada temizlikci tut de ,

esinin isi nedir saatleri falan
Eşimin işi yorucu değil çoğu zaman bütün gün oturuyo akşam 6 sabah 9 ama o yardım etmek istemiyo ev hep çamaşır suyu koksun ve çeşit çeşit yemek olsun istiyo. Daha büyük şeylerde oldu kv yüzünden ama hiç gelmedim hiç küs uyumamistık şimdiye kadar bana şuan çok koyuyo

Eşimin işi yorucu değil çoğu zaman bütün gün oturuyo akşam 6 sabah 9 ama o yardım etmek istemiyo ev hep çamaşır suyu koksun ve çeşit çeşit yemek olsun istiyo. Daha büyük şeylerde oldu kv yüzünden ama hiç gelmedim hiç küs uyumamistık şimdiye kadar bana şuan çok koyuyo
oooo nerdeymis o iş
iş sende bitiyo valla al karsına konus net ol ben bu dediklerini yapamam de eee sen yap yada temizlilci tut dediginde ne diyo yada ev dagınık olunca napıyo sen napıyosun hemen ortalıgı toplamayamı kalkıyosun o bagrınca

o
Eşim şimdi beni kaybetmek istiyosan böyle devam et beni kaybetmene ramak kaldı bil sende konuşacaksın ama dinleyen bulamıycaksın filan yazıyo whatspa giriyosun kimle konusuyosun bu saatte bana cevap vermiyosun filan yazıyo
oooo ne diyo o yaa bence büyük bi ders vermen lazım sen karını camasur suyu icin bosıcaksan buyur mahkemeye yaz engelle yazamasın bi daha kudursun ayıp ya ne demeke 6 ayda hemde

oooo nerdeymis o iş
iş sende bitiyo valla al karsına konus net ol ben bu dediklerini yapamam de eee sen yap yada temizlilci tut dediginde ne diyo yada ev dagınık olunca napıyo sen napıyosun hemen ortalıgı toplamayamı kalkıyosun o bagrınca
Yok zaten genelde toplu oluyo ama bağırınca toplamaya çalışmıyorum ev zaten toplu temiz filan diyorum ters tepki veriyorum bıktım bi tavrindan filan diyorum yani her şeyi denedim konuşmayı ağır da konuştum normal de konuştum yumuşak da konuştum yok adamın huyu böyle 1 senelik evliyim ben

Bence tedavi sart.
Kendimden biliyorum cunku.
Bende de simetri hastaligi ve asiri otesi bir titzlik vardi.
Mesela evi sileceksem, belli santim araligi ile silerdim. Koltuk 1 cm kaysa, kafayi yerdim. Kalabalik ortamlarda kapi koluna dokunup, kapiyi bile acamazdim.
Sabah 6 da temizlige baslar, gece saat 3 te bitirirdim vs. Vs.
O zamanlarda ki ruh halimi anlatayim...
Mesela ev halkindan herhanhi birisi bardagimin duzenini degistirse, yer de bir parca bir sey gorsem, hemen agresiflesir ve kendimi yipratirdim.
Baktik olacak gibi degil, tedaviye basladik. Ama kapsamli bir tedaviydi, ailem de dahil edilmis, onlarla da konusulup is birligi yapilmisti. Ama ben doktorun aileme ne soyledigini bilmiyordum.
Once sabah 8 aksam 10 seklinde ilk zamanlar ilacla uyimam saglandi. Uyku duzenim icin.
Sonra mesela ben bir yeri duzlediysem ailem arkamdan orayi kasitli bozardi (doktor " nereyi duzenliyorsa, arkasindan hemen bozun"demis)
Ilk zamanlar deli olur, soylenirdim. Sonra bas edememeye basladim. Zaten doktun ostedigi de beni pes ettirmekmis.
Ve oylede oldu.
Artik gina gelmeye, salmaya basladim cunku yetemiyordum.
Sonuca gelince...
Simdi saldim cayira, mevlam kayira :KK48::KK48::KK48:
Artik takmiyorum. Olursa olur, olmazsa cokta tin :KK53::KK53::KK53:

o

oooo ne diyo o yaa bence büyük bi ders vermen lazım sen karını camasur suyu icin bosıcaksan buyur mahkemeye yaz engelle yazamasın bi daha kudursun ayıp ya ne demeke 6 ayda hemde
Nasıl ders vercem canım

Bence tedavi sart.
Kendimden biliyorum cunku.
Bende de simetri hastaligi ve asiri otesi bir titzlik vardi.
Mesela evi sileceksem, belli santim araligi ile silerdim. Koltuk 1 cm kaysa, kafayi yerdim. Kalabalik ortamlarda kapi koluna dokunup, kapiyi bile acamazdim.
Sabah 6 da temizlige baslar, gece saat 3 te bitirirdim vs. Vs.
O zamanlarda ki ruh halimi anlatayim...
Mesela ev halkindan herhanhi birisi bardagimin duzenini degistirse, yer de bir parca bir sey gorsem, hemen agresiflesir ve kendimi yipratirdim.
Baktik olacak gibi degil, tedaviye basladik. Ama kapsamli bir tedaviydi, ailem de dahil edilmis, onlarla da konusulup is birligi yapilmisti. Ama ben doktorun aileme ne soyledigini bilmiyordum.
Once sabah 8 aksam 10 seklinde ilk zamanlar ilacla uyimam saglandi. Uyku duzenim icin.
Sonra mesela ben bir yeri duzlediysem ailem arkamdan orayi kasitli bozardi (doktor " nereyi duzenliyorsa, arkasindan hemen bozun"demis)
Ilk zamanlar deli olur, soylenirdim. Sonra bas edememeye basladim. Zaten doktun ostedigi de beni pes ettirmekmis.
Ve oylede oldu.
Artik gina gelmeye, salmaya basladim cunku yetemiyordum.
Sonuca gelince...
Simdi saldim cayira, mevlam kayira :KK48::KK48::KK48:
Artik takmiyorum. Olursa olur, olmazsa cokta tin :KK53::KK53::KK53:
İnşallah benim eşimde iyi olur

