Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo bence hiç te oyle değil bu kadin her zaman kocasinin gereksiz takintilarina katlanip yerine getirmis ve hasta olmus is yapamamis kocasi nasil oldun diyecegi yerde utanmadan kavga cikarmis evi terk etti diye kesinlikle sabah ariycak yada aksam pisman olacak boyle yaptigina ben hic oyle dusunmuyorum adam arar yalvarir tabi adamin doktora gitmesi lazim insallah duzelir cok zor boyle biriyle yasamakTartisirdiniz konusurdunuz dort duvar arasinda hesabinizi yapardiniz. Bu kadar kavgadan ev terk edince suclu sen olursun. Adam da sana yalvarip yakarmaz hayal kurma. Hatta belki aramaz bile seni yani birak yalvarmayi. Su an hatanin buyugu sende.
O yalvaran kim oluyo biliyo musun mesela adam aldatmis kadin evi terk etmis o adam yalvariyo. Sen mevzuyu cok yanlis anlamissin
O uyuyodur buyuk ihtimal erkekler bizim gibi bakamaz duruma onlar kavgadan sonra uyuyabilirler buna alisacaksin ne yazikki. Ama sen haklisin onun tedavi olmasina ikna et bu boyle katlanir gider bu bi hastalij tamam her erkek aksam gelince ev daginikligindan hoslanmaz benim kizim cok hareketli ben oyuzden butun gun onun yanindayim o uyuyunca ancak yemegimi yiyorum biraz dinlendikten sonra camasir buladik isleri yapiyorum ev supur yemek yap kocaya falan esimin gelme saatinde anca yetistiriyorum bazende uyuyakaliyorum ev cok daginik olunca hafif yuzu dustugu zamanlar oluyo hemen diyorum ne o surat anlatisli ol kiz cok yaramaz bende insanim butun gun dur bakalim diyorum hemen haklisin diyo. Yani seninki gibi olsa valla hayal edemiyorum yarin bigun cocuk olacak daginik olcak heryerde oyunlarlar bilmem neler bunlari gorunce napicak hep kavga cikar yaniEvet aynen öyle. Çok Üzgünüm ben merak ediyorum şimdi napıyo caba diye o hiç merak etmiyo demekki duygusuz biri olmak isterdim
Bak bi taraftanda seni merak ediyo gittinmi diye soruyo kiyamam siz daha yeni evliymissiniz yarin gonlunu alir uzulmeAnnesi temiz ama her gün temizlik filan yapmaz normal temizlikte yani. Ben buraya gelirken aramıştı gittin mi diye bende evet neden sordun dedim cevap vermeyince kapattım noldu diye mesaj attım bi şey olmadı demiş ama inşallah çok pişman olur![]()
Ev Nasıl temizleniyor öğrensin tek başınakalsın tek başınada görsün gününü
Bal gibi de değişir Can'ım size annemi örnek vereyim:Gençliği babama hizmet etmekle geçti annem çok sessiz ve vefakar bir kadındır babamın ayaklarını yıkardı her sabah bahçeden yola kadar kışın bile onu işe uğurlardı.Yemeği hep babama göre yapardı (Tüm bunlar çok güzel şeyler ama kıymet bilene)Canim benim babamda oyle.annem 50 yasinda kadinin oturdugunu bilmem ne zaman arasam is yapio.ben bekarkende oyleydi.ama babama gene yaranamaz babam illaki sorun cikarir.bura ne boyle bilmem ne kadina eziyet eder.annem vazgeciremedi bu huyundan bide benim babam aksidir.sinirlidir.bi laf soyle bin tane laf duyarsin.malesef bunun bir cozumu yok esiniz kendisine ceki duzen vermeli.siz kusup gitsenizde degismicektir.
Bebim esimle aramda 10 yas var ama bana hic oyle davranmaz.hatta bulasiklari yikayim yada ortaligi toplayim geliorum derim birak sonra yaparsin der.ama benim esimde takintilidir titizdir.ama burdada sevgi devreye girio iste.insan sevdigine kiyamio.
ben bukadarını yapıyorum işine gelmiosa kadın tut canımı yolda bulmadım de resti cek.. annene gitmene de gerek yoktu.. onun takıntılı temizlik sevgisi yüzünden sen kendinden bukadar verme.. o alışsın boşverKızlar mrb. Moralim çok bozuk. 1 senelik evliyim ilk defa eşimden ayrı uyuyacağım ve ilk defa küsüp annemlere geldim. Sorun eşimin temizlik takıntısı sürekli temizlik yapıyorum ama bu hafta hasta olduğum için yapamadım ama ev kirli filan değildi dağınık da değildi. Zaten eşim bu konuda çok takıntılı hemen hiç iş yapmıyosun filan diyo. Üstelik şuan mesaj filan da atmıyo çok kırgınım
Evet dediginiz gibi yapıyorum. Beni istediği gibi yönlendireceğini istediği zaman kızıp istediği zaman barışacağını sanıyoÖncelikle bana göre erken bi yaşta evlenmişsiniz ve aranıZda 10 yaş fark var.Şİmdi eşiniz sizi istediği gibi yönlendiredebileceğini düşünüyor olabilir o yüzden tehdit modunda takılıyor muhtemelen.
