Evden birer birer kaybolan esyalar

traumen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
104
47
53
Merhaba bdv hanimlari cok huzursuzuz ailecek direk konuya giriyorum benim ailem istanbulda yasiyor ve ben mumkun oldukca giderim bu haftada memleketten teyzem falan gelicek diye gittim butun aile toplastik haftasonu ve olan hafta basinda oldu ananemin bir miktar biriktirdigi mebla evden kayboldu ama pazar aksamindan sonra eve giren cikan belli aile anne baba cocuk hic kimsede o kadar meblayi almaz yani kimse kimsenin parasina dokunmaz biliriz 1-2 lira degil cunku ben bu uc harflilerin aldiklarini duydum hurafe gibi geliyor kulaga ama olabilme ihtimali nedir varmidir dualarinizi bekliyorum bulunmasi icin

Merhaba bdv hanimlari cok huzursuzuz ailecek direk konuya giriyorum benim ailem istanbulda yasiyor ve ben mumkun oldukca giderim bu haftada memleketten teyzem falan gelicek diye gittim butun aile toplastik haftasonu ve olan hafta basinda oldu ananemin bir miktar biriktirdigi mebla evden kayboldu ama pazar aksamindan sonra eve giren cikan belli aile anne baba cocuk hic kimsede o kadar meblayi almaz yani kimse kimsenin parasina dokunmaz biliriz 1-2 lira degil cunku ben bu uc harflilerin aldiklarini duydum hurafe gibi geliyor kulaga ama olabilme ihtimali nedir varmidir dualarinizi bekliyorum bulunmasi icin
koyduğu yeri unutmuştur bacım belki iyice bakınsaydınız?

Saka degil ve bende sacma oldugunun farkindayim zaten ama boyle syler basina gelen varmis bir kac forumda okumustum sadece sormak istedim ve duanizi istedigimi belirttim

Baska yere konmus unutulmus olabilir .. Böyle konularin açılması yasak zaten hem alsalarda ustteki arkadaşın dedigi gibi nerde harcayacaklar. Zenginden alip fakire mi veriyorlar Robin Hoodmu bunlar :rolleyes:

Ben evde olabilcegini yada hirsiz girdigini ama hissetmedigimizi dile getirdim ama kendileri yasli ve bu tarz seylere inanan biri sadece fikir almak istedim

Üç harliler almıştır diye kim dedi belkide o almıştır yani böyle düşünen kişi.

Hmmm evet 3 harfliler almış olabilir,havalar soğuk yakacak yakıt için yemek içmek kredi ödemek için para lazım olabilir minnoşlara:KK61:ayyyy alahaşkına böyle bir şeyin ihtimali bile olamaz buna inanıp bunu düşünüp de nasıl burda yazıyorsunuz anlamıyorum.

Baslikta esya diyosun sonra para diyosun. Polise gidin evdn parmak izi alsinlar.

3 harfillerin alması saçma. Ama yinede kaybolan eşya için dua var onu okuyun. Sonra evde sürekli dua okuyun. Mademki 3 harflerin aldığına inaniyorsaniz. Ama bence birisi çalmistir yada evde başka biyerdende cikabilir

onu hırsızların kendisi uydurmuşlardır

kim aldı yabancı kimse girmedi o zaman cinler aldı

cin ne yapsın parayı pulu

buna da inandınız mı o kalabalıktan biri almıştır, koyduğu yeri unutmuştur, araya düşmüştür

Back
X