Benimkide dağınıklığa hiç gelemez tozdan mefret eder bnde tartışıyorum bazen ama huy işte sinirleniyor hemn bende ev sürekli her saniye nizamlı duramıo kendi evimde asker olamam kusura bakma nasıl rahat hareket edersem öle sanki evi bk götürüo diorum kavga çıkarıosun bu yüzden falan . Bnde hastaydım hareket edemiodum toz yüzünden yine sinirlendi senin kafanı duvara sürterim bak demişti sinirden bnde gülmemek için zor tutmuştum kendimi çünkü çok saçma bi mevzuda sinir oluo siniri geçincede özür dilio aluştım artık huy işte yapcak bişey yok

Benimkide dağınıklığa hiç gelemez tozdan mefret eder bnde tartışıyorum bazen ama huy işte sinirleniyor hemn bende ev sürekli her saniye nizamlı duramıo kendi evimde asker olamam kusura bakma nasıl rahat hareket edersem öle sanki evi bk götürüo diorum kavga çıkarıosun bu yüzden falan . Bnde hastaydım hareket edemiodum toz yüzünden yine sinirlendi senin kafanı duvara sürterim bak demişti sinirden bnde gülmemek için zor tutmuştum kendimi çünkü çok saçma bi mevzuda sinir oluo siniri geçincede özür dilio aluştım artık huy işte yapcak bişey yok
Peki sence napıyım cevap yazıyım mı bana kırıcı şeyler söyledi

Benim eşimde işten gelir bazen evimizindr maaşallahı var yerler leş gibi der (3gün süpüremediğim oluyor bazen)alır eline süpürgeyi süpürür..Ama bana temizlik konusunda asla laf etmez hatta temizleme hastasın çok temizliyorsun kendini yıpratma der..Ama herkesin huyu işte farklı farklı

Benim eşimde işten gelir bazen evimizindr maaşallahı var yerler leş gibi der (3gün süpüremediğim oluyor bazen)alır eline süpürgeyi süpürür..Ama bana temizlik konusunda asla laf etmez hatta temizleme hastasın çok temizliyorsun kendini yıpratma der..Ama herkesin huyu işte farklı farklı
Peki ben napiyim sence

Peki ben napiyim sence
Can'ım boşanacak bir durum göremedim ben ..Bence bu gece daha mesaj atma ama eşinin huyu Nasıl ona göre davran..Benimkinin küsme huyu yoktur mesela ben küsersem barıştırsan kadar uğraşır hatasını anlar gönlümü alır ama bazıları var kin tutar olay daha da büyüyüp dallanıp budaklanır

Can'ım boşanacak bir durum göremedim ben ..Bence bu gece daha mesaj atma ama eşinin huyu Nasıl ona göre davran..Benimkinin küsme huyu yoktur mesela ben küsersem barıştırsan kadar uğraşır hatasını anlar gönlümü alır ama bazıları var kin tutar olay daha da büyüyüp dallanıp budaklanır
Yok allah korusun boşanmayı düşünmüyorum yazmak istiyorum eşim şuan tehdit modunda beni kaybedersin vb biraz pişman olsun istiyorum aslında hemen cevap yazmak istiyorum ama onu daha fazla şımartmak istemiyorum

Yok allah korusun boşanmayı düşünmüyorum yazmak istiyorum eşim şuan tehdit modunda beni kaybedersin vb biraz pişman olsun istiyorum aslında hemen cevap yazmak istiyorum ama onu daha fazla şımartmak istemiyorum
tam tersi hic cvp yazma o kaybedicegini düsünsün bence ayrıca bu ne cesaret temizlik yapmıyo diye es mi bosanılırmıs bence hic yazma ailenin yanına gelirse sert konus bu sekılde evimde huzursuzluk istemiyorum de

ayrıca annene bisey dedin mi en azından babanı karıstırma annen göz dagı verebilir

Peki sence napıyım cevap yazıyım mı bana kırıcı şeyler söyledi
Diyeceğim şey şu benle tartıştığın beni üzdüğün mevzuya bak ben bu eve namussuzluk yaptığım için gelmedim akrabaların arasında fitne fesatlık yaptığım için gelmedim anana babana saygısızlık yaptığım için gelmedim nerde ne konuştuğum bilmeyen oturup kalkmasını bilmeyen Ve tüm bu saydıklarım şeyler yüzünden kavga edip gelmedim dimi de, peki ya bunlardan şikayet etseydin benden bunlar yüzünden kavga edip annemin evine çıkıp gelsydim senle şu an ayrı yatmamın sebebi sadece temizlik keşke bu saydıklarım yüzünden olsaydı gam yemezdim o zaman senle ayrı yatmama değecek olan şey başını yere eğmemdir öle bişey olmadığı içinde üzüldüm benim için bu kadar basit olmamalı ayrılık sebepleri neyse iyi geceler Allah rahatlık versin yinede de yat

Back
X