Evden birer birer kaybolan esyalar

çok saçma

Evde olanlardan biri almıştır. Ummadik taş baş yarabiliyor malesef

Şeytan aldı götürdüü satamadan getirdii
Anneanneniz unutmuş olabilir ama yinede dua okuyabilirsiniz.

Eve giren çıkanlardan biri. Hiç ummadıgın kişi de olabilir.

Arkadaşımın dünürünün başına gelmiş. Evde altın varmış hem de değeri 10.000 civarı. Bil bakalım kim. Damat. Adamın damadı almış. Arkadaşım, kaynının yaptıgı şeyi kimseye söylemediler dedi. Dünür çok kötü olmuş.

Yani bil ki sizin o akrabalardan biri.

İnsanların para için öz analarını babalarını kardeşlerini öldürdüğü dünyada etrafınızdaki kişilerden değil de cinlerden şüpheleniyosunuz öyle mi?
Allah akıl fikir versin.

Eve gelen iki ayaklıların paraya daha çok ihtiyacı var sanki?Yada bir yerlerde unutulmuştur para?

Ya birak allasen. Birinin eli uzun iste. Almis. Akraban diye toz kondurmamak nedir?

Ne kadar saçma bir konu.Böyle bir şeye inanıpta buraya konu açmanıza bile hayret ettim.Eğer şaka değilse bu konu söyleyecek şey bulamıyorum.Öyle bir şey olamaz.Hadi diyelim oldu cinler sizin paranızı ne yapsın? Onlar insan mı? En azından şu mantığı bile kafanızda kursanız sonuca varırsınız.

Ivy league universite mezunu bir arkadas inanirdi bu tur seylere, sok olmustum ben.

Cinler almistir sezon sonu indiriminden alisveris yapacaklardir, nefesi kuvvetli bir hoca bulup kalan paranizi da ona verin siz.
Sayenizde gözümde böyle Zara' da H&M'de pıtı pıtı yürüyüp alışveris yapan, elbise deneyen, indirimden kazak alan cinler dolaşıyo, cin dediysem de hani çizgi filmlerde böyle yeşil cücel cinler olur ya yılbaşı cini onlardan.

Konu sahibesi cin değildir o, cin olsa duramazsınız. Ben bile almış olabilirim ama cinler olamaz yani diyeyim siz anlayın.

Yaslı insanlar neyi nereye koyduklarını bazen unuturlar. Yani bi sey icin o parayı ayırıp sonra unutmuş olabilir.

Bazen de para konusunda birinin borç isteyecegini düsündüklerinde saklayıp kaybolmuş gibi yaparlar, eskilerde duymuştum böyle manyaklıklar.

Son seçenek de zaten malum, eve girenler arasında katil kim oyanayacaksınız mecbur. Birinizden biri feci yalan söylüyo. Bi de aile dısında atladıgınız biri var mı iyi düsünün. Mesela anneanneniz eve siz geleceksiniz diye gündelikçi vs. almış olabilir ev hazırlansın diye.

Gelen biri aldi uc harflerin gunahi yok onlar para kullanmiyor)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…