Tavsiyem bir an önce işe girin ve sizi rahat bıraksın böylece bir nebze olsun.
Onun dışında bir süre güçlü ve kararlı oldugunuzu gösterin yoksa sizi hor görmeye devam eder. O nedenle mesaj atmayın online bile olmayın gerekirse whatsapptan lütfen güçlü olun.Ona biraz olsun kaybetme korkusu yaşatın.Evet zor olabilir ama buna biraz dayanın lütfen.Hem böylece sizsiz evin ne hale geldiğini fark eetmiş olur sabır sadece.
Evet bende de biraz öyle oldu çok yüz verdim malesefBal gibi de değişir Can'ım size annemi örnek vereyim:Gençliği babama hizmet etmekle geçti annem çok sessiz ve vefakar bir kadındır babamın ayaklarını yıkardı her sabah bahçeden yola kadar kışın bile onu işe uğurlardı.Yemeği hep babama göre yapardı (Tüm bunlar çok güzel şeyler ama kıymet bilene)
Babamda en ufak bişeyde kavga çıkartırdı mesela neden et yok yemekte der çeker giderdi.Nebilim yılbaşında akrabalar bizdeyken küçük kaşık denk gelmiş babama fırlatıp atmıştı,öyle şiddeti yoktu ama huzursuzluk yaratırdı.
Ee kadın 50 sine kadar çekti sonra annem yeter Dedi ben kavga istemedikçe sen üstüme geliyorsun..Hiç ağzından çıkmamıştı madem öyle boşanalım Dedi ben bu evlilikte Mutlu değilim .Babam donakaldı şok oldu.Neyse biraz değişti ama yine kavga çıkartıyordu.Annem bigün öyle kavga edilmez böyle edilir bir patladı biz yoktuk anlatıyor.Elimdeki çapayı bir fırlattım Dedi Allahtan biryerine gelmedi Dedi.Neyse babam ogün bugündür anneme sesini bile yükseltmiyor Gül gibi geçinip gidiyorlar.Yani Zaman'ında biraz sesini çıkarsaydı okadar çileyi çekmeyecekti..
Erkekler yüz verdikçe dahasını ister kızlar aradaki o ince çizgiyi sakın kaçırmayın benden size tavsiye
Sallama. Blöf yapiyor. Gozun korksun da eve gidesin diye. Dik dur. Gitme. Once hatasini anlamali ve ayagina gelmeli. Sen gitme. Bak diyorum burnundan fitil fitil getirir. Haklisin sen o yuzden bekle ve gitme.Kızlar inanın 21 yaşımds fıtık başlangıcı var hem belde hem boyunda 1 senede oldu bu eşimin inanmadığı hastalığımda kötüdurumda tansiyonum bi 8 e 5 bi 12 ye 7 birden firliyo birden düşüyo yorumlar için çok teşekkür ederim eşim hala tehdit kafasında bu akşam evde olmazsam ya eşim yerinde olmayacakmış ya da ev yerinde olmayacakmış ne demekse artık bulamıycakmışım
Sen bu temizlik isiyle once fıtık, kocanin cektirmesiyle de verem olursun. Daha ilk senen. 5. Seneye gel de gorelim.Kızlar inanın 21 yaşımds fıtık başlangıcı var hem belde hem boyunda 1 senede oldu bu eşimin inanmadığı hastalığımda kötüdurumda tansiyonum bi 8 e 5 bi 12 ye 7 birden firliyo birden düşüyo yorumlar için çok teşekkür ederim eşim hala tehdit kafasında bu akşam evde olmazsam ya eşim yerinde olmayacakmış ya da ev yerinde olmayacakmış ne demekse artık bulamıycakmışım
Hala üste çıkmaya çalışıyo kendini savunuyo haklı görüyo bu nasıl bi şey yaSallama. Blöf yapiyor. Gozun korksun da eve gidesin diye. Dik dur. Gitme. Once hatasini anlamali ve ayagina gelmeli. Sen gitme. Bak diyorum burnundan fitil fitil getirir. Haklisin sen o yuzden bekle ve gitme.